Jump to content

VW Lupo

kintziky

Postare recomandată

Ma bucur sa vad cel mai galben lup in cea mai buna stare.

Wellcome back!

felicitari

Link către comentariu
  • Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kintziky

90

• johnyBOY

13

• animalutz

11

• DRIVER07XXX

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

Multumesc Slick, Steamroller :angry: . Astazi am facut test de drum pe autostrada, sa vad cum stau cu geometria la roti. La inceputul drumului, cand am ajuns la 110 km/ora a inceput sa trepideze putin mai mult. Am ajuns la Fundulea, am facuta cateva poze si la intoarcere am observat ca nu mai avea acele trepidatii. Si am atins viteza de 150 km/ora, doar de test, sa vad cum se simte. Este bine pentru inceput. Imi "fluiera" ceva la usa din dreapta. Voi depista eu ce este. Pana atunci mai am mici "bubite" de rezolvat, incetul cu incetul. Iata si ce poze am facut la Fundulea :D

image010il.th.jpgimage013q.th.jpgimage004js.th.jpg

Modificat de kintziky
Link către comentariu

Ma bucur ca e din nou functional ! :angry:

Am 2 observatii : nu are emblema spate si nu cred ca CD playerul nu intra mai mult in bord ! :D (nu-s rautacios !)

Link către comentariu

Nu esti rautacios steamroller. Mai am de munca la el, dar nu le pot ace pe toate o data. Emblema pe spate o voi lipi cu dubluadeziva si pt asta am nevoie de caldura. CD playerul inca ma mai gandesc daca sa-l fixez sau nu. Nu va mai arata asa.

Link către comentariu

Felicitari pentru revenirea in forta. Poate o il aduci si pe asta micu' la intalniri cand vine vremea frumoasa. :)

Link către comentariu

Multumesc animalutz! Daca imi spui cand si unde, vin si la intalniri sa-l vezi. :)

Link către comentariu

Pai pentru intalnirile zilnice, de la Casa Poporului, AICI, pentru cele saptamanale, respectiv cea de Joi de la Sala Polivalenta, AICI si Duminica, tot la Sala Polivalenta, AICI. Te asteptam.

Link către comentariu
Bubu' is back :)

quote]

speram ca de data asta mai mult pe sosele decat in service... a suferit ceva la viata lui. take care!

Modificat de www_ionut_ro
Link către comentariu
valentino89ryd

Asta da aventura ! Imi pare rau pentru suferintele masinutei si ale tale implicit..dar priveste partea buna a lucrurilor...ai ce povesti ..asta ca nu mai vorbim de bucuria de a vedea frumusetea asta de masina gata. E impecabila..km fara numar!

Mi-e rusine ca sunt baiat si abia schimb un bec singur :cool:

Esti un model de urmat! Numai bine :D

Link către comentariu

Intr-adevar, o adevarata aventura. Felicitari pentru masinuta...e mai lupo ca orice alt lupo numai pentru povestea asta lunga si "suferintele" prin care a trecut, iar faptul ca ai pus atata pasiune si ai avut atata grija de el te face cea mai posesoare de lupo dintre toti posesorii de lupo ;) Iar faptul ca bubu' a revenit pe drum e un eveniment fericit.

Sa ai grija de masina ta asa cum ai facut-o si pana acum, e un lucru demn de admirat. Succes in continuare cu tot si toate si ne vedem pe la intalniri :hainoroc:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Salutare. Nu am mai postat de ceva timp :P. Bubu' este bine, merge foarte bine. Nu am mai facut mare lucru la el. Am lipit ornamentul de la gemuletul din spate stanga, am incercat sa repar butoanele de la gemurile electrice. Numai unul merge, cel de dr a fost prea ruginit in interior. Astazi ii fac geometria. Am mai schimbat 2 becuri la stopul de frana din haion si am vazut ca pe interior stopul este crapat (o sa trebuiasc sa-l lipesc). Am observat aseara "scurgeri" la intercooler, deci nu a scapat 100% de la fostul impact, dar deocamdata pot merge cu el asa. Reparasem broasca la portbagaj, sa o pot deschide si acum iar nu mai merge, trebuie sa-i reglez haionul (sa-l ridic mai sus) si apoi sa vad ce trebuie sa mai fac la broasca. Broasca de la usa dreapta e "moarta", trebuie sa o schimb, dar nu stiu cat ma mai costa si aceea.

Si cam atat.

O sa mai revin cu detali si cu poze :P

Modificat de kintziky
Link către comentariu

Gata geometria, are si emblema pe spate, este si foarte curat. Ar merge un drum intins :icon_thumright:

dsc1107.th.jpg dsc1150.th.jpg

Link către comentariu

Cand ne-am vazut ti-am dat un sticker. Te trag de urechi ca nu l-ai pus. :P

Te mai asteptam pe la intalniri. :)

Link către comentariu

Si eu i-am dat un sticker :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Frumoasa povestea voastra,sa te bucuri de ea in contiunuare!

Drive safe!

Link către comentariu

Impresionanta poveste ! Ai putea scrie o nuvela, daca nu chiar un roman. Eu am acelasi motor pe o Fabia, deci suntem "rude" apropiate. Poate te gandesti si la un ciptuning, merita ! Felicitari si mult noroc, tie si lui Bubu !!

Modificat de plumber
Link către comentariu

:rolleyes: Multumesc de aprecieri! Deocamdata nu ma gandesc la chiptuning. Turbina este obosita. Si trebuie sa-i schimb si intercoolerul cel fisurat. Saptamana asta imi vine debitmetru. In weekend o sa incerc sa mai caut pe la dezmembrari intercoolerul, poate am noroc. Incet incet o sa fie un Buburuz fericit.

Modificat de kintziky
Link către comentariu

Mi-a sosit debitmetru si maine imi soseste si intercoolerul. Sambata le montez si apoi o sa "zbor" :rolleyes:. Yupiii

Link către comentariu

Feriti-va de magarus! Hmmm...de buburuz! :biggrin:

Bravo, pune-l la punct! Apoi suspensia si e ca nou. :biggrin:

Dupa aia ma dai o tura sau te dau eu in ritm alert. :biggrin:

Link către comentariu

Gataaaaaa ;) . Bubu' se bucura de intercooler si debitmetru noi. Intercooler Valeo si debitmetru original Bosch. Merge altfel, si si-a reglat si consumul. Ce bine ma simt! :wub: O sa dau o tura pe A2 pana la Fundulea.

Mama, mama, si dupa ce-i pun si suspensie si ii repar si geamul stanga si alarma, pfffff, o sa fie cel mai tare Buburuz'. :wub: Incet, dar sigur, toate problemele se vor rezolva. :D

Link către comentariu

;) De cate ori citesc prin topicul asta ma molipsesc de entuziasm si optimism! Ma bucur ca masina iti produce atata bucurie si Bubu e norocos la randul lui ca te are.

Bafta in continuare!

Link către comentariu

Poze cu intercoolerul nou si debitmetru, montate de mine :D. Si am remontat bara spate - acum are s el linie la spate :D

p6059698.th.jpg p6059711.th.jpg p6059709.th.jpg

Am pus si un colier aici:

p6059713.th.jpg

Si un apus de soare superb:

p6059689.th.jpg

Urmeaza (dupa concediu) amortizoarele :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!