Jump to content

problema semnalizatoare albe

taz21
 Share

Postare recomandată

Salut!

Acum o saptamana mi-am schimbat bara fata cu una lata (model 90) si implicit a trebuit sa schimb si semnalizatoarele. Pt. un look mai bun am ales unele albe (pe cutie scrie Eurolite). Surpriza este ca ele nu se vad deloc cand semnalizeaza :D mai ales ziua cand este soare puternic. B)

Ii rog pe aceaia dintre voi care au asa ceva sa-mi spuna daca au aceiasi problema ca a mea!

Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai mi se pare si normal, trebuia sa stii lucrul asta de la bun inceput. Capacul este alb, becul este de asemenea alb, deci pe lumina nu ai nici o sansa sa vezi semnalizarea. Sunt facute sa "dea" bine, si sa se vada doar pe timpul noptii, mai ales ca nu sunt originale. Daca chiar vrei sa faci o treaba, schimba-ti becul cu unul de alta culoare (de preferat galben)....sunt mai scumpe dar se gasesc.....sau cu un halogen de dimensiunea respectiva.

Mai poti incerca cu LED-uri, in locul becului normal, dar trebuie lipita in serie o rezistenta de vreo 200ohmi.

Succes.

Link către comentariu

Salut!

Acum o saptamana mi-am schimbat bara fata cu una lata (model 90) si implicit a trebuit sa schimb si semnalizatoarele. Pt. un look mai bun am ales unele albe (pe cutie scrie Eurolite). Surpriza este ca ele nu se vad deloc cand semnalizeaza  :D  mai ales ziua cand este  soare puternic.  B)

Ii rog pe aceaia dintre voi care au asa ceva sa-mi spuna daca au aceiasi problema ca a mea!

Multumesc

<{POST_SNAPBACK}>

Incearca ca becuri colorate... galbene de preferinta. :D

Link către comentariu

pt. taz21...singura solutie este sa iti pui becuri galbene...problema asta am avut-o si eu si uite cum arata :D

Link către comentariu

ia legatura cu boboGti, te poate ajuta cu leduri

Link către comentariu

Si cam asa arata cu leduri. Iar daca ai grila de jeta nu sunt intrerupte

Link către comentariu

Multumesc mult baieti pt raspunsuri si pt promtitudine.

Problema a fost rezolvata aseara cand m-am dus la magazin sa le duc inapoi. Vanzatorul a avut ideea sa ne uitam la becurile care erau acolo si :rolleyes: erau de doar 5W. Eu cand le-am cumparat tot de la ei nu m-am uitat la puterea lor :rolleyes: si am cerut din acelea mai mici "cireasa", ca asa stiam ca vin. De fapt au intrat din acelea normale de pozitie de 21W. Acum e alta viata, se vad bine. Oricum vreau sa incerc si cu galbene.

P.S. semnalizarile sunt albe dar inauntru au un geam galben, asa ca ele se vad galben.

Multumesc inca odata si scuze pt deranj, dar chiar ma ofticam rau ca am dat o gramada de bani si nu ma vedea lumea in trafic.

Link către comentariu

Semnalizare cu leduri...adica asa....

Link către comentariu

boboGti - nice job. Ti le-ai facut singur sau sunt cumparate? A, dar cu gaurile din bara ce ai facut?

Link către comentariu

Singur singurel le-am facut si pe ale lui eugen tot eu le-am facut, doua MK2 sunt in momentul de fata cu semnalizatoare cu leduri in Buc (cred). Gaurile de la semnalele vechi se acopera foarte frumos cu chit......sau mai elegant dar mai scump sudura in plastic.

Link către comentariu

Eu am vazut masina lu bobogti in live si intradevar se vede bestial

Link către comentariu

Intradevar arata BESTIAL. Eu sunt foarte multumit de ce a facut BOBO(iti multumesc) lucrarea merita banu B)

Link către comentariu

Bobo, faci si altora?? sau doar intre prieteni?? :) daca da, zimi si un pretz

Link către comentariu

Se rezolva dar sa sti ca eu am asistat la operatiune si nu e tocmai usoara, treaba dureaza cam o zi.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!