Jump to content

Al meu golf 4 :)

YoS

Postare recomandată

A venit vremea sa imi prezint si eu masinuta

VOLKSWAGEN Golf IV

Motor: 1.4 benzina AXP

An: 2002

CP: 75

Dotari:

- faruri reglabile in inaltime

- 4 geamuri electrice

- AC

- ESP

- ABS

- jante 16

post-36043-1245620570_thumb.jpg

post-36043-1245620577_thumb.jpg

post-36043-1245620582_thumb.jpg

post-36043-1245620586_thumb.jpg

post-36043-1245620590_thumb.jpg

Link către comentariu

frumoasa...pune niste poze si cu interiorul. cam plange dupa o alta suspensie !!!

Link către comentariu

frumoasa masinuta..exact acelasi model de jante am avut si eu..dar nu le-am pastrat pt ca nu dadeau bine pe masina fara suspensie sport...plange masina dupa suspensie :P (cum zice si colegu Miky_xXx )...km cat mai multi fara probleme :P

Link către comentariu

da urmeaza sa ii pun si suspensie sport , oricum la motorasul meu eu zic ca sunt ok jantele astea pe 16 , voiam sa imi pun pe 17 dar nu mai plecam de pe loc :icon_thumright:

si niste poze cu interioru :

post-36043-1245767498_thumb.jpg

post-36043-1245767503_thumb.jpg

post-36043-1245767509_thumb.jpg

Link către comentariu

frumos si interiorul ... si ingrijit !!! sa te bucuri de el !!!

Link către comentariu

Frumos, simplu, adica GOLF :D

Iti recomand sa il faci cum iti place si cum iti e util (referitor la suspensie)

Personal si eu vreau sa-i fac aceeasi treaba (jante 16) si sa ramana la fel amortizoarele.

Bafta si ai grija la denivelari... mai ales dupa montarea suspensiei sport!

Link către comentariu

in poza cu interiorul am zarit un player interesant

imi poti da si mie mai multe detalii?o poza ,eventual?

Link către comentariu

Casetofonul asta l-am primit odata cu masina, am si magazie de cd-uri la el ...dar oricum vreau sa-l schimb

post-36043-1245865594_thumb.jpg

post-36043-1245865598_thumb.jpg

post-36043-1245865603_thumb.jpg

post-36043-1245865608_thumb.jpg

Link către comentariu

Buna,

Frumoasa masina, dar sunt pericol jantele, imi plac mult...

Poti sa imi spui ce marca si daca nu le vinzi :P le ador ...

have a good time

Link către comentariu

Salut

Daca vrei sa dai jantele, poate faci o licitatie, ma inscriu si eu :wub: pe lista ! Ce marca sant Brock ? ce dimensiuni de anvelope ai pe ele ? si cumva daca sti si ce ET au ?

Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos !

Numai bine !

Link către comentariu

jantele sunt Brock ca dimensiuni 205/55/r16 cred ca ET9 nu sunt prea sigur ...cat despre vanzarea lor deocamndata deabia le-am achizitionat si imi plac enorm

Link către comentariu

Frumoasa masina,aproape ca a mea ,dar culoarea este foarte pretentioasa,mai mult de cateva ore nu poti sa o ti curata,ce transparenta are folia de pe fata ca vreau sa imi pun si eu pe fata.

Frumoase jantele!

Link către comentariu

folia pe fata are transparenta 25% si geamurile laterale si luneta 5%

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara probleme...

Folie fata 25% vizibilitate sau opacitate? E omologata? Ai grija cu astia... :))

Si apropo de culoare... Masina mea e neagra. O spal, iese perfect, cand o scot din spalatorie e murdara...

PS: Sunt nou, primul post :D. Promit ca o sa revin cu descrierea mea, sa treaca mai repede licenta doar!

Modificat de snake_19
Link către comentariu

vizibilitate 25% fata respectiv 5% pe laterale si luneta .....pe fata nu este omologata si nu iti da nimeni autorizatie la cum am eu :icon_thumright: ...in legatura cu "astia " nu m-au oprit pana acum si am folia de 3 luni, sunt constient ca daca ma opreste o dau jos daca nu ne intelegem :Driver:

Link către comentariu

si ca vorbeam de politie ......azi m-a oprit exact camd am iesit de pe strada mea ..era un filtru de vreo 5 masini asa " subtirel" ....a fost de treaba omu mi-a dat amenda pt centura ::beerchug:

Link către comentariu

a fost rupere azi... politie pe grivita, pe giulesti, p.ta victoriei. zi ms ca ai scapat usor

Link către comentariu

un model identic de jante am avut si eu, dar erau DBV. le-am dat pt ca zicea lumea ca vor aparea probleme cu caseta de directie din cauza latimii prea mari :D. frumoasa masina! sa o stapanesti sanatos

Link către comentariu

esti primu' care imi zice chestia asta ..am sa ma interesez si eu sa vad daca e adevarat sa vedem ..

multumesc de aprecieri :(

Link către comentariu
  • 1 month later...

frumoasa masina.....am si eu ceva de genu.....si jante exact la fel.........si ash vrea sa le schimb,.......cine ma ajuta?:angry:

Link către comentariu

de ce sa le schimbi nu iti mai plac sau ai avut probleme de la ele ?

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
de ce sa le schimbi nu iti mai plac sau ai avut probleme de la ele ?

nu imi mai plac......vreau sa pun ceva jante originale.....stii cui ii trebuie jante ca a mele?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!