Jump to content

Incredibila poveste a lui 69..NVA

Amy

Postare recomandată

A fost o data ca niciodata un EOS...cel mai negru dintre toate eosurile din lume!

Si ca orice vedeta care se respecta, a avut propriul lui stilist care l-a aranjat cu:

-piele deep red

-sistem electronic pentru mentinerea stabilitatii masinii - ESP (inclusiv sistem de antiblocare a rotilor-ABS, sistem de 'blocare electronica' a diferentialului-EDS, sistem de reglare a fortei de tractiune-ASR) si asistent de franare.

-pachet sport (scaune sport , suspensie sport, garda la sol coborata cu 15mm)

-jante Solitude 17

-bixenoane cu iluminare dinamica in curbe

-tempomat

-bord plus

-volan multifunctional piele

-climatronic

-sistem de navigatie RNS 510 dynaudio- touch screen, 10 boxe, CD changer pentru 6 cd-uri

-cotiera fata

-scaune incalzite si reglabile sus/jos/lombar electric

-senzor ploaie, control presiune pneuri

-decor aluminiu

-covorase textile fata/spate

-deflector vant

-park pilot

-alarma antifurt cu senzor de supraveghere interioara

-back-up horn si senzor antitractare

-glinzi reglabile si rabatabile electric, incalzite separat

-dicator nivel lichid spalare parbiz

VIP-ul:

post-2974-1245615591_thumb.jpg

Modificat de Amy
Link către comentariu
  • Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Amy

15

• scumfreak

7

• xht20

5

• Puya123123

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Foarte tare masina..poti sa mananci seminte din mers, dar baga si tu ca are dynaudio, piele, si cea mai tare dotare, pe amalia la volan :D

LE: asa sa vada lumea cu ce te lauzi

Modificat de scumfreak
Link către comentariu

Intr-adevar este dotata cu un sistem special care te ajuta sa poti manca seminte din mers - aruncatul cojilor in sus (nerecomandata utilizarea acestui sistem dupa depasirea vitezei de 60km/h - risti sa te trezesti cu cojile in cap :rolleyes: )

post-2974-1245616644_thumb.jpg

post-2974-1245616665_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumoasa masina,si dotarile pe masura,asteptam poze si cu interiorul si mai pe "lumina" sa o admiram cum trebuie :rolleyes:

Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea,drum bun!

Link către comentariu

2 pozi frumocshi

but_fns, sa o stapaneasca sanatoasa, amy apartine sexului frumos, foarte frumos :rolleyes:

post-14704-1245617344_thumb.jpg

post-14704-1245617361_thumb.jpg

Modificat de scumfreak
Link către comentariu

Inca nu am poze cu interiorul..dar o rezolv zilele astea :P Scumfreak a facut o groaza de poze doar ptr ..spate :rolleyes:

post-2974-1245617499_thumb.jpg

post-2974-1245617528_thumb.jpg

Link către comentariu

Pai nu e "propietara" ?! :)

Ontopic: o masina cocheta, special creata pt domnisoare :cool:

S-o stapanesti sanatoasa si fara evenimente nedorite + aceiasi rugaminte ca si colegul But_Fns, mai multe poze, mai pe lumina sa vedem si micile detalii :D

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Ohoho! Ce schimbare!!! :D

Felicitari! F tare masina! :unsure: Sa o stapanesti sanatoasa!

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si fara incidente si accidente !!!

Sa ma plimbi si pe mine "decoptata" la vara :D

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Poze cu interiorul (Thx XTI) :icon_thumright:

..and..sexy back :) :

post-2974-1247579085_thumb.jpg

post-2974-1247579125_thumb.jpg

post-2974-1247579153_thumb.jpg

post-2974-1247579242_thumb.jpg

Modificat de Amy
Link către comentariu

Dap, frumoasa masinuta si ii urez si aici ca si atunci cand m-a plimbat prin parcare "s-o stapanesti sanatoasa". :icon_thumright:

Link către comentariu

hmm, ce poze "sexy" :(

Nu vii si tu cu ea pe la VW Fest 2009 ?! :)

Nu de alta, dar o sa fie "criza" de masini de genu', sa nu mai zic ca participantele in trafic de sex fiminin o sa fie in ...minoritate :)

Multi km fara incidente -_-

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Viiiin :icon_cool: vreau sa-mi inscriu masinutza in concurs :somnmare: . Vin sambata dimineata, o sa ma inscriu si eu in coloana :icon_thumright:

Link către comentariu

Foarte cochet interiorul! O super-girl car :P ... mi se pare ca i se potriveste f. bine unei fete cu caracter. Cand privesti interiorul acestei decapotabile, iti imaginezi o prezenta feminina la volan, iar daca privesti exteriorul si eventual inscriptiile de pe spate, ai si mult respect :)

Sa te bucuri de ea!

Link către comentariu

Si pana la urma care e incredibila poveste a acestei masini? :blah:

Link către comentariu

Superb exemplarul. L-am admirat azi intrucat ai parcat-o chiar langa brotacica din dotare. Draguta si posesoarea. Parerea mea este ca EOS-ul tau merita din plin premiul pentru cea mai frumoasa masina stock, dar......

Ce spuneam ? Mi-am adus aminte. Succesuri si sa ai grija de ea si ea de tine :P

Link către comentariu

Vazut, admirat live. A sarit in ochi inca din benzinarie de la ploiesti. Mi-a placut cum ati reusit sa scoateti masina de la fest :P

Link către comentariu

Am admirat si eu masina la Brasov - la VW FEST!

E superba....chiar daca e de dama !!!

Link către comentariu

Multumesc mult ptr sustinere :blah:.. Chiar sunt curioasa in cate profile de HI5 o sa dau peste ea :salut: (imi pare rau ca nu i-am scos numerele in inmatriculare)

Si pentru ca n-am profil de haifaiv o sa-mi postez si eu aici o PoZika :blah: (n-am avut timp sa o photoshopuiesc cu stelute si arficii dar merge si asa ) ca sa nu ma las mai prejos fata de donsoarele mai sus mentionate :salut:

@tracto multumesc mult pentru poza..esti printre putinii care s-au gandit sa posteze o poza cu ea..

post-2974-1248160346_thumb.jpg

Modificat de Amy
Link către comentariu

A mai fost vreo reprezentanta a sexului frumos cu masinuta personala la fest ? Eu n-am vazut. Eu pe tine te suspectez de prea multa pasiune :cheers: Interiorul ala cu piele rosie e vis :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!