Jump to content

Incredibila poveste a lui 69..NVA

Amy

Postare recomandată

Trebuie neaparat sa le dam jos.. incercam duminica? :vaidecapulmeu: M-am hotarat sa le dau toate jos, inclusiv cea pe care scrie EOS :D.

Aaaa si sa aduci si aparatul de fotografiat, stii tu.. inainte si dupa :P

PS: Nu sunt rac, sunt scorpion. Si 69 a venit... la rand. :P

Link către comentariu
  • Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Amy

15

• scumfreak

7

• xht20

5

• Puya123123

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

arcuri sport, folie pe geamuri, alte jante si masina ar fi :vaidecapulmeu:

post-45741-1256915069_thumb.jpg

Modificat de c o s m i n
Link către comentariu

teff parca am mai vazut jantele alea undeva :icon_thumright:

Modificat de scumfreak
Link către comentariu

Nu la mine pe masina clar ;)

Am suspensii sport.

Nu imi plac foliile ca masina e neagra :)

Am jante frumoase deja :icon_thumright: ..dar mai vedem la vara.

Link către comentariu

Nu te coafeaza asa ceva? (click pe imagine)

post-14704-1256917619_thumb.png

Modificat de scumfreak
Link către comentariu

Multe pagini pentru o masina frumoasa(chiar frumoasa), dar stock.Si pana la urma, care e povestea incredibila? Ca eu tot astept sa inceapa.

PS daca posesorul era mascul, nu cred ca se depasea o pagina de laude :) .

PPS fara suparare Amy, masina e chiar in regula.

Modificat de ADU 33
Link către comentariu

O masina nu trebuie sa fie tunata ca sa fie frumoasa, poate fi si una stock, cu gust, cu stil. Conteaza foarte mult si optionalele care le alegi.

Spre exemplu, pielea rosie cu black pearl effect se asociaza intr-un mod demential. Iar faptul ca posesoarea e roscata (daca nu chiar rosie la par) are un efect garantat.

Povestea incredibila se desfasoara printre posturi ca sa nu fim offtopic.

ADU 33, daca setezi din Board Settings sa-ti afiseze vreo 50 de posturi pe pagina, vei vedea ca nici acest topic nu depaseste o pagina. :wub:

Amy, frumoasa masina, sa o stapanesti cu placere si sa ai grija de ea precum si de anterioara 69 NVA.

Link către comentariu

Foarte frumoasa povestea:))) mi-a placut ideea si in aceiasi masura masina.

Bravoo :icon_thumright:

Link către comentariu
Multe pagini pentru o masina frumoasa(chiar frumoasa), dar stock.Si pana la urma, care e povestea incredibila? Ca eu tot astept sa inceapa.

PS daca posesorul era mascul, nu cred ca se depasea o pagina de laude :unsure: .

PPS fara suparare Amy, masina e chiar in regula.

Dau si eu cu subsemnatul la acest post;cum apare o domnisoara pe forum,cum se trezeste sarmul din masculi :Driver: .In fine,masina arata f bine stock cum e,s-o porti cu placere.

Link către comentariu
amy, sau cine stie, sistemul dynaudio are dsp?

DA. Are :P. Despre RNS510 gasesti mai multe AICI sau AICI

Si btw ...jantele nu ma coafeaza deloc... sunt coca style (dar cunoscandu-te stiu ca a fost o gluma :P)

@Roger, inca nu stiu cu ce o incalt. Vreo recomandare? (caut ceva anvelope mai bune, dar nici exagerat de scumpe).

PS: Istef, thx ptr aprecieri. Celalalt NVA l-ai vazut, cand ajungi prin Bucuresti da un semn ;)

Modificat de Amy
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Dacă tot s-as pus problema seminţelor pe la inceputul topicului, cred că ar fi mers şi nişte stergătoare de parbriz pe interior. Felicitări pentru cunoştinţele in branşă, spargi un tabu, ăla cu diferenţa dintre bărbaţi şi copii, dată doar de preţul jucăriilor. Ai fost mecanic auto

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

pune i folii neaparat,ar schimba mult masina :X si o grila fara emblema si fara suport de nr(nu se gaseste,dar se face)

Link către comentariu

Nu stiu de ce nu ma impac cu ideea de folie la masina neagra decapotabila..La grila nu ma gandisem, dar iarasi nu prea imi dau seama cum ar fi, pentru ca la mine e contrast negru/crom (am pachetul crom cu praguri si oglinzi)..

N-am gasit inca pe nimeni care sa imi faca o propunere concreta de tuning (cu poze facute in photoshop ca sa imi dau seama cum ar veni).. :D

Modificat de Amy
Link către comentariu

E mai tardiva urarea mea, dar asta e. Iti urez sa o stapanesti sanatoasa, fara incidente in continuare! Si ca tot a venit vorba de grila fara suport de numar, ii poti pune grila cromata fara suport si astfel pastrezi contrastul si ii imbunatatesti aspectul. Am sa atasez si o poza, ca sa iti dai seama cam cum arata pe culoare inchisa. E grila de America! :D

post-27170-1259924111_thumb.jpg

Drive safe!

Link către comentariu

pe prima pagina a topicului am observat poza asta cu interiorul

ce se vede pe ecran ? ... sau sunt eu paranoic :icon_thumright:

post-57241-1259927257_thumb.jpg

Link către comentariu

@micnea : Arata superb grila. Din pacate numarul tot trebuie sa-l pun. Vine mai bine cum se vede la masina lui Puya123123? Sau cum e acum? (vine ca nuca in perete in ambele cazuri, dar care ar fi cel mai putin "urat"?)

@mau77mau: e un dvd cu muzica (daca te uiti cu atentie e doar unul care canta si atat). Interesant ca doar asta ti-a atras atentia, eu nu vazusem pana acum. Insist sa ramanem ontopic. :icon_thumright:

Link către comentariu

daca tot ai pachet crom eu in locul tau i-as pune grila neagra complet,folii cele mai inchise ,si niste jante pe 18 cromate ,si as lasa masina mai jos.eventual niste tipsuri cromate la evacuare si oglinzi cromate.ar fi un contrast demential crom cu negru (cred) :rolleyes:

Link către comentariu

daca folosesti banda dublu-adeziva speciala pentru exterior, nu cade orice i-ai face. garantat.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!