Jump to content

Proceduri VCDS

Seby19
 Share

Postare recomandată

voinea sau www.aspad.ro vand interfete originale.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sal.,

Pai astia de la ASPAD sunt importatorii celor de la ROSS-TECH.

Si interfetele alea costa o caruta de bani, investitie care nu merita banii daca nu ai un service auto.

Eu nu vreau una profi dar nici o panarama care sa faci 2-5 diagnoze si dupa sa se arda sau mai stiu eu ce.

Voinea vinde tot denastea de la ROSS-TECH ?

O zi buna.

Link către comentariu

Dupa cum ai citit si in regulament, pe acest forum este permisa discutia despre interfete si softuri licentiate, nu despre clone.

Link către comentariu

Sal.,

Inseamna ca cele pe care le vinde colegul xenonprojector sunt originale si cu licenta.

Eu banuiesc ca nu, din moment ce costa 150 ron.

Ce o fi asa de greu sa spuna lumea pe PM (am luat interfata de la X).

Nu trebuie sa posteze pe topic daca nu e voie.

O seara placuta.

Link către comentariu

salut . im primul post am vazut ca se pot face setari sa se aprinda pe pozitie si stopurile din interior ( pozitionate pe port-bagaj ) Acuma eu m-am uitat atent la cercurile alea din exterior la care se vad leduri, iar la cele din interior nu au leduri ( ma refer la cercurile care "incercuiesc" mersul inapoi si stopul de ceata. Normal ca sa se aprinda si alea cum sunt in poza colegului Seby19, nu trebuie montate leduri ? ms .

Link către comentariu

Nu se poate activa cu VCDS-ul....ca nu ai led-urile acolo. Uite aici ce si cum http://vwforum.ro/topic/23488-stopuri-passat-b6/page__view__findpost__p__965344

Spor la treaba !

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Si la ce-l mai atentionezi aici? daca era ceva de interes general, de ce nu ppostezi aici ?

Link către comentariu

salutare sper sa fi nimerit bine cu intrebarea ,ce reperezinta chestia asta despre ce motor credeti ca e vorba? pe unde o fi pozitionat?merci mult tuturor pasionatilor!!!

Address 08: Auto HVAC Labels: 3Bx-907-044.lbl

Control Module Part Number: 3B1 907 044 A

Component and/or Version: CLIMATRONIC S 7.0

Software Coding: 02000

Work Shop Code: WSC 00028

VCID: 1F46FFF8F1E7CAE4

1 Fault Found:

00603 - Footwell/defroster Flap Positioning Motor (V85)

35-10 -- - - Intermittent

Thursday,24,November,2011,18:45:24:36838

VCDS Version: Release 10.6.2

si astea doua despre ce rezistenta e vorba aia de la volan oare?

01218 - Side Airbag Igniter; Passenger Side (N200)

29-10 -- Short to Ground - Intermittent

01218 - Side Airbag Igniter; Passenger Side (N200)

32-10 -- Resistance too High - Intermittent

Modificat de avatar
Link către comentariu

Side Airbag Igniter; Passenger Side - inseamna igniter airbag lateral, pe partea cu pasagerul. Deci nu are legatura cu volanul.

Modificat de mars01
Link către comentariu

Salut

Eu cred ca e vorba de airbag-ul din scaunul pasagerului. Iar pentru eroarea 00603 - Footwell/defroster Flap Positioning Motor (V85) incearca sa faci un Basic Settings pe modulul de clima.

Modificat de cuiuda
Link către comentariu

Salut! As apela si eu la un coleg de prin zona(Satu Mare, Baia Mare) care detine un astfel de cablu de diagnoza sa modific cateva setari la un passat din 2006.Sunt nou pe forum asa ca va rog sa ma scuzati daca nu am postat unde trebuia.Multumesc anticipat!

Link către comentariu

Salut tuturor ! Am si eu o intrebare legata de vag-com .. al meu e... stiti voi , am incercat sa fac modificarea la stopuri cum este prezentata si in primul post >[select]

[09 - Centr. Elect.]

[07 - Coding]

[Long Coding Helper]

Byte 9: Debifati toate casutele sau modificati casuta DEC in cifra 0 (zero)

[Transfer Coding!]

[Do It!] //////

Intrebarea este mie de ce nu imi apar casutele cu byt pana la 9 sau cate o fi ?

Dupa esecul meu am apelat la un prieten al carui vag-com este original si updatat la zi si rezultatul a fost ceva mai bun , insemnand ca lui ii apar casutele cu byti dar pana la 7 ! ... Va rog un sfat , o parere , o idee ... orice sa mearga ! Multumesc antici[at

Modificat de phantomax27
Link către comentariu

Salut

Sunt incepator cu vag-ul 11.3 si am vrut sa adaptez/reset clapeta. Am urmat procedura engine 01/ adaptation 10/ in canalul 00 aveam deja 0, i-am dat de vreo 3 ori, nu s-a auzit nimic acuma nu stiu daca s-a rezolvat sau nu ca motorul merge la fel. (de prost) Era ceva in plus de facut sau alti pasi de urmat? Mersi

Link către comentariu

DA, canal 60 si apoi basic settings.

Link către comentariu

Se poate activa sa-mi arate consumul la un passat B6 fara computer de bord dar cu tempomat?

Link către comentariu

Pai unde ar vrea sa ti-l arate daca nu ai BC?

Link către comentariu

@Al Bundy

Mersi, am dat cum ai zis, probabil ca clapeta e decalibrata...

Valorile care erau acolo: throttle drive angle senzor 1 10,6 %

throttle drive angle senzor 2 89,0 %

self adaption steps counter 0.0

results adp. ok

Am avut si niste erori: 4 la prima scanare si apoi una. Va rog sa mi le traduceti si mie ca in afara de cea cu sonda lambda la care am scos eu mufa candva la celelate nu stiu.

Link către comentariu

aveti vreo idee dragi colegi forumisti legat de postul meu ? Ce credeti ca e devina ? programul sau utilizatorul ? Orice sfat este binevenit ! Multumesc anticipat !

Link către comentariu

Eu nu inteleg foarte bine ce problema ai tu acolo. Am priceput ca nu-ti apar toti octetii, nici tie si nici prietenului tau, dar cati iti apar tie, cati octeti are centrala? Si chiar nu-ti apar casutele cu octetii sau doar nu-ti apar etichetele? Ce versiune de VCDS ai/aveti? da mai multe detalii, ai fost foarte zgarcit la cuvinte.

O clona chinezeasca proasta se poate comporta in felul pe care il descri tu, dar o interfata originala n-are cum...

Link către comentariu

am si eu eroarea asta ,stie cineva cum se rezolva

Address 55: Xenon Range Labels: 5M0-907-357.lbl

Control Module Part Number: 5M0 907 357 HW: 5M0 907 357

Component and/or Version: AFS-Steuergeraet X016

Software Coding: 0000001

Work Shop Code: WSC 00028 028 00000

Additional Info: 7L6941329 AFS-Lst.-Modul l X017 7L6941330 AFS-Lst.-Modul r X017

VCID: F1E2579AD7F38C94

1 Fault Found

01539 - Headlights Not Adjusted

005 - No or Incorrect Basic Setting / Adaptation - MIL ON

Freeze Frame

Fault Status: 11100101

Fault Priority: 2

Fault Frequency: 1

Reset counter: 219

Time Indication: 0

Link către comentariu

imi cer scuze . versiunea este 10.6 atasez un link in incercarea de a ma explica ! Va rog sa nu mi-o luati in nume de rau , sunt incepator cu vag-com`ul.

Untitled jpg Prietenului cu vag`ul original si updatat la zi ii apareau *(cum arata in poza la cifra 4) o anumita secventa , la 5 ceva cu north america daylight running light , la 6 central europe drl ... si inca cateve functii , dar nu ajugea la 9

Modificat de phantomax27
Link către comentariu

Versiunea 10.6 nu este ultima versiune - asta in cazul in care se detine o interfata OEM. Sus de tot ar trebui sa-ti arate codul centralei si pe cati biti e aceasta (in poza atasata 23 biti). Sincer eu unul nu am auzit de centrala mai mica de 9 biti.

Link către comentariu

Nu am inteles nimic. MAi explica odata mai calm si mai rar.

Link către comentariu

• Marian a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!