Jump to content

Vw New Beetle

Georgik

Postare recomandată

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Georgik

67

• rares30071985

8

• B_U_T

7

• Auras

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

andrei , din cate stiu eu motorul 1,8t e dinj 2000 sau chiar 1999 pe broaste , numai ca nu era euro 4 pana in 2002

Link către comentariu

Da, intr-adevar, 1.8T-ul era pe New Beetle inca de la inceput, in 2002 a fost introdus Turbo S-ul in State (180 cai, cutie 6 viteze), in Europa nu au adus decat kit-ul pe care il am si eu pe Gras, fara motorizarea de 180 de cai si cutia in 6 trepte.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Dupa codul portocaliu. :blah_:

Azi am luat uleiul si zilele urmatoare o sa urmeze sa iau si filtrele .Am luat Castrol 10w 40.

Dupa ce o sa fie vremea ok o sa vopsesc si ornamentele de la manerele usilor.

post-9782-1265727953_thumb.jpg

post-9782-1265728021_thumb.jpg

post-9782-1265728058_thumb.jpg

Modificat de Georgik
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Buna Seara.

Revin si eu intrebare:Stiti cumva unde pot gasi o emblema pentru jante?Am schimbat azi o anvelopa pe fata ,deoarece cea veche avea o bosolca foooarte urata si desteptul ala de la vulcanizare, a apasat asa de tare pe ea incat a pocnit.

Seara placuta tuturor

Link către comentariu

Incearca sa cauti pe EBAY, si sunt sigur ca sunt persoane care au card Paypall si te pot ajuta cu achizitionarea unui capac. Asta ar fi o varianta mai extrema in cazul in care nu gasesti emblema la un magazin de piese auto (mai profesionist), pe net sau alte surse mai accesibile.

Cat despre masina, felicitari! e foarte frumoasa, mie imi placeau pleoapele "sleepy". Succes in continuare!

Link către comentariu

am gasit niste jante pe 18 . ce parere aveti?

14122009123.th.jpg

as putea sa le fac asa..

post-9782-1268136863_thumb.jpg

Modificat de Georgik
Link către comentariu

mi se pare "exotic" modelul, am vazut si eu anuntul ;) facute ca in poza 2 ar arata binisor :D

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

salut.

am facut si revizia la octavia la 75k km...

nu mi-au spus nimic de volant...

au ramas pur si simplu impresionati la cata carne mai este pe placutele de frana

la vag-com -0 erori. deci e brici !

Link către comentariu

Foarte tari Borbet-urile pe 18, daca le mai si vopsesti interiorul negru or sa fie si mai marfa, totusi gandeste-te ca la 18 deja o sa fie probleme cu demarajul, consumul o sa creasca cu 1-2l/100km, anvelopele fac galma f f usor la 18, jantele se stramba si mai repede, articulatiile cedeaza la fel de repede. Daca tot ce ti-am scris mai sus nu te deranjeaza pune mana si ia Borbet-urile ca sunt prea tari.

Link către comentariu

pai asta cred ca o sa fac. chestia e ca sunt putin mai zgariate ca in poza si cauciucurile nu prea mai au viata lunga..

Modificat de Georgik
Link către comentariu

Daca vrei sa le vopsesti... n-are importanta ca sunt zgariate. Important este sa nu aiba lovituri. Legat de cauciucuri, trebuie sa te gandesti ca 18" nu sunt tocmai ieftine :D. Eu le-as cumpara. Pe broscuta ta ar fi ca si turnate si le poti face ca cele din imagine, dar buza sa fie rosie :D

Link către comentariu
rares30071985

nu mai sta pe ganduri, merita, jante "old school" :( superbe

Link către comentariu

maine o sa primesca un detailing interior ca la carte.de abia asteapta

proiectul cu jantele cred ca pica, deocamdata

Link către comentariu

salut, dupa parerea mea jantele de 18 nu merita decat la peste 140 cai (ca sa poata sa le traga) si intr-o alta tara decat Romania, o tara cu drumuri bune. Eu am avut de 17, imi ingreuna rau masina si am luat o cale ferata mai tare, 210 RON m-a dus intreptatul celor din fata :|; 150 era pt cele de 16'', considerabil mai putin. Cauciucurile sunt si ele foarte scumpe, cred ca de 235-245 intra pe 18, nici nu vreau sa ma gandesc... Dar, daca banii nu sunt o problema pentru tine, poti sa-i pui de 20'' :icon_thumright:

foarte faina masina, si eu am vrut beetle dar n-am avut bani de el, dar pe viitor cred ca o sa fie urmatoarea masina :scratch:

Link către comentariu

Daca ai bani destui, ai si de indreptat :lol:. Gluemesc evident. Sa stii ca daca ai grija le poti mentine in stare buna. Depinde cum conduci, daca de obicei esti grabit si iti place sa ii mai si dai ...Daca esti linistit la volan nu o sa ai probleme.

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

pai pur si simplu am stat si m-am gandit ...decat sa cumpar unele frecate de altul , mai bine mai pun unban deoparte si imi cumpar ceva nou sau oem

Link către comentariu

Cadou de Paste:Subwoofer activ de care sunt foare multumit.

Ma bucur ca mi-a mai ramas si portbagaj

Revin cu poze:D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!