Jump to content

Incredibila poveste a lui 69..NVA

Amy

Postare recomandată

nu tine,am incercat eu..cade la ploaie. cu silicon mai degraba ar tine

Eu de 7 luni amnumerele lipite cu banda dublu adeziva Bison Car Tape. A stat masina si in ploaie, si in soare, am mers si cu viteza, am mers si incet. Totul este la locul lui, nici urma sa se deslipeasca

Link către comentariu
  • Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Amy

15

• scumfreak

7

• xht20

5

• Puya123123

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Gasesti banda BISON (verde inchis - pentru exterior) in orice hypermarket. :P

Scuze de off-topic.

Link către comentariu

Desi am tot amanat, ninsoarea de zilele trecute m-a convins sa schimb si eu incaltarile lui 69NVA.

Am ales Dunlop Winter Sport 3 D.

Azi e prima zi de cand le am si sunt incantata de cum se comporta masinuta...dar pana nu prind o ninsoare "sanatoasa" inca nu stiu daca alegerea a fost cea mai buna.

spwintersport3dtcm47512.th.jpg

PS: am pastrat jantele pe 17"...imi plac prea mult sa renunt la ele :)

Modificat de Amy
Link către comentariu
Desi am tot amanat, ninsoarea de zilele trecute m-a convins sa schimb si eu incaltarile lui 69NVA.

Am ales Dunlop Winter Sport 3 D.

Azi e prima zi de cand le am si sunt incantata de cum se comporta masinuta...dar pana nu prind o ninsoare "sanatoasa" inca nu stiu daca alegerea a fost cea mai buna.

spwintersport3dtcm47512.th.jpg

PS: am pastrat jantele pe 17"...imi plac prea mult sa renunt la ele :D

si eu tot dastea am, sunt destul de bune. Nu performante, dar daca nu faci abuz de ele se comporta decent

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
Mihai.Nechifor

Foarte frumoasa masina...negru-rosu da foarte bine. O singura nelamurire..in postul #12 poza a doua, masina pare sa aiba volanul pe dreapta :D , sau mi se pare mie? Daca da cum ai facut figura?

Link către comentariu

Nope, poza e "in oglinda". Volanul, umbra volanului, ochelarii albi din bunzunarul usii si masina alba parcata langa (Golf V cred), sunt pe partea soferului, stanga.

Amy, cum ai inversat poza? :blah:

Modificat de Roger
Link către comentariu
  • Administrator

Cu un program gen ACDSee Photo Manager. :blah:

Link către comentariu

Ce tare! :P Pozele le-a facut XTI la o intalnire. Am vorbit cu el si nici el nu-si explica cum de a iesit asa :angry: . Oricum pana acum nu observasem.

PS: Anvelopele au facut toti banii :blink:. Am fost la munte in vacanta de iarna si pe acolo era inca zapada ..n-am avut nici o problema.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!