Jump to content

Proceduri VCDS

Seby19
 Share

Postare recomandată

In service/reprezentanta s a incercat acea codare pentru geamuri dar fara succes. Nu a mers...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

acum... depinde cat erau in domeniu..... trebuia sa iei procedura de la noi si sa le arati ce au de facut.

Link către comentariu

Florin.....imi poti trimite pe mail te rog "procedura" pentru verificarea distributiei .....nu mai gasesc informatia.

Multumesc

Link către comentariu

Florin, oamenii sunt in domeniu, doar e vb de reprezentanta VW. Procedura am luat o de aici.

Link către comentariu

Aseara am reusit sa activez functia "Cornering" pe proiectoare pe un Passat CC.

Am postat aici deoarece un coleg zicea ca nu merge activata aceasta functie pe Passat CC deoarece are deja in far bec pentru asa ceva.

Link către comentariu

Si tu ai in far bec pentru Cornering ?

Link către comentariu

Florin, oamenii sunt in domeniu, doar e vb de reprezentanta VW. Procedura am luat o de aici.

si atunci de ce nu a mers ? ce an este masina ta ?

Aseara am reusit sa activez functia "Cornering" pe proiectoare pe un Passat CC.

Am postat aici deoarece un coleg zicea ca nu merge activata aceasta functie pe Passat CC deoarece are deja in far bec pentru asa ceva.

merge.... merge si la noi, cei cu B6 si faruri bixenon OEM - chiar daca avem becuri in far.

merge si la cele cu....

Link către comentariu

Eu am faruri normale, fara bixenon adaptiv. Am zis ca merge activata aceasta functie si la masinile cu bixenon adaptiv...doar ai observat ca la cele cu bixenon adaptiv cand iei stanga/dreapta de volan se aprinde inca un bec in far?!

Sper ca m-am exprimat corect.

Modificat de STOE
Link către comentariu

da, se aprinde ca avem un bec suplimentar in far.

Link către comentariu

passat de oltenia

Salut 

Sunt nou posesor de B6 si as dori sa stiu de unde pot face si eu rost de VAG-COM.

As vrea sa ma uit prin ea si sa mai activez cate o optiune ceva :).

Link către comentariu

Salut 

Sunt nou posesor de B6 si as dori sa stiu de unde pot face si eu rost de VAG-COM.

As vrea sa ma uit prin ea si sa mai activez cate o optiune ceva  :).

Daca nu gasesti pe nimeni in Craiova care sa te ajute, te pot ajuta eu daca vei avea drum prin Pitesti.

Daca doresti ceva modificari hardware te pot ajuta colegii care sunt mai expermentati decat mine, eu pot doar cu o diagnoza sau pentru activarea functiilor.

Modificat de STOE
Link către comentariu

passat de oltenia

Mersi mult de raspuns.

As fi vrut mai mult sa fac rost de interfata, pentru mine, sa o am eu si sa imi fac de lucru pe la ea.

Sunt dispus, daca este o suma corecta, sa o si cumpar.

Link către comentariu

FLORIN, masina este din 2006. Codarea respectiva se face numai cu vagcom? La reprezentanta probabil au altceva. O sa incerc cu vagcom si revin cu un update

Link către comentariu

Incearca si cu VCDS- vag Com... totusi, e posibil ca la 2006 sa nu execute.

Link către comentariu

salutare 

stie care care pot fi simptomele da am garnitura de chiulasa  arsa 

mersii

Link către comentariu

WTF? Gata cu limba romana. Tu intelegi ceva din postul de mai sus?

Link către comentariu

Probabil a vrut sa intrebe Care sunt simptomele CAND garnitura de chiulasa este arsa.

Nu e stres ca raspunde Romanul venit de pe la Rusi.......recte eu.

Cand e garnitura de chiulasa arsa, dispare Antigelul......ca prin minune, sau creste nivelul la ulei.....iar ca prin minune.

Nu sunt mecanic, daca sunt altii care mai stiu si alte simptome, sa le puna in coada

OffTopic - anul trecut cand eram la concursul de offroad, la una din etape, s-a dus....pe tzeje garnitura de chiulasa......noroc ca avem rauri.......am alimentat si cu 20l in Patrol - la un plin de Apa, unde cantitate lichidului de racire este de 8L.

Dupa vreo 15-20 de opriri pentru a Adapa Calul.......tot am iesit pe locul 3. ;)

Link către comentariu

Bun asa. Intrebarea are leg cu subiectul topicului? Ca sa fiu ironic as spune ca atunci cand ai garnitura arsa si conectezi vcds-ul se va supraincalzi procesorul laptopului ...

Va rog insistent sa nu mai postati pe unde apucati si mai mult, rog userii vechi sa indrume membrul respectiv catre topicul dedicat sau daca nu ii permite timpul, sa caute pentru el, sa nu raspunda deloc.

Multumesc pentru intelegere.

Modificat de D@ny
Link către comentariu

Salut

Ma poti ajuta  daca este posibil, cu un sfat, am alarma OEM pe passat model 2010,cu buton pe stalp, inteleg  de la tine ca alarma ar avea senzori de interior, daca da ma poti ajuta sa-mi spui cum se activeaza, cu vag comul sau trebuie sa ma duc la reprezentanta.Iti spun ca nu sunt activati senzorii fiindca mi-au spart masina si nu sa declansat nimic, usile nu au fost deschise,  au intrat pe geam.

Link către comentariu

pai o ai montata dar e posibil sa fie inactiva din vag-com sau chiar sa nu se fi armat sau in cel mai rau caz sa o fi dezarmat inainte de a intra pe geam.

trebuie scanata si vazuta in ce status este si apoi activata/testata dupa caz.

imi pare rau pentru cele intamplate.

Multa bafta!

Modificat de DonzDonz
Link către comentariu

Daca vrei sa vezi cum functioneaza senzorul de monitorizare interioara(daca functioneaza) armeaza masina cu geamul deschis, asteapta jumatate de minut si baga mana pe geam. Daca suna alarma este ok, daca nu...

Link către comentariu

Vroiam sa vad procedura de armare al alarmei  cu vag com.

Link către comentariu

Tocmai am pus vcds pe masina si am gasit eroarea asta 1 Fault Found:
01134 - Alarm Horn (H12)
            000 -  -
             Freeze Frame:
                    Fault Status: 01100000
                    Fault Priority: 4
                    Fault Frequency: 1
                    Reset counter: 205
                    Mileage: 80720 km
                    Time Indication: 0
                    Date: 2104.14.15
                    Time: 08:56:48

problema este cum ajung la ea ca sa o repar, daca stie cineva........

Modificat de harydam
Link către comentariu

• Marian a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!