Jump to content

Vw New Beetle

Georgik

Postare recomandată

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Georgik

67

• rares30071985

8

• B_U_T

7

• Auras

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

multumesc mult Livia!!

si eu am de muncit la ea , dar astept sa treaca sesiunea

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

salutare baieti.

cum ar veni mai bine stopurile spate?partea semnalizarii"afumata" sau totul afumat?o sa le fac cu un spray

am pus niste poze ca sa va faceti o idee.

post-9782-1279395555_thumb.jpg

post-9782-1279395565_thumb.jpg

post-9782-1279395620_thumb.jpg

Link către comentariu

Ca si look mai bine ar arata cu jumatate de stop facut negru si jumatate lasat rosu, sau de ce nu tot negru. Cum este acum pe masina la tine nu imi plac cum se vad deoarece in spate aproape nu iti dai seama care sunt stopurile(este totul rosu).

Vad ca n-ai gasit pana acum sa mai schimbi jantele pe 16 cu 17 sau 18, chiar asa de greu e sa le dai? din ce am vazut o multime fug de 17-18 pentru 16.

Spor la modificari si cat mai multi km fara evenimente.

A si sa nu uit recomand sa iei o sticluta de acetona(din aia la sticla de sticla, nu de plastic, ca e mai tare) si sa cureti conturul numerelor de inmatriculare cu cateva tampoane de vata sau bucatele de carpa in jumatate de ora maxim faci si fata si spatele, o sa arate mai bine garantat.

Link către comentariu

Cred ca o sa le fac pe jumate negre, acum sa vad daca gasesc la mine in oras un spray.Am incercat si cu folie dar nu imi place cum se vede.

Referitor la jante, am stagnat, deoarece e foarte rigida si cu astea. Auras daca nu ma crezi ne intalnim si o sa vezi ca e pericol.

Pe spate o sa sterg conturul la numar ,dar pe fata o sa trebuiasca sa dau rama jos si sa lipesc numarul cu dubluadeziva.

Pana acum nu imi place ca , consuma destul de mult in oras daca ma dau la ea.Cu toate ca nu am CB , ,daca merg linistit am un consum de 9 -10, iar daca ii dau putina talpa, sare de 10 ajungang si la 12 .Este exact cum scrie in carte.

De acum sa caut si un mester sa imi repare macaraua de la geamul soferului ca m-am saturat sa merg cu aer conditionat.

Merci de pareri

Modificat de Georgik
Link către comentariu

Am trecut si printr-un episod cu reprezentata Vw de la Focsani care mi-a lasat un gust amar!I-am sunat miercuri seara sa comand un kit de reparatie pt macaraua de la geam, un domn foarte ok , mia dat pret , termen de livrare si mai urma sa imi trimita mailul cu un cont si niste nume pe acolo.Ei bine , nu a aparut si l-am sunat joi iar,dar nu a aparut , l-am sunat si ieri si tot nu a aparut :) :P :evil: .Ii dau mail directorului de la piese de schimb , ii explic situatia dupa care imi zice ca, daca masina mea e fabricata in Mexic trebuie sa faca in Mexic comanda de respectivul kit?!!!Cat trebuie sa fie de tampit?!Of, si de ieri nici la telefon nu mai raspunde si nici la mail .Asadar ma dau batut. Numai incompetenti.

Sper sa ma ajute volksman

post-9782-1279956973_thumb.jpg

post-9782-1279957080_thumb.jpg

Modificat de Georgik
Link către comentariu

Eu mi-am luat kit-ul pt macara de pe forum,foarte promt,foarte serios omul am fost foarte multumit,daca vrei detalii lasa-mi un PM sa nu se considere reclama.

Link către comentariu

am fost azi peste cei de la scorpion focsani si am rezolvat-o .

initial costa 226 ron , dar mi-au oferit si 20% reducere , in final am platit 180 ron.

Link către comentariu
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...
  • 7 months later...

revin cu noutati de cand nu am mai scris...

caseta directie schimbata plus toata bucsaraia refacuta

am vrut sa o vand dar nu ma lasat inima ....

poze .. maine

:))

Modificat de Georgik
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Cam murdara pt ca la Tecuci e o vreme de rahat. Ornamentul de la grila fata trebuie vopsit , asa ca l-am dat jos.

post-9782-0-43985200-1309348278_thumb.jp

post-9782-0-73291300-1309348291_thumb.jp

post-9782-0-42298600-1309348310_thumb.jp

post-9782-0-51295900-1309348347_thumb.jp

Link către comentariu

update.

am profitat de faptul ca , cu cateva luni in urma imi luasem un set de stopuri oem( care sunt si la vanzare) si am vrut sa vad cum le-ar sta jumate negre.toata treaba nu a durat mai mult de 5 minute per stop . mie unu imi place.

post-9782-0-77962100-1309507853_thumb.jp

post-9782-0-15282800-1309507864_thumb.jp

Link către comentariu
  • 6 months later...

in asteptarea unui nou proprietar. de cand am luat-0 am facut in jur de 12k km si merge perfect. insa sta degeaba in fata portii

post-9782-0-09116200-1327150168_thumb.jp

Modificat de Georgik
Link către comentariu
  • 3 months later...

Intre timp a fost si zgariata...autor necunoscut, pagubele se vad in poze

A facut 120000 km

fotografie0355j.jpg

fotografie0357.jpg

fotografie0361w.jpg

fotografie0356.jpg

fotografie0354.jpg

fotografie0353.jpg

Modificat de Georgik
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!