Jump to content

Incredibila poveste a lui 69..NVA

Amy

Postare recomandată

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Amy

15

• scumfreak

7

• xht20

5

• Puya123123

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

A mai fost vreo reprezentanta a sexului frumos cu masinuta personala la fest ? Eu n-am vazut. Eu pe tine te suspectez de prea multa pasiune :cheers: Interiorul ala cu piele rosie e vis :D

Te inseli :mop:

S-o stapanesti sanatoasa Amy, a fost admirata la vwfest si cred ca asta ar fi trebuit sa conteze.

Link către comentariu
A mai fost vreo reprezentanta a sexului frumos cu masinuta personala la fest ? Eu n-am vazut. Eu pe tine te suspectez de prea multa pasiune :) Interiorul ala cu piele rosie e vis :Driver:

Eu stiam ca a venit si Gabriella cu ai ei Golf 6 GTI :D

Link către comentariu

De ce nu a castigat EOS-ul lui Amy nimic la intalnirea auto VWFest 2009? Pentru ca prea putini s-au uitat la masina, fiind "deturnati" de alte imagini - iata dovada!

:coffee_lol:

post-7757-1248183943_thumb.jpg

Link către comentariu
A mai fost vreo reprezentanta a sexului frumos cu masinuta personala la fest ? Eu n-am vazut. Eu pe tine te suspectez de prea multa pasiune :) Interiorul ala cu piele rosie e vis :D

Auzi coane, schimbati dioptriile ca nu mai vezi bine :lol:

Pe langa Amy a mai fost domnisoara Ioana (WVWZZZ) cu al ei Golf 5 GT cu nr. de B, domnisoara Gabriela (briella) cu primul Golf 6 GTI avand inca numerele rosii :cool:

A si a mai fost si sotia unui coleg din Brasov, cu un Passat B5.5 Alb, 1.8 T model USA :)

Deci reprezentarea a fost pe masura :icon_thumright:

Btw, inca o poza cu 69 NVA :D

7sq1kh0y224hlsiezp.jpg

P.S.: @XTI: Colegu'... ai fost omul potrivit, la momentul potrivit =)))))

Modificat de Riddler
Link către comentariu

WVWZZZ este o domnisoara ? S-avem pardon atunci :) Eu n-am vazut-o decat pe Amy, intrucat stiam masina de pe forum, m-am uitat si dupa soferita ;)

PS. Cu cat mai multe domnisoare si de ce nu si doamne, cu-atat mai bine. Eu unul le felicit.

@XTI, foarte bine ai surprins-o in poza pe colega noastra Amy :angry:

Modificat de Inginerul
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina...

o admir in fiecare zi ca trec pe linga ea....

suntem si vecini din cite am observat.....

Link către comentariu

Frumoasa masina, ma bucura pasiunea pentru masini a femeilor, pe zi ce trece sunt mai multe.

Link către comentariu
  • 2 months later...

Sa scriu si eu ceva despre 69 NVA...

Surprinzator este faptul ca desi e TDI, nu derajeaza fonic cand e fara acoperis, iar emisiile nu se simt deloc. Sistemul Dynaudio functioneaza in schimb muuult mai bine cand e acoperita. In rest, ce sa zic, bordul si comenzile sunt foarte asemanatoare cu cele de pe Passat, deci sunt ok. Lucrul care (parerea mea) o scoate in evidenta este de departe tapiseria din piele rosie, si inca ceva, dar nu are legatura cu discutia de aici.....

Ar trebui sa zic ceva si despre proprietar?? As spune, si inca multe, dar imi e ca o sa interpretati... :wub:

Concluzia: o masina care se potriveste ca o manusa celei care o conduce. :rolleyes:

Link către comentariu

Multumesc mult ptr aprecieri :D.

La primavara o sa primeasca un chip - am inteles ca ajunge in 170 de caluti (vedem, negociem)

Ce parere ai Nadir? :rolleyes:

PS. Stiu ca "te-as cere in casatorie " este o gluma, si una foarte funny, dar as aprecia daca orice comentariu legat de asta s-ar opri aici. Va rog sa ramaneti on topic, altminteri iar iese o varza pe topicul lui 69 NVA :rolleyes:. Multumesc.

Modificat de dm76ro
Link către comentariu

Sunt doar cateva cabriolete care-mi plac. Eos este printre ele. Pot sa spun ca e o combinatie reusita: Eos-negru-cabrio-Amy. Sunt tare curios sa vad, sau mai bine zis sa aud ce poate sistemul audio de pe masinuta asta. Nu cred ca e nevoie sa modifici ceva la ea, ever.

Bravos, va sta bine impreuna.

P.S. Ceva poze noi?

Link către comentariu

Poze noi cu 69 NVA - o alta utilitate a unui cabrio! :)

Deci...cu EOS-ul la nunta! sau cat de greu incape o mireasa intr-un Eos :lol:

@roger in afara de cativa caluti in plus ..asa va ramane :D

post-2974-1256386561_thumb.jpg

post-2974-1256386605_thumb.jpg

post-2974-1256386659_thumb.jpg

Modificat de Amy
Link către comentariu

Maicaaa...faina ...masina si stapana volanului ;). Bravo bravo interesanta poveste de zis are masina. Super nice. Mie chiar nu imi placeau eos, dar dotarile fac o masina...masina. Uite de aia le sta bine unor barbati cu anumite masini si invers :beerchug: ....ptiu ce jante...se ascunde variantul meu cand le vede sa nu ia limp :P

Link către comentariu

Sa-mi fie cu iertare, am citit intreg topicul, masina e f frumoasa (desi nu mi-as cumpara eos, scirocco e mai pe gustul meu :D ), dar chiar si cu putina imaginatie, nu pot sa intrevad/prevad mai nimic incredibil...

Link către comentariu

Bai nene, chiar nu vedeti?? Incredibila poveste se desfasoara chiar acum, incet, incet, sub ochii nostrii...

mihuz: e parerea ta, oricum, noi vorbim de masini aici. (totusi, sper ca ai incurcat cuvintele cand ai facut complimentul :rolleyes: )

Link către comentariu

Incredibila poveste, este incredibila ca sa atraga curiosii, e o forma de marketing simpla. Trebuie sa apara si sceptici, nu?

Link către comentariu
Intrebare: de ce 69 la numar?

o fi in zodia ''racului''...ca tot tine de imaginatie...daca pui ''69'' pe orizontala iese simbolul :D

masina am admirat-o la vwfest.frumoasa n-am ce zice,dar pt climatul tarii noastre o consider nepotrivita.

btw am mers in spatele tau atunci si am observat ca esti cam agresiva la volan.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!