Jump to content

Vw New Beetle

Georgik

Postare recomandată

Hello

Revin si eu cu ultima achizitie .Este vorba de o broscuta foarte jucausa ,rosie ,este din 1998.Motorul e de 2.0 115,papa cam mult dar se si infinge!Imi place foarte mult kitul Kamei.

Are si niste dotari micute:geamuri electrice,4 aisberguri,ABS,si nu imi mai vin in minte..

Sunt prea entuziasmat fiind a 2 mea masina.Skoda e a tatalui deci sunt pe cont propriu de acum.]

Si pozele facute pe graba,calitatea lor lasa de dorit

Enjoy it!

post-9782-1245442067_thumb.jpg

post-9782-1245442094_thumb.jpg

post-9782-1245442107_thumb.jpg

post-9782-1245442122_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Georgik

67

• rares30071985

8

• B_U_T

7

• Auras

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Foarte frumoasa jucaria ta,sa te bucuri de ea multi km de acum incolo

Link către comentariu

Superb exemplar. Cat mai multi km fara probleme cu ea:D

Link către comentariu

Simpatica ^_^ Si cu motorul ala sigur lasa pe cativa cu gura cascata :huh:

:D Ar mai merge ceva poze mai... stationare ;)

Link către comentariu

inca unele din pacat tot asa prost calitative :D :huh: ^_^ naspa cand ai imprumutata camera ;)

post-9782-1245512163_thumb.jpg

post-9782-1245512192_thumb.jpg

post-9782-1245512214_thumb.jpg

Modificat de Georgik
Link către comentariu

frumoasa foc,imi plac pleoapele sunt fenomenale

cat mai multi km si drum intins

Link către comentariu

Foarte simpatica masinuta,sa o conduci sanatos si fericit!

Mi se pare ciudat ce spune Tibi,mie nu prea imi plac pleoapele,mi se pare ca o intristeaza :rolleyes:

Dar important e sa iti placa tie :P

P.S Pune-i Nr. patrat pe spate ca ii strici tot designu' :D

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

Frumoasa si sa o stapanesti sanatos, totusi mi se pare ca nu da deloc bine gri-ul pe rosu, oare daca ai vopsi elementele care sunt gri in negru, sau rosu sau sa le imbraci in colant carbon cred ca s-ar vedea mai frumos.

Personal i-as vinde jantele astea care le are acum si as pune o diferenta si mi-as lua ceva mai special cum e si beetle-ul.

Cat mai multi km fara evenimente nedorite :icon_cool:

Planuri de viitor ceva?

Link către comentariu

Pai ... planuri de viitor sa scap de BAC... azi am inhatat un 10 !Pe urma sa o inmatriculez pe bulgari deoarece taxa la noi este enorma(3600 - cam asa) pt ca in brief e trecuta euro 2!Sa fiu eu cat de cat legal cu ea, ca planuri sunt destule !Numerele le-am pus asa ca sa fie!

post-9782-1245784826_thumb.jpg

Modificat de Georgik
Link către comentariu

Felicitari pt nota de la BAC!

Cum adica : "Numerele le-am pus asa ca sa fie!" ?!

Link către comentariu

Danke!

In legatura cu numerele le-am pus ca sa ma mai duc pana la un magazin aproape ,nu ies cu ea in oras.... doar asa ca sa zic ca are numere.Daca se mai puteau scoate numere rosii era fenomenal! :)

La cati bani am dat pe ea merita sa stea si in garaj degeaba :icon_cool:

Modificat de Georgik
Link către comentariu

De curiozitate cat a costat ?

Sfatul meu prietenesc este sa renunti la numerele puse la misto ca risti sa te alegi cu un dosar penal si nu cred ca te-ar coafa prea bine. Cu inmatriculatul iar e nasol daca nu mai ai nr deloc la ea ca trebuie sa o duci pe rampa la Bulgari si cred ca este destul de costisitor.

Bafta cu bacul si bravo pentru nota de 10.

Link către comentariu

86 de cai frumoshi!

cu numerele am sa am grija si cu inscrisul la bulgari o sa o rezolv dupa bac ,admitere!

Link către comentariu

super mashinutza.... sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara incidente....

iar pleoapele sunt suuper!!!

si bafta la bac!!!

Modificat de livialst
Link către comentariu

arata super masinutza ta. Desi nu imi plac asa mult, trebuie sa recunosc ca a ta e "coafata" minunat de kit-ul care il are pe ea. La o asa masina trebuie si muzica pe masura si de vreme ce asculti DJ SAVA, esti de-al meu :P

Sa te conduca sanatos si multi km cu ea.

Cat despre pleoape chiar ca e un mic betiv :beer:

Link către comentariu

bea de sparge!

referitor la muzica sunt foarte multumit cum se aude''' ca am 4 medii si 2 tweetere dar , desigur urmeaza subwoofer,amplificator ca sa nu mai am portbagaj deloc :angry:

Link către comentariu

chiar, consumul ? esti multumit ? Te sfatuiesc si eu sa ai grija cu numerele alea sa nu ai alte probleme si sa o lasi fara sofer.

Link către comentariu

stai linistit ca singurul drum pe care il fac cu masina este scosul din garaj si mutarea in fata portii.ziceam niste posturi mai sus ca uneori ma duceam cu ea la magazin.ei bine m-am lasat de sportul asta :lol:

de consum nu prea... pt ca in oras papa !bine ca nu e orasul mare insa ma gandesc cu groaza cand o sa ma duc cu ea in bucuresti :lol:

PS:promit ca revin cu poze noi numai sa scap de nenorocitul asta de BAC ca mi-a mancat ficatii :P :D :D

Modificat de Georgik
Link către comentariu

aveti idee unde as putea gasi un capat de antena???.am eu tumburucul ala da nu prind decat 1 post de radio ;)

post-9782-1246288870_thumb.jpg

Modificat de Georgik
Link către comentariu

Incearca in aria de Dezmembrari,cred ca se potrivesc si cele de Golf,Passat,etc ;)

Link către comentariu

Sau poti incerca sa iei antena de pe Skoda tatalui tau, ca dupa nu-i problema si isi cumpara el alta :rolleyes:

Link către comentariu

Foarte frumoasa! sa o stapamesti sanatos si bafta la bac!!!

Halatu` cat e halatu`?.. nu ai spus cat ai dat pe ea...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!