Jump to content

PRotectie portbagaj model breack


Martynel
 Share

Postare recomandată

De cand am luat masina nu am avut protectia portbagaj(chestia care se trage peste bagaje ca sa nu se vada ce ai in portbagaj).Am gasit in sfarsit una am cumparat-o si a inceput chinul.O montez intr-un capat dar pur si simplu in al 2 nu intra imi mai trebuie inca 5 milimetrii sa zic ,am incercat timp de 2 ore toate variantele ca mi-au trecut prin cap printre care enumar: sa introduc amandoua marginile odata si sa fortez dupa ca sa intre cu totul,am bagat mai intai capatul fix in locasul lui si pe cel care se gliseaza am incercat sa il fortez ca sa intre in locas nu si nu si nu si pace:(

Daca stie cineva sa imi dea un sfat sau sa imi zica un service in ploiesti care sa imi poata puna piese respectiva fara sa o rupa sau vreun om care se pricepe cineva care a mai facut chestia asta si nu se chinuie 3 ore in fata blocului fara rezultat.

Multumesc anticipat!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mai intai de unde ai cumparat-o ? Adica este originala sau china-made ?

Sunt convins ca la orice reprezentanta Skoda ai rezolva problema. Sau mai bine, uita-te la o alta Fabia breack cum se prinde acea protectie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Este originala am luat-o de pe o alta fabie break ,si la reprezenta am avut niste neplaceri si pe acolo nu mai trec .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

E foarte simplu...trebuie doar sa introduci echipamentul intr-un locas ( stinga de ex ) apoi tragi de fanta opusa ( dreapta de sus ) si il impingi in jos. La fel se si scoate. El are arcuri in ambele parti pentru a sta fix in locasurile respective.

P.S. Break nu breack...

Modificat de recxd
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

DA dar la mine din ce am sesizat nu se gliseaza partea dreapta complet ,sau cel putin asa cred,se gliseaza sa zic 3 cm si mai imi trebuie circa 1 cm ca sa introduc capatul cu totul.Am tras si 2 persoane de acea parte dar mai mult de atat nu se duce in seara asta o sa fac niste poza si o sa va arat cam pana unde se gliseaza capatul respectiv!Multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

am reusit azi multumesc tuturor de sfaturi!

Trebuia sa asez perfect partea dreapta pe canturile tubului cu material.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!