Jump to content

Polo GT 86C

oliver

Postare recomandată

Salut

A-s vrea niste idei de tuning, clean look bineinteles, pentru Poloul meu.

I-l bag in reparatie capitala si vopsire si vreu s-ai fac si niste modificari, dar nu gasesc poze din care sa ma inspir cat decat.

Cateva poze.

Si a-s vrea niste jante pe 15 cu buza, cu spite infundate (nu stiu cum le zice).

Mersi

post-42652-1244962677_thumb.jpg

post-42652-1244962801_thumb.jpg

Link către comentariu

o parere personala:scapa de tribalele alea..

jantele sunt super ok :icon_thumright: si masina arata destul de ingrijita

Link către comentariu

nici mie nu-mi plac cum arata tribalele

pt idei vezi si tu niste cataloage ale unor firme renumite...sigur gasesti ceva

la ceva custom ,te-ai gandit?

Link către comentariu

Zbeng, mersi de poze, cea mov e super :icon_cool: , cred ca asa am s-o fac, e superba masina, singuru lucru in plus ar fi niste manere de usi de Audi 80 si bad boy look.

Tibi 84, m-am gandit si la custom, dar vreu ceva clean.

Voi scapa de tribale,a fost o idee pe moment de acum 2 ani pe care am regretato, dar asta e, scap de ele acuma la vopsit. :vaidecapulmeu:

Mersi baieti, sper ca am s-o termin in urmatoarele 2 luni :icon_cool:

Link către comentariu
  • 2 months later...

A inceput proiectul de reconditionare a jucariei mele

Cateva poze cu ce am facut pana acuma, adica am dezmembrato, luni incepem cu sudura (din pacate are o gaura mica sub scaunul dreapta linga prag) si sper ca pana vineri o putem pregati pentru vopsit.

Si de saptamana viitoare ne vom apuca de motor. Motorul masini va ramane standard, va fi doar curatat si schimbate piesele uzate. Mai am un motor identic pe care urmeaza sa-l modific un pic , sa vad ce iasa, daca aveti idei cum pot sa scot ceva caluti in plus ar fi binevenite.

Motorul acuma are 75cp, injectie Digifant.

Am inteles ca se poate pune turbo dar nu stiu cat m-ar costa si dupa aceea am nevoie si de ajutor la montaj, dar hai sa zicem ca partea grea e partea cu achizitia pentru ca nu stiu unde pot gasi un turbo pentru motorul meu, cel mai bine ar fi (cred) un sistem turbo de pe polo g40, dar nu stiu cum pot ajunge la asa ceva.

Poate ma ajutati voi.

Mersi

si celelalte poze :icon_thumright:

Am un dif Magnat sub300 supreme si vreau sa-i fac o incinta. Astea sunt singurele specificatii pe care le-am gasit: Typ:SUB 300, fs(Hz):33, Qts:0,36, Z(Ohm):4, Vas(l):157, d(cm):31,0, SPL (dB)*:93, Pmax(W):200 dar in unele locuri am vazut ca e de 300w nu 200 cun scrie aici, asa ca nu stiu exact, poate ma ajutati voi.

As vrea sa stiu cati litri trebuie sa fie incinta si daca conteaza forma incintei sau numa cati litri are?

As vrea sa intre cat mai bine in portbagaj, sa nu para doar o cutie aruncata la nimereala

Mersi, sper ca o sa ma ajutati si ca o sa iasa ceva bun.

post-42652-1250618542_thumb.jpg

post-42652-1250618561_thumb.jpg

post-42652-1250618574_thumb.jpg

post-42652-1250618583_thumb.jpg

post-42652-1250618594_thumb.jpg

post-42652-1250618970_thumb.jpg

post-42652-1250618982_thumb.jpg

post-42652-1250618998_thumb.jpg

Modificat de oliver
Link către comentariu
  • 5 months later...
A inceput proiectul de reconditionare a jucariei mele

Cateva poze cu ce am facut pana acuma, adica am dezmembrato, luni incepem cu sudura (din pacate are o gaura mica sub scaunul dreapta linga prag) si sper ca pana vineri o putem pregati pentru vopsit.

Si de saptamana viitoare ne vom apuca de motor. Motorul masini va ramane standard, va fi doar curatat si schimbate piesele uzate. Mai am un motor identic pe care urmeaza sa-l modific un pic , sa vad ce iasa, daca aveti idei cum pot sa scot ceva caluti in plus ar fi binevenite.

Motorul acuma are 75cp, injectie Digifant.

Am inteles ca se poate pune turbo dar nu stiu cat m-ar costa si dupa aceea am nevoie si de ajutor la montaj, dar hai sa zicem ca partea grea e partea cu achizitia pentru ca nu stiu unde pot gasi un turbo pentru motorul meu, cel mai bine ar fi (cred) un sistem turbo de pe polo g40, dar nu stiu cum pot ajunge la asa ceva.

Poate ma ajutati voi.

Mersi

si celelalte poze :icon_thumright:

Am un dif Magnat sub300 supreme si vreau sa-i fac o incinta. Astea sunt singurele specificatii pe care le-am gasit: Typ:SUB 300, fs(Hz):33, Qts:0,36, Z(Ohm):4, Vas(l):157, d(cm):31,0, SPL (dB)*:93, Pmax(W):200 dar in unele locuri am vazut ca e de 300w nu 200 cun scrie aici, asa ca nu stiu exact, poate ma ajutati voi.

As vrea sa stiu cati litri trebuie sa fie incinta si daca conteaza forma incintei sau numa cati litri are?

As vrea sa intre cat mai bine in portbagaj, sa nu para doar o cutie aruncata la nimereala

Mersi, sper ca o sa ma ajutati si ca o sa iasa ceva bun.

incearca www.ebay.de acolo gasesti o gramada de piese atat noi cat si second pentru polo 86c sau polo g40.poate ai noroc de un compresor pentru g40.succes cu proiectul si daca vrei da-mi un pm cu id-ul tau poate te mai ajut cu ceva idei ! :)

Modificat de KARBOsTaR
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!