Jump to content

AL MEU GOLF III VR 6

BGV

Postare recomandată

Sunt fericitul posesor al unui vr 6 de 280 cp

Ca si dotari are xenon,trapa, suspensie sport, clima, 4 geamuri,angel eyes.

Las pozele sa vobeasca....

post-49205-1245077388_thumb.jpg

post-49205-1245077393_thumb.jpg

post-49205-1245077400_thumb.jpg

Link către comentariu
doru.tanasoiu

Felicitari si bine ai venit in comunitate......Frumoasa bestiuta :( Cat tea ajuns?

Link către comentariu

auzi fara suparare daca te uiti atent o sa observi ca te afli pe aria destinata golfului 1 si 2 !!!

e faina masina ta dar vezi ca este si aria golf 3 !!

bafta !!!

Link către comentariu

Ce face domle entuziasmul asta din oameni :blink:. Sa iti traiasca masina proaspat achizitionata si pune mana si cumpara un set de pistoane forjate ca sa sari si tu de 0,4 bar boost.

Link către comentariu

la ce pret ai luato,am vazut ca cerea in jur de 6000 euro pe ea?si e inmatriculata sau urmeaza sa fie?

Link către comentariu

s-o stapanesti sanatos!nu ati vrea sa stiti cat costa inmatricularea la un vr6.....

Link către comentariu
sharky_sergiu

frumoasa masina! cat mai multi km fara probleme si succes la inmatriculare :icon_thumright:

Link către comentariu

arata super masinuta

da-ne si cateva detalii cum s-au adaugat cei 100 de caluti, tractiune integrala?

Link către comentariu
Superba masina.. pune mai multe poze cu ea :).

post-49205-1245220739_thumb.jpg

post-49205-1245220747_thumb.jpg

post-49205-1245221078_thumb.jpg

post-49205-1245221150_thumb.jpg

Modificat de BGV
Link către comentariu

Si eu sunt foarte curios cum a ajuns la puterea aceea dintr-un motor aspirat. Vrem detalii, turbo, compresor?

Link către comentariu

Imi place foarte foarte mult masina . Se vede ca este facuta " outside " Romania ,....

Si eu sunt foarte curios cum a ajuns la puterea aceea dintr-un motor aspirat. Vrem detalii, turbo, compresor?

este un mare intercooler acolo care da un indiciu clar ... exista cel putin turbo :)

Link către comentariu

cunosc masina are turbo si soft facut!! asa a ajuns la cei 200 ca calutzi! felicitari noului proprietar si bafta la innmatriculare

Link către comentariu

Superb, de la jante, pana la stopuri. Un singur lucru nu-mi place insa, toba aia... ar merge ceva in genul asta ->

post-11438-1245231727_thumb.jpg

Link către comentariu

bv domne frumoasa masina:))

ceva timpi ne zici si noua ca suntem curiosi , un 0-100, un timp asa pe 0-400 m?

te-ai gandit la un dyno , ca sunt curios sa vad cat sunt pierderile in transmisie la tractiune fata!

Link către comentariu
este un mare intercooler acolo care da un indiciu clar ... exista cel putin turbo :huh:

Intercooler se pune si la supercharger (compresor)

on-topic: masina arata foarte bine cu jantele bbs rc. Sa o stapanesti sanatos.

Modificat de scumfreak
Link către comentariu

Masina are (la ochi) turbo (la compresor e ceva mai putina tevaraie pe la motor), an de fabricatie undeva intre '91-'97, posibil euro 2, posibil tractiune, cutie manuala 5 trepte. Masina are potential... Felicitari si fara incidente! O intrebare ar fi... la ce firma a fost facut upgrade-ul la motor?

Link către comentariu

:icon_cool: this is what i am talking about :D

Modificat de RedFighter
Link către comentariu

te-am vazut o data pe calea calarasilor.. nu imi venea sa cred ca vad un vr6 turbo

foarte tare masina, o inmatriculezi pe ro?

Link către comentariu
an de fabricatie undeva intre '91-'97

:D E ca si cum ai zice despre un Golf 4 ca e posibil sa fie fabricat intre 97 si 04. :lol:

Revenind: SUBLIM.

Daca a costat doar 6000 eur, mie mi se pare un pret corect.

Link către comentariu

Masina..ce sa spun..arata excelent,sper sa continui sa o modifici ca si vechiul propietar :)

ar fi bine-venite si niste filmulete cu masina,nu neaparat la viteza mare..sa o vedem si noi cum arata pe drum/cum se aude/cum accelereaza..repet FARA viteze maxime si alte copilarii.Nu o sa te intreb "cat i-ai dat" sau "cat are in bord" pt ca nu e relevant.Sa o stapanesti sanatos si sa ai parte numai de bucurii din partea ei!

Link către comentariu
Sunt fericitul posesor al unui vr 6 de 280 cp

Ca si dotari are xenon,trapa, suspensie sport, clima, 4 geamuri,angel eyes.

Las pozele sa vobeasca....

senzationala masina...si as vrea sa o vad cu o cupra 2 la o [cenzurat] :) :) :D

Link către comentariu

Daca toti caii sunt la locul lor, sau, sa fie undeva peste 250 acolo unde trebuie, un Cupra 2 modificat pe la 280-300 nu cred ca fie o problema

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!