Jump to content

Proceduri VCDS

Seby19
 Share

Postare recomandată

Eu am gasit eroarea asta cand a murit bateria de la masina, dar "la pachet" cu alta eroare:

Address 77: Telephone Labels: 3C0-035-730.lbl

Part No SW: 7L6 035 730 HW: 7L6 035 730

Component: Telefon 2209

Revision: 00011000 Serial number: 0000000020775

Coding: 0020055

Shop #: WSC 05311 000 00000

VCID: EBDE45F2F5DF6644

2 Faults Found

00446 - Function Limitation due to Under-Voltage

000 - - - Intermittent

Freeze Frame:

Fault Status: 00100000

Fault Priority: 3

Fault Frequency: 10

Reset counter: 217

Mileage: 164701 km

Time Indication: 0

Date: 2011.03.11

Time: 19:54:17

00992 - Consumption Cut-Off Active

000 - - - Intermittent

Freeze Frame:

Fault Status: 00100000

Fault Priority: 3

Fault Frequency: 8

Reset counter: 217

Mileage: 164701 km

Time Indication: 0

Date: 2011.03.11

Time: 19:33:16

Later edit: nu e din cauza bateriei, am gasit eroarea de Consumption cut-off Active si prin alte log-uri.

Modificat de tlc
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

baieti.....sa traiti mult si bine! a mers :beer:

Link către comentariu

salut,se poate afisa ceasul pe mdf2 dvd???

Link către comentariu

Ok,ms

Încă o întrebare,cu vagcom-ul se poate face următoare modifica ? Semnalizarea din bara sa rămână aprinsa mereu si când pun semnalizarea sa se dezactiveze??

Link către comentariu

vorbesti de semnalizarea aprinsa (in procente), numita de obicei sua style.

daca activezi, se va aprinde cand ai pozitia/luminile aprinse (15-20% sa zicem, <ca atat ai setat cu vag com-ul, ca sa fie de efect>).

in momentul in care semnalizezi stanga, becul stanga se va stinge si aprinde cu intermintenta data de releul de semnalizare dar aprinderea se face in 100% in timp ce becul din stanga sta in continuare aprins in intensitate mica.

toate astea se intampla pe semnalizarile fata.

ot: nu repeta aceeasi intrebare in 10 topic-uri diferite. cel putin in 3 topic-uri am vazut eu intrebarea. daca nu ti se raspunde, nu insista ca nu ti se raspunde din niste motive enumerate in regulamentul forumului.

Link către comentariu

am inteles ms mult

in legatura cu topic-uri nu am repetat nimic eu :D

in legatura cu vagcom-ul ce parere ai?

Link către comentariu

ok. my bad, dar asa imi aduc aminte ca am mai vazut discutia/intrebarea asta cu varianta si pretul.

ce parere sa am?

tinand cont cat costa original, zic ca e un pret mic, dar la fel tind sa cred ca e vorba de o clona si nu sunt in masura sa discut despre asta.

decizia iti apartine dar tot regulamentul nu da voie de a se discuta despre clone.

Drive safe!

Link către comentariu

acum sper sa ma descurc cu modifica respectiva

orcum multumesc pt timpul acordat

Modificat de geoland87
Link către comentariu

Eu cred că setarea respectivă poate crea confuzie, ba chiar poate fi periculoasă în România.

Link către comentariu

O am de jumate de an, nu s-a creeat nici o cunfuzie si nu cred ca este asa periculoasa.

Link către comentariu

Se poate corecta consumul din computerul de bord cu Vag-Com  ? Imi arata ca masina consuma pe loc 0.7-0.8 l/h , iar pe parametrii reali, imi consuma 0.42 l/h

P.S. : Asta s-a intamplat dupa ce am schimbat distributia.

Modificat de jeanbacuta
Link către comentariu

LA unele clustere se paote, la altele nu. oricum, e doar informativ ceea ca iti arata pe BC.

Modificat de Al Bundy
Link către comentariu

la cele noi, de B6 - cele pe UDS - parca nu se poate.... nici la cele vechi.... la cele immo2 se putea.

o sa ma uit sa vedem ce posibilitati sunt.

Link către comentariu

Dar aveti idee de la ce poate sa creasca consumul in bord?

Link către comentariu

nu are de la ce...... verifica in mai multe situatii si vezi care sunt diferentele.

Link către comentariu

Salutare,

Ma ajuta si pe mine cineva cu un raspuns...

La masinie vw cu motoare CR cum se pot verifica km reali, din cate am citit la ross-tech pe site la CR-uri nu te poti uita in EDC16

Link către comentariu

Doar sa citesti din cutia DSG.

Link către comentariu

Corect - dar numai daca are DSG - grup 109.

Link către comentariu

salut tuturor, 

nu stiu daca e sectiunea corecta unde postez, dar vin cu o intrebare membrilor forumului din arges: as dori sa inlocuiesc pe al meu b6 (fabr. 2006) rcd-ul 300 din fabrica cu un rcd 510 . am mai avut inlocuit cu un rcd310 si in cateva zile am ramas fara baterie ... am inteles ca trebuie rescris can-ul . face cnv in arges asa ceva? 

cu un vag com recent achizitionat am gasit cateva pene de cand am avut 310 pe masina : nu gasea difuzoarele din usile spate (masina nu e dotata cu asa cv), un auxiliar, bluetooth-ul nu mai functiona (nokia) si inca ceva ... 

multumesc pt intelegere .

Link către comentariu

Trebuie update .da !

Daca ajungi in Bucuresti , avem solutia

Link către comentariu

salut tuturor, 

nu stiu daca e sectiunea corecta unde postez, dar vin cu o intrebare membrilor forumului din arges: as dori sa inlocuiesc pe al meu b6 (fabr. 2006) rcd-ul 300 din fabrica cu un rcd 510 . am mai avut inlocuit cu un rcd310 si in cateva zile am ramas fara baterie ... am inteles ca trebuie rescris can-ul . face cnv in arges asa ceva? 

cu un vag com recent achizitionat am gasit cateva pene de cand am avut 310 pe masina : nu gasea difuzoarele din usile spate (masina nu e dotata cu asa cv), un auxiliar, bluetooth-ul nu mai functiona (nokia) si inca ceva ... 

multumesc pt intelegere .

da, intai posteaza o scanare a masinii, sa vedem PN-ul CAN-ului tau, sa stim daca te putem ajuta ori nu.....

Link către comentariu

Salutare,

Ma ajuta si pe mine cineva cu un raspuns...

La masinie vw cu motoare CR cum se pot verifica km reali, din cate am citit la ross-tech pe site la CR-uri nu te poti uita in EDC16

Cele de 2.0l au EDC 17 (Bosch), cele de 1.6 sunt facute de Siemens, asa ca nu e nici macar EDCXX. Nu are cum sa mearga in afara de varianta DSG

Link către comentariu

Mica intrebare cu scuzele de riguare. Care este procedura de amorsare a pompei de inalte dupa schimbarea filtrului de motorina? Am dat search dar nu a gasit. La revizia trecuta am gasit-o dar acum.............

Link către comentariu

• Marian a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!