Jump to content

geam electric


emil
 Share

Postare recomandată

am problema cu geamul electric al meu, a fost motorul motivul pt care am desfacut tot angrenajul. Acum motorul l-am rezolvat (avea o protectie, se decupla alimentarea motorului daca se incalzea prea tare) dar restul angrenajului trebuie aranjat la loc.... eeee bataie mare de cap....daca are cineva niste documentatie pe tema asta sau a mai desfacut asa ceva sa ma ajute si pe mine.... :Driver:

dau berii, mai multe beri

Modificat de emil
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Principala treaba este sa infasori sufa pe roata aia melcata.

Si e al dracu de greu :Driver: . Iei capetele sufei, le bagi in gaurile de pe roata si infasori sufa pe canalele alea de pe roata. Ai grija sa vina la fix pe canale. Un capat il infasori intr-un sens iar celalalt in alt sens. Dupa ce infasori sufa bagi roata la locul ei in dispozitivul cu motorasul. Ai grija mare sa nu sara sufa de pe roata.

Uite si o poza cum trebuie sa asezi tot ansamblul cand pui sufa.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@codres_ali multumesc, dar te mai intreb cum se infasoara sufa pe melc...cumva primul shantz liber si sar direct pe al 2-lea??? ca eu parca asa am gasit

si inca ceva, eu pana acum am tot incarcat sa fac treaba asta cu geamul la locul lui (tot ceea ce am demontat a fost doar angrenajul si motorul), crezi ca e mai simplu sa dau jos geamul???

o sa trebuiasca sa schimb si cel putin un cablu pt ca este ciupit si agata

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu te sfatuiesc sa dai jos tot mecanismul, mai ales daca vrei sa schimbi si sufa.

Nu este decat o singura sufa. Trebuie sa o faci exact la lungimea celei vechi, la mm ca sa se potriveasca. Daca dai mecanismul jos poti sa-ti fixezi geamul cu ceva ca sa stea ridicat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

da dar treaba cu schimbatul sufei este valabila pt celalt geam, care m-a exasperat cel mai mult, nu pot sa inteleg de ce a picat mecanismul daca eu nici nu l-am desfacut(tot ceea ce am desfacut a fost masca usii)

la montarea sufei trebuie tinut cont cumva de pozitia geamului, adika cand ar fi sus eu sa infasor mai multa sufa pt partea sufei de jos?

exista o regula pt montare?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 7 months later...

am revenit cu aceasi problema, rezolvat acu ceva timp dar a reaparut cred ca din cauza melcului.

De aceea am o rugaminte cine are o instalatie sau un melc de acest tip si poate sa mi-o dea sau imprumuta i-as fi foarte recunoscator. Mie imi trebuie ca s-o dau la strung sa fie fabricata din alt material decatplastiku...as putea lua de la mine dar este distrus (melcul) si nu stiu ce poate iesi la strung dupa acest model

Am atasat o poza cu acest melc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!