Jump to content

VW Lupo

kintziky

Postare recomandată

Salutari, asa este nu am mai scris de mult. nici nu am mai reusit sa fac mai nimic la Bubu.

De sambata am geam stanga functional. Saptamana trecuta am avut drum pe langa Ploiesti, am oprit la Dancor si mi-am luat motoras.

Sambata am schimbat motorasul, bineinteles cu peripetii. Am scos fetele de la usa, am inceput sa desfac la suruburi si m-am lovit de o problema: cum scot eu mufa de la motoras, care este spre botul masinii si nu poate fi scoasa decat cu o surubelnita dreapta subtire? Dupa multe incercari si contorsionari ale mainilor, a iesit mufa singura (cand am schimbat pozitia tijei de la macara).

Dupa ce am scos macaraua din usa, am dat jos suruburile de la motoras. Surpriza a fost rola cu cablu care a sarit ca un arc :D. dupa ce insurubez motorasul pe una din parti, a venit partea cu rola cu cablu (partea cea mai distractiva - noroc ca am avut un fortos cu mine sa ma ajute sa bag rola inapoi in lacasul ei).

Ce usurare, apoi sa bag macaraua inapo in usa sa-i fac proba. Pun butonu de geam, apsa pe buton si dupa o sec car car car... Ce-o fi, ce-o fi? Alta surpiza, cablul iesise de pe o alta rotita a macaralei si se incalecase pe rotita de la motoras. Desfac iar macaraua, scot iar mufa din motoras, scot macaraua, desfac iar suruburile la motoras si chinuiala mare ca nu mai iesea rotita din suport din cauza cablului incalecat. Dupa alta chinuiala, scoatem cablul si rotita, refacem treaba cu forta pentru punerea rotitei la loc, montam iar macaraua, de data aceasta cu cablul pus pe toate rotitele, si vine iar testu. Victorieeeeeeeeeee! Functioneaza. Pun geamul, il fixez, strang piulitele si ma joc din buton. Memorez pozitia de sus maxim si jos maxim si gataaaaaa.

Si.... cateva poze :P

img0713bq.th.jpg img0714gj.th.jpg img0715o.th.jpg img0716uw.th.jpg

Urmeaza sa schimb placutele si discurile de frana (achizitionate deja - ATE), sa-i montez o noua larma Viper, schimbare kit ambreiaj - sachs, etc.

Revin cu noutati.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
  • Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kintziky

90

• johnyBOY

13

• animalutz

11

• DRIVER07XXX

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

De sambata Bubu are placute si discuri noi (ATE) si se bucura de o franare mai eficienta.

Si de saptamana trecuta are alarma Viper. :D

Link către comentariu

Si al meu tot cu discuri si placute ATE e achipat.Vara trecuta le-am montat :D

Link către comentariu

Nu am mai citit de mult evolutia lui bu-bu. Din ce am vazut este cat se poate de buna!

De mult vroiam sa vad o domnisoara care pune mana pe cheie sau surubelnita si isi face cu mana ei anumite reparatii! Bravos si iar bravos!!!

Iar masina arata f bine si motorasu dupa "lipirea" rezista.

Link către comentariu

Multumesc, multumesc! :)

Urmeaza kitul de ambreiaj. Ce este mai bun: Sachs sau Luk?

Link către comentariu

Din cate stiu amandoua sunt montate,din fabrica pe modelele VW :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Bubu s-a echipat cu un nou kit ambreiaj, in cele din urma am ales Luk. I s-a curatat turbina, intercoolerul si clapeta de acceleratie si acum zburda. :D

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
Publicat (modificat)

Am schimbat si bucsele de la bascule si bieletele aniruliu :).

img0847vb.th.jpg img0849r.th.jpg img0850mh.th.jpg img0960st.th.jpg img0961h.th.jpg

Modificat de kintziky
Link către comentariu

Se intampla multe lucruri serioase aici. Ai pus ambreiaj inaintea mea. :D Te urmez in vreo 2 luni.

Multa bafta cu Buburuzu!

Link către comentariu
  • 5 weeks later...

Multumesc GtSport! :)

In acest weekend Bubu' s-a dotat cu faruri cu lupa. :D

img1071h.th.jpg img1045ds.th.jpg img1048d.th.jpg img1052c.th.jpg

img1055qz.th.jpg img1063g.th.jpg img1066v.th.jpg img1067g.th.jpg

Modificat de kintziky
Link către comentariu

Felicitari, arata intr-un mare fel :) Sa-mi dai detalii despre cine le-a montat si costuri. :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 4 months later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...

Sa pui neaparat pozele cu noile jante, vor ramane si baietii cu gura cascata. Arata ff, bine masina :icon_thumleft:

Link către comentariu
  • 3 years later...

post-44443-0-48932200-1439898832_thumb.j

Salutare dupa o lunga perioada de absenta   :D.

Update Bubu (daca tot am toata povestea aici, sa o tin ca un carnetel cu istoric):

Am schimbat EGR si pompa tandem.

Am schimbat farurile cu cele pe care le-am avut inainte - era sa raman fara talon.

Consumabilele, la zi  :lol:

Kilometrajul a ajuns la 155.000  :D

Urmeaza sa fac o lista cu ce va trebui sa mai schimb (un rulment pe spate, toba de mijloc, etc...) Si sa vad cum le strecor prin programul incarcat de cheltuieli.

Bubu tine cu casa si cu stapana, nu vrea sa se strice :). Ii place in continuare sa se plimbe prin tara si sa lase impresii  :D.

Modificat de kintziky
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!