Jump to content

Proceduri VCDS

Seby19
 Share

Postare recomandată

Masina este Passat b6 din 2006 maxidot roșu

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Trebuie vazut cu VCDS ce setari are prietenul tau facute in 10 ADAPTARI .

Si le faci si tu dupa aceea daca IC-ul tau suporta .

Link către comentariu

Nu am gasit asa ceva din vcds. Poate are o interfata atasata la IC care replica respectivele valori.

Link către comentariu

Geoland87, unde arata asa ceva? Nu cumva este vorba de setarea tempomatului/cruise control?

Link către comentariu

Salutare

stie cineva proceedeul de schimbare placute frana spate passat b6 sau daca este tipic separat pentru asa ceva?

eu am incercat in felul urmator dupa cum arata la ross tech:

[select] [53 - Parking Brake]

[04 - Basig Settings]

Grup: 007 open parking brake

dar pistonul nu vrea sa mearga inapoi daca incerc sa il imping ca sa pot pune noile placute

si dupa schimbare 

[select] [53 - Parking Brake]

[04 - Basig Settings]

Grup: 006 close parking brake

Link către comentariu

Nu vrea sa mearga deloc, sau merge dar tot nu poti scoate etrierul, ca-s doua chestii diferite?

1. Daca nu merge deloc, schimba interfata

2. Daca merge dar nu-i suficient pentru a scoate etrierul, foloseste o presa pentru retragerea pistonului

Link către comentariu

Geoland87, unde arata asa ceva? Nu cumva este vorba de setarea tempomatului/cruise control?

nu,unde scrie km totali cand Masina este in mișcare arată viteza la ora,acum nu stiu cand ma mai întâlnesc cu el,nu aveam nici calculator cu mine :(
Link către comentariu

Cu interfata care am la [53 - Parking Brake] [04 - Basig Settings] Grup: 007 se aude ca deschide am incercat sa imping pistonul inapoi (fara presa)pentru a introduce noile placute de frana .incerc si cu presa sa imping pistonul inapoi

Link către comentariu

Salut baiei, am si eu o problema la un passat cc cu codarile. am intrat la 42-Door Elec. Driver si nu stiu cum am reusit de am dezactivat toate optiunile de acolo(semnalizare oglinda, incalzire oglinda, etc.). acum cand le activez pe rand cu long code helper ramane doar o optiune activata si celelalte ramandezactivate, nu pot sa activez doua sau mai multe optiuni. treb. introdus un cod care sa contina toate optiunile sau alta metoda de a le activa?

Link către comentariu

Vezi ca ai cod de backup

Link către comentariu

Poti sa fi mai specific te rog ca nu cunosc asa bine programul.

Link către comentariu

Vezi ca ai coddingul in folderul Debug

Daca nu esti familiarizat cu vcds, intai informeaza-te si apoi faci modificari , ori mergi la cineva care face asta aproape zilnic

Altfel - risti sa ajungi si la reprezentanta pentru recodare online

Link către comentariu

In folderul debug gasesti codul initial. Vezi unde ai instalata interfata si acolo gasesti folderul respectiv.

Link către comentariu

Presupun ca tu pui doar cate o optiune. Pentru a le pune pe toate trebuie adunate valorile de la optiunile repective.

Link către comentariu

nu,unde scrie km totali cand Masina este in mișcare arată viteza la ora,acum nu stiu cand ma mai întâlnesc cu el,nu aveam nici calculator cu mine :(

La mine acolo arata mile pe ora, in miscare.

Link către comentariu

ce codare ai facut???

Link către comentariu

Nicio codare, asa este masina din fabrica. Pe loc imi arata km totali, iar in miscare imi arata mph.

Link către comentariu

cred ca a fost codat ceva,daca era din fabrica arata la toate passat-urile :icon_thumleft:

Modificat de geoland87
Link către comentariu

Si la mine este la fel cand masina sta in loc imi arata cati kilometrii am si cand nu sta imi arata viteza  in loc de kilometrii

Link către comentariu

Ciudat este ca nimeni nu stiu ce si cum :(

Link către comentariu

Se apasa lung pe resetare km, pe butonul cu.00 si se tine apasat ceva timp. Credca pana se aude un sunet sau revin km resetati la valoarea initiala si dupa nu o sa mai arate m/h in loc de km totali in deplasare. Si ca sa apară din nou m/h in deplasare se apasa lung tot pe butonul de resetare km.

Modificat de tartareanum
Link către comentariu

moshucocoshu

Se apasa lung pe resetare km, pe butonul cu.00 si se tine apasat ceva timp. Credca pana se aude un sunet sau revin km resetati la valoarea initiala si dupa nu o sa mai arate m/h in loc de km totali in deplasare. Si ca sa apară din nou m/h in deplasare se apasa lung tot pe butonul de resetare km.

Cel care a cumparat fosta mea masina (Passat B6 2008) m-a sunat acum cateva zile ca i-a aparut chestia asta cu afisatul vitezei in mph in locul kilometrilor totali ai masinii imediat dupa ce a facut schimbul de ulei.

Cel care i-a resetat intervalul de service a facut-o manual tinand apasat pe butoanele din bord si probabil a apasat doar pe 00 si i-a activat functia asta.

Incerc sa dau de el sa-i spun sa incerce sa aplice ce a spus colegul mai sus.

EDIT: Functioneaza, trebuie pus contactul, a doua treapta la cheie, si se apasa 00 din bord. dupa cateva secunde in locul unde sunt KM masinii va aparea mph si apoi iar km masinii. Luati mana de pe buton cand vedeti km masinii si va ramane asa.

Modificat de moshucocoshu
Link către comentariu

marinesq_iulian

Da merge...am incercat si eu la a mea.

Link către comentariu

Aha,dar la el arată in km :(

Link către comentariu

• Marian a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!