Jump to content

Proceduri VCDS

Seby19
 Share

Postare recomandată

in dreptul cifrei 4 scrie (la amicul cu vag original) scrie byte 1 .....(si o functie , nu imi mai aduc aminte care )

byte 2............ alta functie si tot asa pana la byte 7 .. Mie dupa cum vedeti nu imi apare absolut nimic . Ce nu inteleg eu defapt este unde gasesc modarea pt stopurile suplimentare pt a functiona in paralel , de ex stopuri 2 cercuri , gen skyline, ! Am urmat pasii descrisi dar nu imi dau seama daca e de vina programul in sine sau doar setarile ! Multumesc pentru rabdarea de care dati dovata !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Tu ai originala? Nu cred. Si atunci ...... SEARCH.

Link către comentariu

Sal.,

Am si eu o intrebare .

Am gasit o interfata VAS 5054 V19 dar nu stiu care e diferenta intre ea si VAG-COM.

Ma puteti ajuta cu explicatii legat de ce face acest VAS ca VAG-COM am vazut cum lucreaza si daca V19 este chiar ultima sau vanzatorul minte ?

Multumesc.

Link către comentariu

Nu te baga la el, ca nu te ajuta cu nimic in plus fata de VCDS - plus ca sunt niste clone ordinare..... nu avem voie sa vb despre ele, pe forum.

Mergi pe VCDS - cauta variante mai bune, ca si aici sunt mai bune si mai proaste. Cele mai bune sunt cele originale.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Sal.,

Am si eu o intrebare .

Am gasit o interfata VAS 5054 V19 dar nu stiu care e diferenta intre ea si VAG-COM.

Ma puteti ajuta cu explicatii legat de ce face acest VAS ca VAG-COM am vazut cum lucreaza si daca V19 este chiar ultima sau vanzatorul minte ?

Multumesc.

VAS-ul si VCDS-ul fac cam acelasi lucru, numai ca VAS-ul este ceva mai orientat catre utilizator, adica nu trebuie sa memoriezi pe dinafara module, canele sau adaptari. Pur si simplu apesi pe butoane in functie de ceea ce vrei sa faci: de exemplu resetarea intervalului de service. La VCDS trebuie sa stii ce sa modifici si unde anume. Sunt multe lucruri pe care VAS-ul le face dar VCDS-ul nu. De asemnea, la VCDS trebuie sa stii anumite coduri de securitate, VAS-ul le stie el pentru tine. VAS-ul e aplicatia cu care se lucreaza in reprezentante, VCDS-ul este un software produs de un tert. Nu stiu cat de bune sunt sau nu clonele de VAS, dar mi-as dori una buna... :))

Link către comentariu

• 5 weeks later...

Salutare tuturor. Am si eu o intrebare la cunoscatori: se poate face vreo setare din masina sau cu calculatorul sa imi dea semnal sonor la o anumita viteza? Spre exemplu la viteza de 50 si/sau 110 km/h sa dea un bip. Mentionez ca masina este cea din semnatura TrendLine (cu CB mic sau....nu stiu prea bine diferenta intre ele, cert este ca, spre exemplu nu pot vedea consumul instantaneu, numai km parcursi de la ultima resetare). Multam fain pentru raspunsuri.

Link către comentariu

eu am maxidot si am posibilitatea sa aleg avertizarea atat viuzal cat si acustic la viteza setata.

daca nu vezi range si consum instantaneu si...... ........ ai acel buton pentru computer pe maneta de la stergatoare/ sau buton pe volan daca e volan multifunctional?

Link către comentariu

Dar cu laptopul (VAG-COM, VAS sau cum ii mai spune) nu merge setat? Asa cum mi-a facut cineva modificare la iluminare la stopuri, activat alarma de fabrica etc nu ar putea fi posibil sa se faca?

Link către comentariu

Da, m-am lamurit. Fane.....tu stii masina ca ai vazut-o (doar suntem vecini de cartier). Multumesc pentru raspunsuri.

Link către comentariu

Aveti idee de ce la benzinare nu se pot citi km din ECU?M-a pus pe ganduri chestia asta,pentru ca ,cautand un Touran pe mobile sau auto scout 2008-2009, am gasit si cu 60000km ceea ce mi se pare f.putin pt. germania,adica neputandu-se citi km decat

cei din bord,clar ca le manaresc ,dar totusi sunt dealeri nemti. Un exemlu http://cautare.mobile.ro/vehicule/showDetails.html?id=149878239&__lp=33&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=25200&makeModelVariant1.modelId=37&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=PETROL&transmissions=AUTOMATIC_GEAR&siteId=ROMANIA&negativeFeatures=EXPORT&maxMileage=125000&minConstructionYear=2008〈=ro&pageNumber=1

Link către comentariu

:offtopic: Vezi istoricul dupa VIN...la o reprezentanta VW.

Link către comentariu

:offtopic: Vezi istoricul dupa VIN...la o reprezentanta VW.

Eu cand mi`am luat golf`ul am fost cu codu VIN la TESS Sibiu si le`am explicat la baieti ca vreau sa iau o masina... sa`mi zica una alta... istorie... etc... nu o vrut. O zis ca nici daca vin dupa aia cu masina, pe numele meu, nu au voie sa`mi zica. O zis ca e de ceva ani treaba asta.

Bine... banuiesc ca se rezolva daca ai o cunsotinta pe acol caz in care as da si eu o bere daca afla cineva ceva de masina mea :D

Multa bafta.

Link către comentariu

Functia "cornering" pe proiectoare

NOTA: Aceasta functie merge activata doar la masiniile produse DUPA iulie 2007

Ce trebuie schimbat la masina din semnatura ca sa pot activa aceasta functie?Multumesc.

Adica CAN-GATEWAY?

Modificat de TVS
Link către comentariu

Centrala electrica a masinii cu una codata pe 30 bytes.

Link către comentariu

A mea are terminatia C in coada,deci imi trebuie una cu o terminatie dupa C,dar care? D,E,F....Cum stiu care e dupa iulie 2007?Multumesc.

Am gasit una pe ebay cu N ,09.06.2010,sigur e cu 30 bytes .Acum intrebarea este unde este pozitionata aceasta centrala si daca este greu de schimbat?

Modificat de TVS
Link către comentariu

Salutare,

Am si eu o intrebare poate gasesc un raspuns aici. Am un Passat din 2008 si acum cateva luni mi-am pus un RNS510 in loc de RCD 500 din dotare. Toate bune si frumoase l-am adaptat cu VCSD-ul merge super, merge si telefonul UHV premium pe el...

Acum intrebarea: e posibil ca si la Passat sa se vada pe RNS cand umbli la clima, sau senzorii OEM de parcare, cum se intampla la Golf 6?

Multumesc.

Link către comentariu

Ar fi trebuit sa se vada si pe RCD510. DAca nu aveai inainte, nu ai nici acum vizual pe display.

Am gasit una pe ebay cu N ,09.06.2010,sigur e cu 30 bytes .Acum intrebarea este unde este pozitionata aceasta centrala si daca este greu de schimbat?

Este situata deasupra pedalei de ambreiaj. si schimbarea nu e grea, doar ca trebuie recodata dupa ce ai tu pe masina acum.

Link către comentariu

Al Bundy poti sa-mi spui si mie daca la mine merge corneringul activat?

Multumesc anticipat.

Link către comentariu

Da, ar trebui sa mearga.

Modificat de Al Bundy
Link către comentariu

Acum intrebarea: e posibil ca si la Passat sa se vada pe RNS cand umbli la clima, sau senzorii OEM de parcare, cum se intampla la Golf 6?

Pentru clima ai nevoie de noua unitate de comanda (adica aia fara 3 rotite) si, foarte probabil, mai ai nevoie de un CAN mai nou. Tot can mai nou iti trebuie si pentru senzorii de parcare

Link către comentariu

Pentru clima ai nevoie de noua unitate de comanda (adica aia fara 3 rotite) si, foarte probabil, mai ai nevoie de un CAN mai nou. Tot can mai nou iti trebuie si pentru senzorii de parcare

Multumesc Valentin.

Acum e clar pentru mine, ma multumesc cu ce am ca nu mai vreu sa mai bag bani in masina asta!

O zi buna.

Link către comentariu

salutare

am facut si eu o scanare astazi, si am urmatoarele erori:

44 - steering assist -- status: malfunction 0010

52 - door elect, pass --status: malfunction 0010

52 - parking brake -- status: malfunction 0010

imi puteti spune ce reprezinta si daca le pot remedia cu vag-com?

multumesc.

Link către comentariu

teoretic se pot remedia cu VCDS dar ce ai scris aici nu ajuta cu nimic.

Trebuie intrat pe fiecare in parte si vazut acolo ce coduri de eroare arata si incercat sa se stearga eroarea.

Modificat de cridaia
Link către comentariu

• Marian a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   1 membru

• silviu1997
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!