Jump to content

Vw Bora 1.6

adyyy

Postare recomandată

Chiar daca sunt de 2 ani pe forum nu m-am decis daca sa-mi prezint masina sau nu. -_- . Iata-ma acum hotarat sa o fac.

Este vorba de o Bora din 2003, motorizare 1.6 benzina,105 cai.

Ca si dotari:

-climatronic

-4 geamuri electrice

-oglinzi electrice incalzite

-bord computer

-senzori ploaie

-abs

-ceasuri cromate

-grila cromata

-jante 17'

-cotiera fata-spate

-etc....(restul nesemnificative :P )

Tin sa precizez ca probleme grave nu prea am avut. Sunt unic prorietar pe romania, iar de anul trecut din august de cand am adus-o am facut cam 25000 de km in care am schimbat destule pe la ea :rolleyes: . Incep cu distributia pe care am schimbat-o in momentul in care am achizitionat masina...continui cu bieletele pe ambele parti,bucse brat de asemenea si termint cu amortizoare(toate 4). Una peste alta nu e chiar asa mult dat fiind faptul ca circul in ROMANIA.

Deocamdata n-a primit decat alte jante pe 17' s-line(initial jantele au fost din magneziu pe 16') si folii integral.

Sper ca nu v-am plictisit, astept orice idee noua. I-as pune un eleron, dar inca nu m-am chiar hotarat :P .

Atasez si ceva poze sa faceti o comparatie fata de cum arata cand am luat si cum arata acum:p...chiar daca nu am pus mare lucru pe ea:p.

post-15330-1244973437_thumb.jpg

post-15330-1244973529_thumb.jpg

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos in continuare si sa nu ai probleme cu ea. Nu te-ar tenta sa renunti la stickere-le de la faruri (cele cu fulgerele) si un loc mai discret pt sticker-ul vw forum? :). Imi place foarte mult culoarea, dar si jantele. De obicei jantele pe 17 implica si o suspensie ca sa nu mai fie asa ridicata, dar din moment ce ai schimbat amortizoarele relativ recent, nu cred ca te gandesti sa mai iei alte 4 si "sport".

Link către comentariu

Referitor la stikerele alea cu fulger...sincer nici mie nu mi prea plac, dar am fost nevoit sa le pun deoarece a fost putin lovita aripa stanga fata si s-a pus pe o portiune de vreo 2 cm patrati putin chit...si a inceput sa crape putin pentru k n-a fost facut ca la carte...de asta am lipit acolo fulgerul pentru a nu fugi mai tare si pentru a nu se vedea...si cum am lipit pe stanga a trebuit sa lipesc si pe dreapta:(. Iar acum refertitor la amortizoare...initial vroiam sport, dar cum merg cam de 2 ori pe saptamana la tara si drumul este cam prost nu m-am riscat.:icon_thumright:.

Mersi de urari! Numai bine!

Link către comentariu

frumoasa ... arata foarte bine ..

cat mai multi km fara probleme

Link către comentariu
sharky_sergiu

o masina buna si frumoasa in acelasi timp .. cat mai multi km fara reparatii :rolleyes:

parerea mea e k nu arata rau nici cu stickere-le de la faruri (avand problema cu kitul)

Link către comentariu

Bora a fost si ramane (cel putin pentru mine) o masina decenta,frumoasa si in aceelasi timp foarte echilibrata.Imi place foarte mult culoarea masinii tale,sper sa nu ii mai lipesti prea multe stikere.Multi km fara probleme si sa ai grija de ea!

Link către comentariu

ms ms de urari...nu mai lipesc alte stikere ca ma cam streseaza si pe mine...sunt in cautare de un eleron momentan...astept pareri

Numai bine!

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Da frumushica rau culoarea asta ce sa zic...

jantele sunt replika nu??? daca da nu sunt foarte grele? este adevarat sunt pe 17, dar mai bine tii jantele originale ale masinii...care NU CUMVA SUNT DE VANZARE:D

sorry daca am fost deplasat

Link către comentariu

sa o conduci sanatos cat mai multi km :)

la ce tip de eleron te-ai gandit?

mie personal imi plac cele finute(stil bmw se numesc,sper sa nu gresesc)

oricum ai de unde sa alegi

Link către comentariu
Da frumushica rau culoarea asta ce sa zic...

jantele sunt replika nu??? daca da nu sunt foarte grele? este adevarat sunt pe 17, dar mai bine tii jantele originale ale masinii...care NU CUMVA SUNT DE VANZARE:D

sorry daca am fost deplasat

jantele sunt de audi:p...s-line...nu sunt replica, am lipit eu stiker cu vw pe ele. Referitor la jantele originale ale masinii le-am vandut deja de vreo 2,3 luni la un forumist de-al nostru:p.,erau pe 16 si nu m-au sadisfacut nici ca design si nici ca performante.

stay linistit...de ce sa fii deplasat?

sa o conduci sanatos cat mai multi km :blink:

la ce tip de eleron te-ai gandit?

mie personal imi plac cele finute(stil bmw se numesc,sper sa nu gresesc)

oricum ai de unde sa alegi

ma gandesc la ceva discret...nu doresc sa pun eleron cu stop pe frana integrat...am gasit ceva, s-ar putea sa-l achizitionez

Numai bine! :Driver:

Link către comentariu

hai ca am dat si eu intr-un tarziu de topicul tau :blah: Superba! :offtopic:

Link către comentariu

Jantele le-am dat la 300 de euro avand pe ele cauciucuri pirreli winter uzura cam 40-50%. In pret au mai intrat un set de 4 cauciucuri de vara brigstone care mai mergeau vreo 10000 de km.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!