Jump to content

VW Lupo

kintziky

Postare recomandată

Salutare tuturor,

am achizitionat de curand un VW Lupo dragutz, galben, 1.4 TDI, 75 CP.

Masinica este model 2000, motor AMF, nu are aer conditionat (dar nu ma deranjeaza), are gemuri electrice si trapa (imi place foarte mult asta)...

Voi reveni cu poze si alte detalii.

:icon_thumright:

Link către comentariu
  • Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kintziky

90

• johnyBOY

13

• animalutz

11

• DRIVER07XXX

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

Felicitari pentru achizitie , foarte bun motorul!

S-o conduci sanatoasa Mihaela! Asteptam pozele si te pe tine te asteptam cu masinuta duminica la ora 20:00 in parcare la Casa Poporului unde are loc o intalnire a posesorilor de Lupo! (Mai multe detalii gasesti AICI )

Modificat de FiReBuRn
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Salut din nou,

m-am tot gandit si in cele din urma m-am hotarat sa va arat "buuruzul meu". momentan este underconstruction. L-am luat lovit de la o vecina, dar il voi face superb. Iata poze de la cumparare.

post-44443-1247241412_thumb.jpg

post-44443-1247241428_thumb.jpg

post-44443-1247241440_thumb.jpg

post-44443-1247241461_thumb.jpg

Link către comentariu

Prima zi la service: dat motor jos, gasit bloc motor spart :vaidecapulmeu:, demontat motorul.

Norocul eu ca am gasit pe cineva sa mi-l lipeasca si care mi-a facut un pret special. :zzzzz: Fata descurcareata.

Inca 3 poze din prima zi la service: :icon_cool:

post-44443-1247427782_thumb.jpg

post-44443-1247428030_thumb.jpg

post-44443-1247428051_thumb.jpg

post-44443-1247428065_thumb.jpg

Link către comentariu
Prima zi la service: dat motor jos, gasit bloc motor spart :), demontat motorul.

Norocul eu ca am gasit pe cineva sa mi-l lipeasca si care mi-a facut un pret special. :) Fata descurcareata.

Inca 3 poze din prima zi la service: :)

cat ai dat pe masina?

Link către comentariu
cat ai dat pe masina?

A dat 1000 euro :)

Mai trebuie cumparate ceva piese si saptamana viitoare se asambleaza motorul :icon_thumright:

Link către comentariu

Multumesc de urari si de incurajari.

Buburuzu' va iesi foarte frumos, este pe maini bune.

il voi vopsi galbenul care se gaseste si pe Audi RS, ii voi face geamurile fumurii si ii voi cauta jante care sa i se potriveasca. Abia astept sa o termin. Sambata asta se va incepe operatiunea asamblarea motorului. voi reveni cu poze. ;)

PS. Buburuzu' asta mic si galben a fost sa fie pt mine. Am avut mare noroc cand am gasit piesele si tinichigiu bun si sper sa am noroc si la vopsitor indemanatic.

Link către comentariu

Mare curaj ai avut sa iei un "buburuz" asa trosnit. ;)

Felicitari pentru achizitie si multi km fara "bube" .

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie... la cati mai multi kilometrii... cu o astfel de masina ne vei "croseta" pe toti in trafic... :ceuameni:

Link către comentariu

Dupa cum reiese din poza, s-a descurcat si singurica :) D-abia astept sa vad masina asta ca merge :Driver:

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie,frumoasa "buburuza",ii doresc insanatosire grabnica si sa o stapanesti sanatoasa,fara evenimente!

Link către comentariu

:D :eek:

Singura ai dat jos bordul?! Dar, de ce a trebuit sa il dai jos? Spor la treaba!

:offtopic: :(

Modificat de animalutz
Link către comentariu
:D :eek:

Singura ai dat jos bordul?! Dar, de ce a trebuit sa il dai jos? Spor la treaba!

:icon_thumright: :D

La Lupo, cand sar airbag-urile, se rupe plansa de bord in dreapta, la pasager. Si nu se poate repara, trebuie schimbata. de aceea am dat plansa de bord cu bord jos. ;)

Link către comentariu

saracuta masian :icon_thumright:. duap cum se vede e pe maini bune.

succes

Link către comentariu

Am inteles. Nu vazusem airbagurile sarite, dasta eram nedumerit. Si cum ai reusit sa dai "ditamai" bordul jos singura? Per total, piesele de Lupo sunt mai ieftine decat la Gof, de exemplu?

Link către comentariu

Astazi am fost la service si s-a inceput montarea motorului. Saptamana viitoare sper sa se inceapa tinichigeria. Abia astept sa-i dau cheie. Cateva poze cu motorul :rolleyes:

post-44443-1247940904_thumb.jpg

post-44443-1247940949_thumb.jpg

Link către comentariu

Ieri am fost iar la service sa continuam asamblarea motorului. Este aproape gata. mai treuie pusa distributia si instalatia electrica.

Iata-l ca a inceput sa prinda forma:

:D

:)

post-44443-1248606318_thumb.jpg

post-44443-1248606417_thumb.jpg

post-44443-1248606462_thumb.jpg

Link către comentariu

As vrea sa-i pun roti de GTI. Imi plac foarte mult. Unde as putea sa gasesc? :icon_thumright:

Link către comentariu

nu cred ca o sa gasesti... Am cautat si eu in cateva locuri... Poate sa iei replici...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!