Jump to content

VW Lupo

kintziky

Postare recomandată

Si as vrea sa-i pun alt intercooler. Pt mai multa putere. ce ma sfatuiti?

Link către comentariu
  • Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kintziky

90

• johnyBOY

13

• animalutz

11

• DRIVER07XXX

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

S-o lasi asa cum e :D

Modificat de FiReBuRn
Link către comentariu

Bine,

o voi lasa asa cum este (pe partea de motorizare). Dar ii voi lua jante :), poate folie pe spate. Sper sa se inceapa o data tinichigeria la ea, m-am cam plictisit de cand astept. Uf!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
Succes! Astept cu nerabdare sa vad buburuzul sanatos :rolleyes:

Si eu abia astept. Si s-ar putea sa fie gata de ziua mea. O sa fie cel mai frumos cadou. :D

Link către comentariu

well..se vede ca a fost ceva de munca si inca mai este..oricum ma bucur pentru tine ca ai ales un Lupo si nu altcv :P .sa o stapanesti sanatoasa si la multi km fara incidente. sa postezi poze cand e gata masinutza

daca esti in cautare de jante, incearca dezent J. am avut pe SDI-ul meu si arata f. bine.

dsc01940mzu.th.jpg

dsc01945h.th.jpg

dsc01946vvc.th.jpg

Link către comentariu

Se lucreaza de zor la buburuz. Saptamana viitoare o sa fie gata tinichigeria. Urmeaza pregatirea pt vopsit (pt care caut vopsea), mai intai la motor, pt a monta motorul. Si cand o sa-i dau cheie..... :icon_thumright:

Link către comentariu

Ajutoooooooorr! Am nevoie urgent de vopsea pt buburuz, cod culoare D1B sau LD1B galben. Scuze daca nu am postat bine. de unde pot sa-mi iau (nu la pretul de reprezentanta)?

Ms!

PS: tinichigeria este gata :icon_thumright:

Link către comentariu

Bubruzu capata forma:

Si unul din lonjeroane refacute:

PS: nu ma juta nimeni cu vopsea? :)

post-44443-1250802086_thumb.jpg

post-44443-1250802162_thumb.jpg

post-44443-1250802564_thumb.jpg

post-44443-1250802583_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

:) Oameni buni, ajutor! Am ajuns la punctul in care masinica este dezechipata pentru vopsit si nu am reusit sa o bag la vopsit unde vorbisem. indrumati-ma unde sa o duc la vopsitorie. Cu cine sa vorbesc. Multumesc anticipat.

Link către comentariu
:D Oameni buni, ajutor! Am ajuns la punctul in care masinica este dezechipata pentru vopsit si nu am reusit sa o bag la vopsit unde vorbisem. indrumati-ma unde sa o duc la vopsitorie. Cu cine sa vorbesc. Multumesc anticipat.

te pot ajuta cu o vopsitorie buna ... dar din pacate se afla in ploiesti .... crezi ca o poti duce pana acolo?

Link către comentariu

Yeeeeiiiiii! Am rezolvat astazi cu vopsitoria. Sambata voi duce buburuzu' la vopsitorie si luni se apuca baietii de ea.

Mi-am luat o piatra de pe inima. Mai e putin, mai e putin...... si pe urma :icon_thumright: pe toate strazile. :)

Link către comentariu

:)Salutare! Azi o zi fericita pentru mine si buburuz. A ajuns cu bine la vopsitorie. Pana luni va sta la adapost. Iar de luni va :fi "gadilat" peste tot. Ii voi vopsi si manerele si carcasele de la oglinzi si nu-i mai pun bandouri. Voi reveni saptamana viitoare cu poze de la vopsitorie (sper sa pot face). ;)

PS Mai am nevoie de carcasele de la filtrul de aer si de conducta inalta de servo. Ma poate ajuta cineva, va rog! Multumesc.

Link către comentariu

Ti-a placut la mine cum arata fara bandouri si de asta te-ai decis sa nu mai pui nici tu ? :offtopic: ;)

Link către comentariu

Driver07xxx asa este, am vazut la tine pe real si am mai vazut si in poze, si arata mai bine fara bandouri. :icon_thumright:

Modificat de kintziky
Link către comentariu

M-am gandit si o sa-i colantez plafonul (este singurul care nu-l vopsesc din cauza trapei). Ce parere aveti, ce ma sfatuiti, de unde si cum? :icon_thumright:

Multumesc!

Link către comentariu

Se poate vopsi si pe langa trapa stai linistit. Se izoleaza si nu ai probleme. Avand si trapa si tot o ai la vopsit, negru lucios ar da un aspect fff placut. Autocolantul nu are acelasi luciu. Eu am autocolant, dar daca aveam si trapa cu siguranta il vopseam.

Incearca la firme de colantari auto; dai un search pe google si gasesti o multime cu diferite preturi :zzzzz:

Link către comentariu
Se poate vopsi si pe langa trapa stai linistit. Se izoleaza si nu ai probleme. Avand si trapa si tot o ai la vopsit, negru lucios ar da un aspect fff placut. Autocolantul nu are acelasi luciu. Eu am autocolant, dar daca aveam si trapa cu siguranta il vopseam.

Incearca la firme de colantari auto; dai un search pe google si gasesti o multime cu diferite preturi :)

Sunt chiar linistita acum, ca am reusit sa o bag la vopsit. Stiu procedura de izolare, dar vospitorul mi-a cerut sa dau jos chederul, deci trapa cu totul si am renuntat sa mai vopsesc plafonul. Trapa este foarte complicat de dat joj, dar sa o mai pun si inapoi. de aceea am optat pt colantare. Negru mat cred ca vine mai bine. sau ceva fluturasi, floricele, hihi. As opta pt uni. ma mai gandesc.

Link către comentariu

1. scuze ca te-am facut baiat :)

2. pune lucios daca pui. Mat da aspect de invechit dupa parerea mea, vopseaua noua va fi lucioasa si mai ales trapa... O sa ai lucios cu mat plafonul si nu cred ca da bine

Link către comentariu
1. scuze ca te-am facut baiat :vaidecapulmeu:

2. pune lucios daca pui. Mat da aspect de invechit dupa parerea mea, vopseaua noua va fi lucioasa si mai ales trapa... O sa ai lucios cu mat plafonul si nu cred ca da bine

Hmm, am trapa panoramica gen material textil, nu este sticla. Totusi ma gandesc si la un model, dar ce model, sunt atatea variane, greu. Nu ma grabesc. Ms de sfat. :)

Link către comentariu
ce culoare va fi masina?

Buburuzu ramane galben nemetalizat. As putea sa-i colantez un cer cu stele, ce ziceti?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!