Jump to content

macara usa

cyp
 Share

Postare recomandată

Salutare!

Am si eu o problema... dupa ce mi s-a stricat macaraua la usa din dreapta in timp ce mergeam spre bucuresti pe autostrada... si raman cu geamu picat pana la jumatate... mi se strica si macaraua de la usa din dreapta dupa o saptamana...

Intre timp pe prima am "reparat-o" la service-ul seat la o suma frumushica si sincer nu vreau sa dau inca o data banii astia... daca ma poate ajuta cineva...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Trosnea geamu cand al inchideai inainte sa se strice?

Link către comentariu

si la mine geamu stanga fata trosneste ,sper sa nu cada

Link către comentariu

Daca mai apare inca o defectiune la geamuri chiar este o problema.

Mie mi s-a rupt manerul la usa stanga spate si a fost nevoie de schimbat macaraua cu totul :D . Mi-a intrat pe garantie, deci nu ma plang de cost, dar nu este normal ca asta sa se intample la mai multe masini. :D

Link către comentariu

Si eu am avut probleme cu macaralele la amandoua geamurile fata.Si asta dupa ce a iesit din garantie.E vorba de o rotita de plastic ce cedeaza dupa un anumit timp.Ieri am schimbat-o pe a doua.Poti lua tot ansamblul fara motoras la 10 mil sau doar o parte din acesta(rotita)+montaj=4,5 mil la PORO.

Link către comentariu

Astea parca sunt facute sa cada exact dupa ce iese din garantie. :D

Link către comentariu

Constat cu stupoare ca macaralele trosnesc oricum chiar si cand geamurile sunt inchise.Mai incet ce-i drept si doar cand trec peste denivelari care torsioneaza masina, la viteza mica.

Link către comentariu

Constat cu stupoare ca macaralele trosnesc oricum chiar si cand geamurile sunt inchise.Mai incet ce-i drept si doar cand trec peste denivelari care torsioneaza masina, la viteza mica.

<{POST_SNAPBACK}>

... nu cred sa fie macaralele, mai repede sunt balamalele care mai trebuie unse.

Link către comentariu

Si eu am avut probleme cu macaralele la amandoua geamurile fata.Si asta dupa ce a iesit din garantie.E vorba de o rotita de plastic ce cedeaza dupa un anumit timp.Ieri am schimbat-o pe a doua.Poti lua tot ansamblul fara motoras la 10 mil sau doar o parte din acesta(rotita)+montaj=4,5 mil la PORO.

<{POST_SNAPBACK}>

exact cazul meu :mellow:

Link către comentariu

<{POST_SNAPBACK}>

Stai linistit nu sunt macaralele sunt plasticele de pe usi

Joi chiar am stat de vorba cu executor pe tema asta

Link către comentariu

Adica sa stau linistit? Adica n-o sa-mi cada geamurile?

Link către comentariu

Stai linistit nu sunt macaralele sunt plasticele de pe usi

Joi chiar am stat de vorba cu executor pe tema asta

<{POST_SNAPBACK}>

pai si putem face ceva in privinta asta?

Link către comentariu

Da, scoase fetele de pe usi si pusa folie de parchet intre fata si use ,asa am pus la matiz si am fost multumit de rezultat

Sau mai este o metoda mai ieftina...da-ti muzica mai tare

Link către comentariu

La mine a devenit deja f enervant cand aud cum mai trosneste vreun plastic. Dar sa revin la geamuri..... Oameni buni intelegeti odata pt totdeauna: GEAMURILE NU TREBUIE SA TROSNEASCA SAU SA FACA ORICE ALT SUNET CIUDAT!!!!!!!. Daca fac zgomot suspect sau daca nu se deschid pana la capat jos (adika sa dispara geamul de tot in portiera) inseamna ca ceva este neregula. Daca masina este in garantie va duceti frumos in service si gata. Daca aveti ghinionul sa va moara geamurile in iarna va zic de pe acuma ca nu vi le face nimeni in garantie.

OT: scuze daca tonul a fost suparator...tocmai am bagat masina in garaj si mi-a izbit vantul portile peste masina... :lol:

Link către comentariu

• 3 months later...

@barakuda: un singur post e suficient ! Nu trebuie sa postezi acelasi lucru in mai multe topic-uri mai ales ca locul acelui post este in aria de Anunturi !

Warning +10%

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!