Jump to content

Haldex unit defect

teodor06
 Share

Postare recomandată

cosmynn botezatu

Buna ziua, am un passat 4motion 2006 si de cateva luni am un huruit+usoare trepidatii pe spate la viteze mari 110-140 km/h. Am fost in service si mi s-a spus ca ar putea fi cuplajul Haldex dar nu e sigur, am facut schimbul de ulei si filtru la Haldex si nicio imbunatatire. Pareri ,sugestii va rog frumos

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

S-a mai discutat. Pb cu bucsa de cuplaj. Vezi in cadrul topicului.

Link către comentariu

cosmynn botezatu
33 minutes ago, pronet said:

S-a mai discutat. Pb cu bucsa de cuplaj. Vezi in cadrul topicului.

eu nu am gasit nimic, poti sa fii mai clar

Link către comentariu

Ai citit totusi intreg topicul??? Ma indoiesc. 

Link către comentariu

cosmynn botezatu

Problema e ca la mine pe diagnoza nu apare niciun defect pe haldex, cu toate acestea huruitul se aude ca si cum as avea toba sparta

Link către comentariu

Asa cum ti-a spus si @pronet este vorba de flansa de la cardan. Nu va aparea niciodata la diagnoza ca este uzata sau mai rau, rupta. Daca ai si huruit puternic, ca de rulment spart, posibil chiar sa ai un rulment spart in diferential, dar tot nu-ti va aparea pe diagnoza.

Succes !

Link către comentariu

• 11 months later...
On 3/17/2016 at 1:56 PM, cosmynn botezatu said:

Buna ziua, am un passat 4motion 2006 si de cateva luni am un huruit+usoare trepidatii pe spate la viteze mari 110-140 km/h. Am fost in service si mi s-a spus ca ar putea fi cuplajul Haldex dar nu e sigur, am facut schimbul de ulei si filtru la Haldex si nicio imbunatatire. Pareri ,sugestii va rog frumos

Salut, ai mai rezolvat cu haldexu?

Am si eu o problema la o vw bora. 

Cei de la reprezentanta mi-au spus ca e dus grupu pe spate, dar nu e ala , ca sa nu zic ca am dat si 550 lei pe el.

Acuma incerc sa schimb cutia de transfer haldex (itre cardan si grup, partea electrica cu tot cu cei acolo pinioane ...) daca nu e ala, cei de la servis  mi-au spus ca e problema din calculatoru masini.... nu stiu ce sa mai fac.

Link către comentariu

• 5 months later...

salut,

ai reusit sa rezolvati problema cu haldexul...eu nu am reusit si ma dispera maxim..

Link către comentariu

am un golf 5 2007 4 motion are185000 km( am cumparato la 174321 km si nu am reusit sa ii dau de cap cu huruitul respectiv(pur si simplu imi ia din putere,se aude ceva la puntea spate in momentul cand te dai la ea)o scot din viteza repede si o las pe liber...isi revine....la 1-2 saptamani face....am schimbat uleiul si filtru de la unitatea haldex si tot degeaba

ma gandesc serios sa o dau...

Link către comentariu

Vedeti flansa de cauciuc dintre cardan si haldex pentru vibratii si huruit in sarcina

Modificat de Justin91
Link către comentariu

• 8 months later...
ceciliutabara

Salutare! 

Stie vreun coleg sa repare Haldex gen. 4?

La plecari mai bruste de pe loc cu rotile  virate se aude un scapatat pe puntea spate. 

Vreo idee?

Link către comentariu

• 4 months later...

Salutare,  De curand am achizitionat un passat 4 motion b6 , am citit in mare in postarile din acest topic dar nu am gasit nimic asemanator cu problema pe care o am eu. La mine , se aude un huruit puternic de rulment spart atunci cand masina nu este in sarcina, zgomotul se aude undeva in fata ,pe partea soferului ,acesta dispare atunci cand masina este in sarcina . Multumesc,

Link către comentariu

Suna a cutie de transfer.

Am intalnit rulment spart ( rulmentul conic  ), la accelerare se misca catre spate si nu mai facea, la franare se auze ca un polizor si la mers constant cand facea cand nu facea.

Spor !

Link către comentariu

Exact , ma duc joi la un mecanic sa vedem despre ce este vorba , sper sa nu fie ceva foarte grav. pe tester mnu are nici o eroare deci ,presupun ca este ceva mecanic.va tin la curent

Link către comentariu

• 1 year later...

Unde pot să văd dacă un calculator de haldex Siemens 0AY 907 554 b este compatibil pentru un Passat b6 2009 wvwzzz3czae101065? Pe mașină am avut calculator Continental dar nu mai știu codul, l-am trimis la reparat și nu l-am mai primit înapoi.

IMG-20200924-WA0000.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!