Jump to content

Vw New Beetle

Georgik

Postare recomandată

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Georgik

67

• rares30071985

8

• B_U_T

7

• Auras

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

ce mi se pare dubios e faptul ca am pozitiile jos acolo.insa am desfacut si semnalizatoarele dar nu sunt 2 gauri pt 2 becuri. :P

astept pareri referitor la ce culoare sa ii dau chitului, as prefera sa imbrac totul in autocolant!

eventual cine se pricepe ,rog frumos sa isi sacrifice 10 min si sa imi faca si mie o simulare :rolleyes:

post-9782-1246383619_thumb.jpg

post-9782-1246383634_thumb.jpg

post-9782-1246383721_thumb.jpg

post-9782-1246383898_thumb.jpg

Modificat de Georgik
Link către comentariu

Superba broscuta :blah_: Sa n-o tunezi mioritic. In rest, numai drumuri bune si sa ai bafta de ea :) Si bafta la bac !

Link către comentariu

in caz ca vrei sa faci simulare de culoare pentru kitu de pe masina cauta pe google auto modder e un programel free unde iti poti face o idee :offtopic: in rest numa bine foarte dragutza herbie :offtopic:

Link către comentariu

nu au kitul de la kamei , da fooarte interesant programul!merci :)

Link către comentariu

Arata bine cu etrierii vopsiti! Mai bine ii vopseai si chestiile alea de la manerele portierelor tot rosii..nu stiu de ce argintiul mi se pare ca nu isi gaseste locul pe o masina rosie..mai bine le faci negru lucios..

Link către comentariu

inca ma mai gandesc cum sa le fac.

acum am alta problema:ma pus naiba sa dau fata de usa jos si sa vad ce se petrece acolo ca nu imi merge geamul.am dat tot jos am dat si motorasul si le-am pus in portbagaj.si cand sa pun toate mufele inapoi nu imi mai merge inchiderea centralizata din telecomanda ,comanda pt geamul pasagerului,oglinzile electrice,in rest cele 2 butoane pt capacul de la rezervor si deschiderea portbagajului merg!PLease HELP me :)

Modificat de Georgik
Link către comentariu

Pai nu stii ca unui meserias ii raman tot timpu' o mana de piese? Las-o asa sa fie mai speciala :vaidecapulmeu:

Acuma serios,intreaba in aria New Beetle,cred ca baietii cu masini ca a ta te pot ajuta!

Link către comentariu

am scris si pe acolo.maine o sa i-au si un spray de contacte .mama ei.la urma urmei e bine ca se inchide si cu cheia :vaidecapulmeu:

Modificat de Georgik
Link către comentariu

eu as zice sa vopsesti toate elementele care acum sunt gri in negru.fie lucios fie negru.

in colant mi-e sa nu ti se exfolieze in timp

legat de antena...poti sa gasesti in dezmembrari una de la A4.un amic si-a pus pe leonul lui si arata super bine.a dat 100ron pe ea.

nu a facut decat sa taie firele si sa le puna la el(mufele nu se ''pupau'')

Link către comentariu

eu le vopsesc fratilor da mai trebuie sa le dau si jos nu?hai ca ornamentele dupa bara fata si spate le dau ,dar cele dupa praguri , usi , aripi parca sunt prinse cu ceva asemanator cu poxipolul

Link către comentariu

Pai ar cam trebui date jos toate ca sa le poata vopsi calumea!

Link către comentariu

asadar am luat spray de contacte.trebuie data jos borna de la baterie inainte sau dau cu el?sau dau pe mufa pur si simplu.{stiu ca sunt intrebari stupide,da nu vreau sa stric altceva pe acolo} :blink:

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

revin cu o intrebare.aveti idee e greu de facut asa ceva?ma refer la desfacutul farului...

si o poza cu pleoapele negre dupa net.cred ca asa o sa le fac si eu ,dar problema e cum le dau jos.cu fir de undita ar merge oare?

post-9782-1249155331_thumb.jpg

post-9782-1249155350_thumb.jpg

post-9782-1249155483_thumb.jpg

post-9782-1249156097_thumb.jpg

Modificat de Georgik
Link către comentariu

poti sa le incalzesti bine cu feonul

eu asa mi-am dat jos pleoapele jos la golf,erau lipite cu un fel de mastic(asa banuiesc ca e si la tine)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

niste intrebari...

- e cumva model de state? de unde e luata?

- ziceai ca o inmatriculezi pe BG? Cum de are numere de Ilfov? Cat ai dat pe ea?

- cat papa in oras acel 2.0?

sa o stapanesti sanatos!

PS: poate papa mai mult de la senzorul ala lambda care nu merge...

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

Salut.E adusa din Mexic.Cu inmatriculatul pe bulgari e cu dus si intors si na.Unora le-au dat numerele de tractoare sau mai stiu eu ce.In carte scrie ca papa 12 in oras, dar depinde de cum mergi, pacat ca nu am BC.Scrie mai sus cat am dat pe ea :Driver:

Acum sta in garaj , nechinuita....momentan :blah_:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pune mana si innmatriculeaza broscanul pe Bg ca doar nu esti singurul care a mai inmatriculat o masina pe Bg pana acum, te costa cam 500E cu tot cu partea bulgarului si poti sa intri cu masina personal in Rar ca sa nu crezi prostia aia cu nr de tractor.

Vad ca ai schimbat nr de If cu unele de Vn rosii care si alea is expirate de peste juma de an, ai mare grija si nu te mai risca ca te paste un dosar penal, cand te saturi de alea iti dau eu un set de nr rosii expirate de Bz :icon_thumleft:

Modificat de Auras
Link către comentariu

Hai ca-i sta bine asa cu negru, dar trebuie inscrisa neaparat, pe bg pe ro sau pe ce tara vrei dar sa poti sa mergi cu ea ca e pacat de cat de bine arata. Si rezolva si problema la usa aia ca la sfarsitul lui septembrie cand trec iar la Panciu sa nu mai ai nici o eroare pe Vag-com

post-26988-1252221680_thumb.jpg

Link către comentariu

multumesc.urmeaza xenon,eventual cupola neagra si niste jante negre cu buza rosie ,sau ceva de genu....bani sa fie

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!