Jump to content

My LUPO

johnyBOY

Postare recomandată

BETA :blah:

scule originale .

cate cd-uri stie asta ? ca vad ca scrie cd changer...

Modificat de steamroller
Link către comentariu
  • Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• johnyBOY

60

• Circoloco

8

• DRIVER07XXX

5

• Slick

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

BETA este radiocasetofonul... CD-ul stie unul singur, e un led aprins unde scrie CD PLAYER... probabil ar vedea si o magazie de CD-uri daca ar fi montata... Se aude chiar bine la el, chiar daca am doar boxe in usile fata si twetere in bord...

Modificat de johnyBOY
Link către comentariu

ieri mi-au fost puse la posta si arcurile sport... nu stiu exact cu cat se va micsora garda... o sa vedem... o sa postez poze dupa ce le montez :)... Rosu este culoarea lor: aveti idee daca are legatura cu rigiditatea?

Link către comentariu

eu , daca te-ai uitat la mine in topic am pus suspensia sport aia din poza 60/40 si s-a apropiat tare de pamant... , a trebuit sa-l inalt putin acum ca era prea jos si lovem daca il parcam cu 2 roti pe trotuar chiar daca bordura avea 6-10 cm

cand am desfacut sa-l inalt pe fata am vazut ca arcul necomprimat are aceeas dimensiuune cu cel original dar amortizoarele-s beton , de abia le misti , de acolo vine rigiditatea supensiei (in cazul meu)

astept sa le montezi , tot rosii am si eu arcurile

in lkegatura cu boxele... eu am adaugat si pe spate si un mic subwoofer , chiar daca am astupat momentan difuzoarele cu capitonajele pe spate tot se aude altfel...

Link către comentariu

pai da... dar io pun decat arcuri... care o sa mai lase garda la sol... si ma gandesc ca sunt mai tari... acum, cineva mi-a spus ieri ca arcurile galbene sunt mai moi, mai confortabile, cele rosii sunt mai tari... nu o sa am (cred :) ) probleme cu taria suspensiei.. sper doar sa nu am probleme cu frecatul rotilor in spate... merg destul de des (seara dupa servici) cu inca 2 adulti in masina si cu baiatul meu... toti 3 stand in spate pana acum... sunt curios cum se va comporta masina cu noile arcuri, daca imi va mai permite asta...

Link către comentariu

cum e cu arcurile noi, tinuta de drum si confortul?

si a mea e cam sus..dar nu prea e perioada sa investesc bani, mai ales ca vreau sa o marit :))

Link către comentariu

tinuta de drum este buna... confortul s-a mai diminuat, dau nu considerabil. Doar ca acum cursa la arc este mai scurta... Si la mine teoretic este o problema ptr ca mergem mai mereu cel putin 3 adulti+1 copil in masina...

dar e OK.. Arata foarte bine... Abia astept sa o scot pe niste curbe :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

adevarul ca al tau fuge de rupe pamantul ;) , nu vrei sa facem schimb :Driver: ?

Link către comentariu

as face schimb cu un 1.4TDi sau cu un GTi.. sau cu un 1.4 Sport de 100Cp (sau 105, nu stiu exact) :D

dar sunt multumit si de cum trage asta... Am vazut cum trage comparativ un un Citroen C4 1.6HDi de 110CP... l-am luat cu o lungime de masina :lol: intre 2 semafoare... Acum nu stiu daca chiar trage asta sau nu a plecat respectivul bine :)

Link către comentariu

img0010cy.th.jpg

Mi-am schimbat si anvelopele, am acum 195?45R15 peste tot. Am discutat cu cineva si o sa duc eleronul la modificat, sa il faca pe liniile si curbele hayonului (masinii). O sa pun poze before/after.

Link către comentariu
dupa ce am cautat peste tot, am inceput pe internet... Am gasit un site, www.miniauto.ro, am postat anunt acolo...

Vreau si eu un Bubu' mic. Cat a costat?

PS: arata bine masina cu cauciucuri 195/45/15. :)

Modificat de kintziky
Link către comentariu

Nu ti-a crescut consumul cu rotile astea?

Apropo? mi se pare mie sau rotile fata par cam intrate spre motor. Poate ar merge niste distantiere pe fata si eventual si spate, numai sa nu atinga de aripi.

Oricum arata fain alba si cu jantele alea. Pare mai mare toata masina :lol:

Modificat de Aditu
Link către comentariu

nu sunt intrate... adica oricum sunt mai iesite in afara decat cele orginale (6J, ET46).. Astea au 7J, ET38...

fotografii0004.th.jpg fotografii0005g.th.jpg

Modificat de johnyBOY
Link către comentariu

daca tu pe lupo ai scris "big bad wolf" io pe golf ce mai scriu ? :)

imi place semnatura , o personalizeaza !

Modificat de steamroller
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

ma bucur, mai ales ca vine din partea unui posesor de GTi :)

Link către comentariu

Cat de bine arata buburuza...dau super jantele,sa o stapanesti in continuare fara probleme. :))

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Frumos arata,sa o conduci cu placere!

Link către comentariu

ieri mi s-a intamplat urmatoarea chestie:fotografii0058.th.jpg

si apoi, inevitabilul s-a produs!! fotografii0059.th.jpg

acum trebuie sa imi comand si un astfel de sticker... post-49081-1275559725_thumb.png

Modificat de johnyBOY
Link către comentariu
  • 1 month later...

super tare!

al meu nu a primit foto. la 190.000km si acum...imi pare rau! :)

( asa-i cand mergi prin oras, nu ai idee cand implinesti asa ceva) :biggrin:

Modificat de wolfvw
Link către comentariu

nici o noutate... ba da, stati, ca am: am sters cu acetona chenarul negru de la numar...

dovada:

fotografii0062i.jpg fotografii0063.jpg fotografii0064.jpg fotografii0065.jpg fotografii0065e1a.jpg fotografii0065e1d.jpg fotografii0065e1g.jpg

I-am dat eleronul jos... Vreau sa ii dau in curand si sigla VW si manerul de la portbagaj... Sa il fac clean...

Cam atat... Cat de repede posibil trebuie sa ii fac schimbul de ulei+filtre+bujii si sa ii schimb amortizoarele pe fata... Mama-mama si ce as baga niste bani in vopsit... Da' de unde??!!????

Modificat de johnyBOY
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!