Jump to content

passatul meu...masina mea

petru.tomsa

Postare recomandată

Am adus-o personal din Germania,

si imi place foarte mult.

Nu are multi caluti... doar 101, dar deajuns pentru a merge peste viteza maxima admisa de lege.

Am schimbat la ea:

ulei, distributia, lichid de frana, si suspensia fata.

Imi place la o masina in primul rand sa arate bine si sa imi placa mie, partea de motor, putere, nu ma prea pasioneza si imi e destul cum merge.

Am facut cu ea din oct anul trecut pana acuma 20 si ceva de mii si merege brici.

poze:img3548.jpg

Are:

AC

Inchidere centralizata,

Alarma

Modulul confort

Full electric.

Mai vreau xenon, angel eyes, eleron spate (neaparat si urgent).

Vin si pozele din interior...

Modificat de petru.tomsa
Link către comentariu

Foarte frumoasa culoarea. Initial si eu voiam aceeasi culoare, dar n-a fost sa fie...

Pune mai multe poze si cu interiorul, motorul, etc.

Oricum arata foarte ingrijita si aliniata. Ce-mi place la o masina cand se reflecta toate in luciul ei. :huh:

Banuiesc ca urmeaza sa schimbi si semnalizarile de la faruri si cele de pe aripi cu unele albe (model 2000).

Sa o stapanesti sanatos. :)

Link către comentariu

Din ce an este masina? Recunosc public ca nu am avut placerea sa analizez de aproape acest model de Passat. :huh:

Modificat de Cily
Link către comentariu

de aia am vrut neaparat sa postez aici pentru ca voi ceilalti colegi de forum sa mai veniti cu idei care sunt bine primite.

Merci Cosmin pt sfaturi.

Poze o sa mai vina dar laptop-ul e acasa si la lucru nu mai am altele...dar vin promit.

e din '98...dar batranetea nu si-a spus cuvantul...arata mai bine ca unele mai noi...mult mai noi...

Link către comentariu

Un alt sfat ar fi sa pui led-uri albe in pozitii, sa nu ai probleme cu politia, plus ca arata mult mai ok. Parerea mea. :)

Link către comentariu

E foarte frumoasa masina,sa o stpanesti sanatos!Si modelele cu semnalizari galbene mi se par frumose.

Ai spus tu in primul post : "Mai vreau xenon, angel eyes, eleron spate (neaparat si urgent). "...eu nu te-as sfatuii sa ii pui Angel Eyes pt ca e de prost gust pe o masina care nu e BMW.Iar in cazul eleronului nu cred ca ai nevoie la un motor de 1.6 de un eleron mai mare decat unul lamelar (am pus si o poza).Sper sa o pastrezi cai OEM (ia exemplul masinii lui C O S M I N ). Numai Bine!

post-20287-1245055445_thumb.jpg

Link către comentariu

pai de asta vreau...dar de unde?

arata super asta mic...

Link către comentariu

Nu te tenteaza sa renunti la ledurile din bara? :coffee_lol:

Link către comentariu

Chir si pe froum parca era unul de vanzare de la un 3BG daca nu ma insel,uite-te mai atent in aria de vanzari :coffee_lol:

Link către comentariu

Circoloco-de ce sa renunt la ele?...mi se par ok...nu?

In seara asta am decorat interiorul in albastru...toate becurile de interior au fost schimbate cu leduri albastre...

o sa pun poze...dar arata super bine si cred ca am o manie pt leduri albastre pt ca am schimbat chiar si becurile de la nr de inmatriculare cu leduri albastre.

Revin cu poze.

Link către comentariu

Mie personal nu-mi plac, mai ales daca sunt si albastre. Ledul alb-rece mi se pare cel mai potrivit. Leduri in bara vezi la toate colturile. Macar de ar fi toate originale de Audi si nu "improvizatii" de slaba calitate dupa parerea mea. Daca tie iti place, asta e cel mai important. Fiecare cu gusturile lui :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Pozele promise cu interiorul schimbat in albastru.

Cred ca asta este tot ce fac in interior.Pt moment...

img3749.jpg

img3748y.jpg

img3722j.jpg

Si exterior:

img3751s.jpg

img3746o.jpg

img3744r.jpg

img3745y.jpg

Modificat de petru.tomsa
Link către comentariu
Pozele promise cu interiorul schimbat in albastru.

Cred ca asta este tot ce fac in interior.Pt moment...

img3749.jpg

img3748y.jpg

img3722j.jpg

Si exterior:

img3751s.jpg

img3746o.jpg

img3744r.jpg

img3745y.jpg

pozele sunt facute noaptea de aia nu se vad prea bine.

Link către comentariu
  • 4 months later...

poti sa-mi spui si mie cat consuma motorasu asta in ora, pt ca o sa fiu un viitor posesor de passat cu motor ca asta si sunt curios

PS: de la ce vine PTY de la numar, fosta mea prietena avea un a4 cu PTY, o chema patricia cand vad nr asta ma apuca dracii :))

Link către comentariu

Vreo 8. Nu am facut niciodata consumul doar in oras, doar mixt unde consuma 7,14 pana la 7,5. Tot timpul fac traseul Marisel -Cluj atat consuma.

Link către comentariu
  • 3 months later...

azi 17.02.10...din nou dupa un an am curatat clapeta de aceleratie...multa mizerie...:)

modificari minuscule in ultimul an....

ledurile albastre de la nr au disparut...dupa ce am platit 100 ron ca sa raman cu talonul

ledurile albastre de pe consola de pe mijloc le-am schimbat pt ca nu poti citi nimik pe lumini albastre

mi-am schimbat becurile pe faza scurta dar degeaba---lumina ioc...:)

cauciucuri noi de iarna firestone winterhawk2 toate 4...asta a fost o miscare inteligenta

scutul motor e cam crapat peste tot si lovit...vai si ama de capul lui...va trebui altul...

mi-am reparat butonasul care era stricat de la geamul din dreapta fata...doar eu il vedeam ca lipsea ilustratia aia de pe el...:))

inafara de consumabile masina cere doar de mancare

Modificat de petru.tomsa
Link către comentariu

Pai daca tot ai lumina ioc de ce nu ii pui un xenon?Macar de test sa vezi cum se vede..

P.S Bine ca ai renuntat la lumina aia albastra arata cam nasol.

Bafta!

Link către comentariu

Merci...xenon este sper urmatoarea investitie. Dar ma tot gandesc sa nu am probleme daca pun xenon in farurile mele... Cu politia ori cu itp...ce spuneti?

rog un moderator daca poate sa ma ajute sa editez posturile cu foto ca sa le modific sa nu se incarce direct de pe topic ci sa le pun link catre ele...pt ca se incarca ff greu pagina daca nu ei net de viteza....

Link către comentariu

De xenon nu se ia nimeni daca e bine reglat si nu e f. albastru (ar fi bine sa ii pui de maxim 8000k).Cheia sta in reglaj,ca sa nu zica nimeni ca "jenezi" si sa nu iti iei flashuri..

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!