Jump to content

Vw New Beetle

Georgik

Postare recomandată

Arata foarte bine broscuta. Imi place mai mult cu elementele ce erau argintiu vopsite negru.

Ai faruri cu lupa din cate imi dau seama deci merge sa ii pui xenon.

Ai cumva folie pe geamurile laterale? Ca nu imi dau seama deoarece mi se pare ca pe luneta nu ai :icon_thumright: . Ai putea pune o folie de vreo 35% si pe geamurile din fata ca arata super sec cu geamurile alea mititele si cu folie si pe fata nimic.

Cand ai de gand sa o inmatriculezi ca merita sa iasa si ea la plimbare, nu sa se plictiseasca in garaj ? :icon_cool:

De jantele astea ce zici?

post-23135-1252399094_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Georgik

67

• rares30071985

8

• B_U_T

7

• Auras

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

da are faruri cu lupa

imi plac jantele astea ,insa mai prost cu finantele.cred ca o sa vand jantele astea si mai pun ceva peste.

legat de folie o sa urmeze sa pun pe toate geamurile...

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

O sa tin aici si un scurt jurnal de bord a celeilalte masini -sper sa nu fie nici o problema.

Este vorba de o Octavia 2 My 2007,ridicata de la dealer la mijlocul lui decembrie 2006.

Varianta Ambiente+PDG ;) ,culoare Black Magic,faruri ceata.

Este cat se poate de stock si asa o sa ramana.

Momentan are ~73000 km si nici o problema...

picture633v.jpg

picture635.jpg

picture637n.jpg

picture639pr.jpg

picture641e.jpg

Modificat de Georgik
Link către comentariu
  • 3 months later...

Sa ii pun turbo?am auzit ca ar costa destul de mult , in jur de 1500 de euro .

Oricum pt mine masina e mult preaa perfecta

Rares a meritat asteptarea:D

Modificat de Georgik
Link către comentariu

te cred...

grav e ca in tara noastra nu ne putem inmatricula masinile si trebuie ocolite legile si sa ajungem sa inmatriculam masinile in alte tari, sa platim acolo taxele si impozitele , in loc sa le incaseze amaratul nostru stat!

ar trebui sa se revolte toata lumea, sa urmeze exemplul, sa nu se mai inmatriculeze masini in romania ci doar in bulgaria, oare cum s-ar simti demnitarii nostri platiti tot din bani nostri.

rusine romania

Link către comentariu

Felicitari pentru masinuta. Arata mult mai bine cu ornamentele negre si fara pleoape.

De pus BC e destul de costisitor si complicat. Pentru asta insa nu se discuta aici.

Felicitari inca o data si cat mai multi km fara incidente!

Link către comentariu

cand am luat masina era pe ea.face parte din kitul Kamei.daca vrei am pleoapele de vanzare

ahh,ca frumoasa mai e:D :D

post-9782-1263219612_thumb.jpg

post-9782-1263219626_thumb.jpg

Link către comentariu

sunt vopsite pleoapele sau negre?

k m-ar bate un gand sa le iau! da-mi te rog un pm cu pretul la care te-ai gandit!

o zi buna

Link către comentariu

ma uitam pe un forum din America si mi-a sarit in ochi chestia asta.ce ziceti?merita? eu as zice da dar mai astept pareri.buza e de leon cupra

post-9782-1263490714_thumb.jpg

post-9782-1263490723_thumb.jpg

Link către comentariu

Nu cred ca are rost. Ai deja partea centrala neagra, nu o sa iasa deloc in evidenta... Mai degraba i-as vopsi farurile negre, doar rama...

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

mie imi plac dungile negre de pe portierele de la broasca galbena... par interesante:D

Link către comentariu

in 2002 a fost un model care a iesit din fabrica cu dungile alea exact ca in poza broasca galbena linii negre

Link către comentariu
in 2002 a fost un model care a iesit din fabrica cu dungile alea exact ca in poza broasca galbena linii negre

Rares are dreptate, in 2002, odata cu introducerea 1.8 Turbo-ului pe New Beetle, a existat o editie care avea dungile acelea negre pe lateral.Daca te uiti atent in poza ai sa vezi ca dungile au integrate 3 litere: TRB. TRB vine de la Turbonium, un concept sub care au 'imbracat' cei de la VW introducerea motorului turbo pe Beetle. Rationalul din spatele conceptului era ca s-a descoperit un nou element chimic, turbonium, hook care a mers destul de bine. Dati un searh pe Google dupa turbonium si o sa vedeti. Si oricum, dungile sunt mishto si se pot cumpara de pe un site din State, costa vreo $16. :icon_thumright:

Numai bine,

Andrei

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!