Jump to content

My LUPO

johnyBOY

Postare recomandată

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• johnyBOY

60

• Circoloco

8

• DRIVER07XXX

5

• Slick

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

multumesc.

am inteles ce este...

acum, despre masina mea.. ideea este urmatoarea: dupa cum cred (sper) ca am scris mai sus, eu ascult doar radio in masina...

Magazia de CD-uri as pune-o ptr a intregii look-ul consolei centrale.. Si as merge cat mai mult pe original...

era sa uit!!! Ieri mi-am dat seama ca nu trebuie sa opresc motorul/sa scot cheia din contact ptr a deschide portbagajul :)

Link către comentariu

In cazu asta da, nici la noi in Mures nu sunt drumurile rele, dar eu numai masina asta o am, adica mai are si tata una, da eu nu am treaba cu masina lui :))

Eu merg des la Tulcea si acolo drumurile sunt jalnice, in rest nu am fost pe drumuri rele cu ea ;)) Drumuri bune iti doresc :P

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

salut.

am si eu nevoie de ajutorul vostru... Masina mea are niste semne ramase de la vechiul proprietar... Partea stanga revopsita cu spray cred si chituita in fuga si aripa dreapta fata cam la fel...

Deoarece m-am interesat in cateva locuri si o operatie de vopsit total ma duce undeva pe la 1500 lei, bani pe care nu ii am, iar vopsit partial nu merge din cauza diferentelor (aici presupun) de nuanta, m-am gandit sa ii pun niste stickere..

Ceva sa acopar toata partea sanga si partial dreapta... Nu trebuie sa fie la fel, pot si teme diferite sau o continuare de pe stag pe dr sau invers...

Aveti idee ce as putea sa fac?

Ca tema... Adica nu prea vreau tribale si flacari&Co... Astept si eu cateva idei... Orice... eventual legatura cu VW, cu LUPO...

Putem face si un concurs: cel care vine cu cea mai buna idee are o bere si o tura cu "bolidul" :))

Link către comentariu

ieri mi-am schimbat jantele... O miscare cu care deocamdata nu sunt impacat, a fost o chestie de moment atunci...

Nu sunt impacat cu ceea ce am facut deoarece am gresit dimensiunea la cauciucuri.. am pus 185/55R15, dar mi-au zis baietii de unde le-am luat ca mi le vor schimba cu 195/45R15 saptamana viitoare cand aduc..

Sper sa aduca si sa se tina de cuvant...

Sunt pe 15", 7J... ET-ul nu il stiu...

Cu noul talon, cu o suspensie mai lasata si schimbata nuanta in auriu (ca la primul GTi) sau argintiu la partea vopsita sper sa vina mai bine pe masina

28082009h.th.jpg

28082009002e.th.jpg

28082009003.th.jpg

Link către comentariu

m-a chinuit foarte tare schimbarea facuta... si deoarece nici baietii de la vulcanizare nu au adus 195/45R15, mi-am luat inapoi vechile jante...

Mi-am pus cauciucuri noi pe fata, am indreptat una din ele care avea "buba" si acum e bine...

Link către comentariu

vineri am bagat masina intr-un service ptr o constatare...

Si lista cuprinde:

- discuri si placute fata

- amortizoare (merg cam la 65% din capacitate, dar mi s-a spus ca in rulare, incalzite putin, ajung pe la 45-50%)

- bucse brate fata

- bucse bara stabilizatoare

- bielete antiruliu

- distributia (ca trebuie si asta facuta)

Am intrebat pe la magazine, piese AM, si totalul se ridica pe la 2500 lei, cu TVA, fara manopera...

Asa ca acum stiu cat am nevoie, mai trebuie sa vad de unde ii fac rost si sa incep lucrarile de "reabilitare" :)

Probabil intai distributia si franarea...

Link către comentariu

pai azi am platit avans ptr discuri fata + placute + distributie...

Totalul este de 895 lei, din care:

- 550 distributia (role si curele INA si GATES, cu pompa apa GRAFF)

- 130/buc discuri ventilate ATE

- 85/set placute BOSCH.

Vin maine piesele... O sa pun si valoarea manoperei...

Restul pieselor, dar pe care nu cred ca le voi schimba pana in primavara:

- bucse brate fata (bucsa dinspre spatele masinii)- LEMFOERDER- 40 ron/buc, TRW-35ron/buc, FEBI-35ron/buc, DELPHI-32ron/buc

- bielete antiruliu- TRW-60 ron/buc, RUVIILE-36 ron/buc

- kit ambreiaj- SACHS-440 ron

- amortizoare fata SACHS-240 ron/buc, MONROE-180 ron/buc

- amortizoare spate SACHS-240 ron/buc, MONROE-220 ron/buc

Link către comentariu

si preturi OEM:

- busa de la brat 75 lei/buc

- bielete antiruliu 127 lei/buc

- bucse bara stabilizatoare 33 lei/buc

- disc frana 282 lei/buc

- placute frana 236 lei/set

- amortizor fata 357 lei/buc

- amortizor spate 334 lei/buc

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

am cumparat un spray... alb... 15 lei... si m-am jucat putin pe partea neagra de la spoilere (de la jumate in jos)...

Iata ce a iesit:

17092009004.th.jpg

17092009002p.th.jpg

17092009001f.th.jpg

acum vreau si eu niste sfaturi... sau parerile voastre. Vreau sa fac vizibila iesirea la evacuare. Ce idee vi se pare mai buna (luati in considerare si masina :) )?

1. evacuare pe stanga, simpla

2. evacuare pe stanga, dubla

3. evacuare pe centru (cam ca la modelul LUPO GTi sau LUPO Sport)

4. evacuare dubla pe laterale (ca la Golf 6 GTi)

Link către comentariu

Salut, ara mai bine cu alea vopsite, da nu stiu cat o sa tina, dupa un timp cred ca se cojeste. In privinta evacuarii, eu zic sa pui central ca la GTI, arata mai bine. :) safe

Modificat de DRIVER07XXX
Link către comentariu

Cu parere de rau iti spun ca nu va rezista prea mult vopseaua. Sper sa ma insel dar la spoilerele mele si la bandouri sa matuit de m-au injurat toti din vopsitorie + primer. Este un intreg proces daca vrei sa iasa treaba calumea. Daca vroiai sa o faci personal, trebuia sa dai cu hartie abraziva fina macar putin si cu primer (15-20 RON un spray de primer) si apoi vopseaua, dar era vorba de munca :icon_cool:. Oricum daca e sa sara si vrei sa o faci profi fa-o ca ii sta cu mult, mult mai bine asa :)

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

cel tarziu in primavara va fi ori un vopsit total ori o colantare totala (poate un alb mat)... Acum doar m-am jucat putin, si cu ocazia asta vad si cum ii sta... Ma gandeam sa ii fac si grila neagra dintre faruri tot alba...

Stiu ca nu va tine ce am facut eu...

Link către comentariu

Las-o neagra sa ai contrast. O sa devina monotona cu tot botul alb. De ce nu cauti becuri pt faruri care sa dea lumina alba dar cand sunt stinse sa nu fie albastrul ala urat, dupa parerea mea. Tot la capitolul becuri, poate gasesti un set de becuri cromate pentru semnalizare sa nu mai fie asa vizibila pata galbena. 2 lucruri ieftine si de efect :salut:

PS: in poze apare si reprezentanta Mercedes. Te-ai gandit sa o schimbi ? :) Glumesc!

Modificat de Circoloco
Link către comentariu
am cumparat un spray... alb... 15 lei... si m-am jucat putin pe partea neagra de la spoilere (de la jumate in jos)...

Iata ce a iesit:

17092009004.th.jpg

17092009002p.th.jpg

17092009001f.th.jpg

acum vreau si eu niste sfaturi... sau parerile voastre. Vreau sa fac vizibila iesirea la evacuare. Ce idee vi se pare mai buna (luati in considerare si masina :) )?

1. evacuare pe stanga, simpla

2. evacuare pe stanga, dubla

3. evacuare pe centru (cam ca la modelul LUPO GTi sau LUPO Sport)

4. evacuare dubla pe laterale (ca la Golf 6 GTi)

fiind o masina destul de mica, eu recomand evacuare dubla centrala ca la gti, aia de la g6 gti nu pare sa se potriveasca asha de bine.

drive safe :salut:

de asemenea, niste praguri ar merge super daca ai de unde sa faci rost:)

Link către comentariu

Mai bine ca nu ai mai luat jantele alea,erau urate rau :salut:

Cred ca ar fi bine sa ii pui evacuare centrala,mai lata ca la RS4,mie asa mi-ar placea sincer,iti pun si 2 poze cu ce am gasit pe net..

79112098.th.jpg 161qg.th.jpg

Modificat de But_Fns
Link către comentariu
Las-o neagra sa ai contrast. O sa devina monotona cu tot botul alb. De ce nu cauti becuri pt faruri care sa dea lumina alba dar cand sunt stinse sa nu fie albastrul ala urat, dupa parerea mea. Tot la capitolul becuri, poate gasesti un set de becuri cromate pentru semnalizare sa nu mai fie asa vizibila pata galbena. 2 lucruri ieftine si de efect :icon_cool:

PS: in poze apare si reprezentanta Mercedes. Te-ai gandit sa o schimbi ? :offtopic: Glumesc!

Becuri am de gand sa le schimb, sa le pun pe ale ei... Nici mie nu imi place cum se vede albastrul ala... Ptr semnalizari, mai am o grila de rezerva, iar la aia nu se vad semnalizarile asa... Dar voi cauta becurile de care zici tu...

Iar despre reprezentanta, acolo lucrez ..

probabil pana la urma voi apela la solutia cu evacuare centrala... trebuie sa vad cum rezolv problema, deoarece eu am roata de rezerva normala, deci nu prea e loc acolo...

Link către comentariu

am mai gasit ceva jante frumoase dar am o problema: nu gasesc si banii sa le iau :((

Am 2 variante de luat serios in calcul: fie niste BBS-uri jante016.th.jpg,

fie niste jante de AUDI, dar care necesita flanse adaptoare, ca au prindere 4x108 25092009001q.th.jpg...

Stie cineva daca aceste flanse le pot face pe la vreun strungar, ceva de genul asta? sau daca merge sa modific prinderile din butucul original?

Link către comentariu

BBS clar. Nu umbla cu improvizatii mai ales pentru flanse. Din cate stiu oricum nu fac bine puntii, daca le mai si improvizezi ce faci. Si Doamne fereste sa se intample la viteza :)

Link către comentariu
  • 1 month later...

inca nu am schimbat jantele... mama lor de bani!!!! :offtopic:

am gasit sa dau jantele mele la schimb pe niste BBS-uri ca cele prezentate anterior... dar nu am sa dau diferenta... si nu au nici cauciucurile cu talon de 45 cum imi trebuie, ci de 50 :(

si am mai gasit si CD OEM... tre' sa dau vreo 200 lei pe el... dar nici pe astia nu ii am :(...

sunt vai de steaua mea :)

in alta ordine de idei, am profitat de grila de rezerva si o folosesc pe cea de pe masina pe post de cobai... adica am facut partea dintre faruri, grila neagra, in culoarea masinii.., adica albu'...

Link către comentariu

@johnyBOY cu ce faci tu fotografiile de ies asa..."prespalate"?

Baga si tu niste fotografii mai clare pls.

Bafta la adunat fondurile de care ai nevoie!

Link către comentariu

este ultimul model de aparat foto... E 51 de la Nokia :icon_thumright:

cel mai sigur in primavara voi face ceva la ea... adica vopsitoria, jantele pe 15" si suspensia mai lasata...

acum doar ma mai joc pe la ea... nimicuri care nuimplica cheltuieli...

iar de poze... probabil dupa ce fac ceva mai serios la ea, chem un prieten pasionat (si echipat corespunzator) si facem o sedinta foto...

Link către comentariu
este ultimul model de aparat foto... E 51 de la Nokia :icon_thumright:

eu nu am auzit de aparatul asta de fotografiat...dar ma rog...

Modificat de Slick
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!