Jump to content

My NEW golfy mk3

maryus_ cd

Postare recomandată

an 1994

provenienta germania

motorizare 1.4 i

km 180.000

cam batrioara

dar violet :icon_thumright:

marius focsani

post-49168-1245535205_thumb.jpg

Link către comentariu

La culoare se apropie de a mea cred(codul la vopsea nu e LC3U?) :blah_: S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea cel putin inca atatia km :blah_:

Link către comentariu

In sfarsit i-am gasit o sora "de culoare" :wacko: Mai pune poze si cu interiorul si mai zi si despre dotari. By the way, pe google(m-am luat dupa Base :( ) "dark burgundy" e visiniu inchis, nu violet :Driver: (e diferenta intre ele sau am zis o prostie mai mare ca mine? ca eu sunt mai acromat de fel :blush: )

Modificat de Robotelu
Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos ! Pentru pareri avem nevoie de mai multe detalii si pozee :).

Link către comentariu

Inca un Mk3 :icon_thumright: multi km fara probleme, mai multe poze ;) si al meu are o nuanta negru si putin violet :D

Link către comentariu

astazi am fost la finante pentru taxa poluare , niste hoti, daca nu era o tipa pe care o cunosc plateam 1760 lei in schimb am platit 876 lei

cum? o sa va intrebati...

simplu dar daca nu are cine sa ne invete nesimtitii imi luau banii

te duci inapoi la RAR mai platesti 230 lei prin care iti da o hartie ca masina nu are aer confitionat , ABS si air-bag(tin sa precizez ca a mea nu detine asa ceva), revii apoi la :blink: finatisti cu hartiuta semnata si stampilata de RAR si achiti 876 lei deci o reducere de 884 lei

am promis ca revin cu poze...

si mai precizez ca mi-am postat un sticker "vwforum.ro" de care sunt tare mandru :wub:

post-49168-1245874160_thumb.jpg

post-49168-1245874231_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumoasa batranica.Multi kilometri si sa ai grija de ea.

P.s. ce legatura are Abs-u, airbag-u cu taxa?

Link către comentariu
Frumoasa batranica.Multi kilometri si sa ai grija de ea.

P.s. ce legatura are Abs-u, airbag-u cu taxa?

nici eu nu am inteles insa iti dai seama ca am fost fericit sa stiu ca am dat cu 800 de lei mai putin...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!