Jump to content

My LUPO

johnyBOY

Postare recomandată

noutati...

trecut prin ITP... a fost totul OK... cu ocazia asta am renuntat la becurile albastre...

221211d1258962791vwlupo.th.jpg

I-am vopsit si grila de plastic unde este sigla... este tot alba acum...

fotografii0012.th.jpg

I-am pus un termometru in interior, care arata temperatura in exterior si in interior...

Trebuie sa il vopsesc negru, sa ii alimentez lumina ptr display (este tot albastru... usor diferit fata de albastrul VW) si sa ii repozitionez senzorul de temperatura exterioara...

Incerc sa o schimb... As lua ceva mai mare, de familie... In LUPO imi intra caruciorul bebelului in portbagaj si atat... Dar nu il dau decat daca imi iese pretul, sau gasesc la schimb cu una mai mare... Mai vedem...

Ptr moment i-am activat si roll-down, functia la geamuri (acum coboara si se ridica din cheie) si voi primi cadou de craciun cheie pliabila, ca sa o inchid/deschid din telecomanda...

Noul aparat foto: DUAL SIM de la SAMSUNG... :)

Am un prieten cu un aparat foto profesional, pasionat si cu simt al fotografiei.. In primavara ii fac cateva poze de revista :)

Modificat de johnyBOY
Link către comentariu
  • Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• johnyBOY

60

• Circoloco

8

• DRIVER07XXX

5

• Slick

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

noutati de la Craiova.

Masina mea s-a procopsit cu:

- antena scurta pe spate... rectific: mai scurta... Provenienta: CHRYSLER 300C :blink:

- jante aliaj 15", 6J, ET 45, BBS, OEM VW din cate scrie pe spatele lor. Anvelope 195/45R15. Acum ii trebuie neaparat arcuri mai scurte (40-50mm) si poate niste flanse distantiere (vreo 10-15mm)

- cheie pliabila tip VW. Acum putem deschide masina fara sa o mai atingem :blah_:

- am scapat de firele de la termometru, acum este alimentat cum trebuie si i se regleaza intensitatea luminii la display la fel ca la bord... Mai trebuie repozitionat putin (pe centru) si vopsit negru...

fotografii0015.th.jpg fotografii0011p.th.jpg fotografii0010.th.jpg fotografii0007.th.jpg fotografii0005.th.jpg fotografii0004p.th.jpg

Link către comentariu

l-am luat de la ADELAIDA, din Craiova... au si site, cred ca il poti comanda si online... a fots vreo 30 lei...

fotografii0002o.th.jpg fotografii0001l.th.jpg fotografii0003.th.jpg

Link către comentariu

probabil va urma un tips ptr evacuare... momentan ce fac intra in categoria "buget ca si inexistent"

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

azi am schimbat cablul de ambreiaj.. Mergea greu pedala si avea si un sunet... freca in aparatoare... in invelisul lui care era cam rupt...

190 lei a fost amenda...

Merge ca noua acum...

Mi-am facut rost de un eleron ptr hayon... Nu este original, caci era f scump... Trebuie sa il adaptez putin... Sper ca finalul sa fie pe masura asteptarilor mele...

Si ma bate gandul sa ii schimb scaunele... Trebuie sa ma duc sa vad unele de POLO 6N, caci am inteles ca sunt identice ca forma sau prindere... Am vazut ca pe multe POLO 6N scaunele au un sprijin lateral mai bun... Stai mai bine in ele...

Am gasit unele telefonic, sper sa fie ca cele pe care le caut eu... Si sa ajungem la un pret bun...

Abia astept sa pun eleronul :)

Link către comentariu

vineri am pus eleronul... ma rodea ca statea degeaba in portbagaj... Asa ca m-am apucat sa il pun, desi nu aveam cele necesare si nici timp... M-am gandit ca il fac sa stea acolo, avand in vedere ca trebuie modificat, si termin "lucrarea" altadata...

Asa ca am inceput. Intai nu am avut cu ce sa dau gauri... Nu gaseam burghiu... Apoi am dat gauri pe exterior, dar trebuia si pe interior, caci suruburile de la eleron erau lungi si trebuiau puse piulitele pe interior...

Am taiat putin din el (si arata urat asa, dar o sa il finisez mai tarziu), am masurat (la ochi), dat gauri, mesterit pe interior, dat al 3lea STOP jos.. Caci il acopera..

Nu stiu daca am mentionat, eleronul era nou, de DAEWOO MATIZ...

Acum este pe masina, dar ptr ca m-am grabit si nu am avut ce trebuie, nu am terminat...

Mai trebuie sa finisez unde l-am decupat, trebuie sa finisez putin unde am taiat pe interior hayonul, sa astup gaura unde venea al 3lea STOP...

Nu stiu daca sa il vopsesc alb sau negru (impreuna cu carcasele de la oglinzi)...

SI parca as pune si al 3lea STOP... Trebuie sa vad daca o sa pot...

Cateva poze, din pacate neclare, din 2 motive: aparatul foto de pe care sun :scratch: si zapada proaspat asezata...

fotografii0033p.th.jpg fotografii0034v.th.jpg fotografii0030.th.jpg

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

fotografii0056.th.jpg fotografii0055.th.jpg fotografii0057.th.jpg

As putea da jantele pe care le am acum pe masina pe cele prezentate mai sus in foto: 15", 7J, ET 38.

Cum vi se pare modelul? Avand J-ul si ET-ul respective, ele par mai late si montate pe masina sunt iesite mai in afara, aproape de marginea de la aripa. Deci flansele ar putea disparea de pe lista de cumparaturi :lol:

Astept si eu cateva pareri...

Link către comentariu

Mi se par mai frumoase decat actualele deci eu zic ca merita. Trebuia sa pui poze si cu ea lasata, nu ridicata. Dupa jantele astea si cu o suspensie va arata :lol:

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

nu am avut timp sa mai mut cauciucul de pe una pe alta. Am facut o proba cu un cauciuc 195/50R15 sa vad daca freaca undeva... Nu i-am mai facut poza ptr ca era fara protectie ptr janta, deci balonul mai mare si talonul pe 50, asa ca nu arata in vreun fel...

Link către comentariu

Tare macheta. Daca se gaseste lupo, poate se gaseste si Bora :ceuameni:. Am luat toate magazinele la rand si nu gasesc pe nicaieri. De unde ai cumparat-o?:Driver:

Link către comentariu
Tare macheta. Daca se gaseste lupo, poate se gaseste si Bora :D. Am luat toate magazinele la rand si nu gasesc pe nicaieri. De unde ai cumparat-o?:)

dupa ce am cautat peste tot, am inceput pe internet... Am gasit un site, www.miniauto.ro, am postat anunt acolo...

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

mi-am schimbat iar jantele... acum merg pe niste DEZENT (nu stiu modelul), 15", 7J, ET38. As vrea sa le curat de vopsea, polisate putin si apoi niste lac... Sa vedem unde gasesc sa le fac...

Link către comentariu

Frumoasa "machetuta". Ii sta bine alba. Incearca sa o mnetii "usoara".

Ceva probelme cu vopseau data din spray?

Numai bine! :biggrin:

Link către comentariu

spune-mi te rog in ultima poza ce cauciucuri ai pe jantele dezent ? 195 45 15 ?

si suspensia e standard ?

Link către comentariu

La Sfantu Gheorghe este o firma care se ocupa cu reconditionarea jantelor, le sableaza si le poti face ce culoare vrei (Vopsire in camp electrostatic). Cauta pe forum este un topic cu reconditionarea jantelor si vezi poate mai gasesti un coleg care vrea sa le faca si platiti transportu jumi juma. Toata operatiunea costa in jur de 300 RON. Aici ai linkul firmei :icon_thumright:

Link către comentariu
spune-mi te rog in ultima poza ce cauciucuri ai pe jantele dezent ? 195 45 15 ?

si suspensia e standard ?

suspensia este inca standard (sper sa nu mai fie asa mult timp). In poza, pe spate am 195/45R15 si pe fata am de iarna 195/50R15 (pe care le voi schimba in curand, sa mai fac rost de bani).

Frumoasa "machetuta". Ii sta bine alba. Incearca sa o mnetii "usoara".

Ceva probelme cu vopseau data din spray?

Numai bine! :(

vopseaua am dat-o pe partea de jos a spoilerelor fata/spate, pe grila din fata unde e sigla VW si pe un capac de oglinda. In linii mari s-a pastrat, in ciuda ploilor, spalarilor, zapezii, etc... Dorinta mea cea mare este sa fac rost de bani sa o vopsesc...

La Sfantu Gheorghe este o firma care se ocupa cu reconditionarea jantelor, le sableaza si le poti face ce culoare vrei (Vopsire in camp electrostatic). Cauta pe forum este un topic cu reconditionarea jantelor si vezi poate mai gasesti un coleg care vrea sa le faca si platiti transportu jumi juma. Toata operatiunea costa in jur de 300 RON. Aici ai linkul firmei :))

multumesc ptr link, dar Sf Gheroghe e cam departe de mine... Daca as avea niste jante rare, sau valoroase, le-as face la ei probabil. Dar, inca nu stiu daca si pe astea le voi pastra.... Inca nu am ajuns la janta aia care sa ma lase :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

ultima achizitie ptr iub... masina mea... CD player VOLSWAGEN (nu stiu sa zic modelul, este OEM):

cimg0503k.th.jpg cimg0504e.th.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!