Jump to content

VW Lupo

kintziky

Postare recomandată

Mai rar fete ca tine care sa se ingrijeaza asa de mult de masina lor, nu mai zic de pus mana pe surubelnita :)

Link către comentariu
  • Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kintziky

90

• johnyBOY

13

• animalutz

11

• DRIVER07XXX

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

Multumesc frumos tuturor pentru aprecieri! :P Este unul dintre hobby urile mele, pe langa sport, dans, plimbari... Sanatosi sa fim cu totii sa ne putem realiza visele. :)

Link către comentariu

Si eu, si eu, dupa dresoru' de melci. :)

Link către comentariu

Si tu, si tu ;)...dar mai aveti de asteptat. Dresorul de melci? De unde asta? :mellow:

Link către comentariu

:P Intrigant, nu? :P

Vroiam sa te trag de urechi ca nu ai mai venit la intalniri, dar iti urez concediu placut. ;)

Link către comentariu

Anumalutz, as mai veni si la intalniri, doar ca s-ar putea sa ma simt in inferioritate si o sa-ti si spun de ce, dar nu aici. Mercic!

Link către comentariu

Animalutz, se pare ca ai luat-o inaintea dresorului de melci.:icon_thumright: Si totusi nu mi-ai raspuns, de ce "dresorul de melci"?

Link către comentariu

;) As veni la Polivalenta, dar nu cred ca ajung. Mai am un drum de facut. Ne auzim. Distractie placuta :D

Link către comentariu

Da, am luat-o inaintea lui. :( Si ma bucur. Lasa-l pe el sa iti spuna de ce ii zicem asa. :D

Legat de Bubu, numai cuvinte de lauda legat de masina si de posesoare. Masina se infige bine prin trafic, e vioai si "nimbly". Imi place la nebunie open-sky-ul ( atat de mult incat imi vine sa pun flexu pe masina mea). Pacat ca nu are aer, pe caldurile astea e un Must. Sper sa ma mai plimbi cu Bubu. :(

Link către comentariu

Multumesc pentru cuvintele de lauda :cool:. S-ar putea sa-mi pun aer conditionat pe el :D

Link către comentariu

Foarte frumos merge acest Bub. Se pare ca se potriveste sistemul de AC. :lol: (in ETKA: MG8 SG20 IILLUSTRATION 820-20)

Link către comentariu

Te-am vazut azi pe Floreasca trecand prin fata la Genin, erai cu o prietena :salut:. Foarte draguta masina iar cu o fata la volan nu poate fi decat combinatia perfecta. Ce mi-a atras atentia este trapa. Foarte haioasa masina sa te bucuri de ea cat mai mult timp; vad ca suflet pui din plin :icon_cheesygrin:

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Da, am trecut pe Floreasca, eram in drum spre casa. Si savuram briza "trapei" :unsure:. Merci de aprecieri.

Link către comentariu

Sambata mi-am dat scaunul din dreapta jos. Era blocat, nu mai puteam nici sa-l mut fata/spate, si nici sa-l rabatez. L-am curatat la mecanism si l-am uns. Acum merge. . Mi-am dat roata stanga jos, ca auzeam un zgomot in mers. Am crezut ca este rulmentul dar nu este. Cu ocazia asta am vazut ca am si discurile uzate. Si mai aveam si un surub slabit la disc. Dupa toate cele am iesit in proba vad daca se maia ude acel zgomot. Se mai aude, s-ar putea sa fie de la planetara, nu sunt sigura. In treapta 1 la relanti in viraj se aude un huruit si un carait.

p6199880.th.jpg p6199879.th.jpg p6199878.th.jpg p6199883.th.jpg

Link către comentariu

Acum am vazut si eu topicul asta (am citit fiecare pagina sa vad cum a evoluat BuBu), si vreau sa iti spun ca ai toata stima si respectul meu. Nu am vazut niciodata la o domnisoara o pasiune asa mare pentru masini. Masinuta a iesit super, culoarea o prinde de minune iar trapa e geniala + ca nici nu se cunoaste ca a fost lovita. Bafta multa cu masinuta in continuare si sa va feriti de alte incidente! :nono:

Link către comentariu

e posibil sa fie flansele de la amortizoare

Modificat de Georgik
Link către comentariu
  • 1 month later...

In curand voi schimba amortizoarele. Ce imi recomandati? Asa ca pentru Bucurestiul cel cu gropi, dar si pt stabilitate pe serpentine :blah:. Sper ca la sfarsitul lunii sa le iau. Si cred ca trebuie sa-mi iau si flansele.

Link către comentariu

Bravo, gata cu barcuta! :salut: Parerea mea e ca pentru mersul zilnic si stabilitate mult mai buna decat inainte, e de ajuns sa iei amortizoare normale sau putin mai tari, dar sa fie fabricate de un producator cunoscut: Bilstein, KW, Koni, Monroe, Sachs etc.

Link către comentariu

te-ai interesat de costuri? eu am gasit azi suspensie sport (arcuri si amortizoare) la 190 euro (fixa, 275 euro reglabila)

Link către comentariu
  • 5 months later...

Ceva nou la masinuta? Planurile pe care le aveai cu ea anul trecut, pareau foarte interesante! :D

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

salutari,

mi-a luat ceva pana am citit tot topicul, dar a meritat. felicitari pentru pasiune si pentru masinuta. se vede ca esti nascuta in aceeasi data(zi, luna, an) cu mine! :)

asteptam mai multe detalii, nu ai mai scris de mult

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!