Jump to content

My LUPO

johnyBOY

Postare recomandată

salut si Bine am venit ! :blink:

de azi sunt mandrul posesor al unui LUPO 1.4 16V de 75CP.

Este din 2001, km are vreo 90mii pe bord, dar probabil sunt mai multi in realitate... Cateva probleme dar sper sa le rezolv in curand...

Alb, cu AC, proiectoare, jante 14"...

Planuri: jante 15" cel putin, geamuri putin mai inchise, ornamente de pe usi demontate, toba sport sau macar un tips... Si volan imbracat in piele...

O sa revin si cu ceva poze cu asta_mica_alba_si_batrana...

Link către comentariu
  • Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• johnyBOY

60

• Circoloco

8

• DRIVER07XXX

5

• Slick

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Bine ai venit.

S-o plimbi cu placere si fara probleme.

Asteptam pozele. :)

Link către comentariu
O sa revin si cu ceva poze cu asta_mica_alba_si_batrana...

mica si "batrana" ??? Eu ce sa zic despre a mea ? Stra-stra-bunica.. :)

Bine ai venit...baga poze :))

Link către comentariu

o sa ii fac cat de curand poze... sper in formatul "before and after"...

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

pozele inca nu sunt...

Masina merge foarte bine, are un sunet pe care pot sa il cataloghez chiar "sportiv"...

Din pacate banii sunt putini, asa ca inainte demodificari, trebuie sa ii fac distributia si probabil ambreiajul...

Urmeaza pe lista:

1. coborat suspensie

2. jante pe 15" (am unele pe 14" ale ei, le dau la schimb!! plus diferenta)

3. revopsit in toamna (domnisoara care a condus masina a fost mai putin atenta)...

4. cateva elemente imbracate in folie carbon Look 3D (carapace ceasuri bord, oglinzi exterioare, stalpii de la usi)...

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si sa ai parte de multe drumuri cu ea.

Un nou look trasnet sa fie.

Succesuri multe cu ea. ;)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

poze.

Grila in fata e rosie.. ptr ca a ei era sparta, rosie am gasit una la dezmembrari si vopsitoria e pe planurile de viitor...

Oglinzile sunt stanga noua, dreapta geam nou...

Am si planuri maricele ptr era, dar finantele pe 0... Deci mai trebuie sa stea asa o perioada...

:blah:

post-49081-1247842362_thumb.jpg

post-49081-1247842376_thumb.jpg

post-49081-1247842476_thumb.jpg

post-49081-1247842489_thumb.jpg

Link către comentariu

imbraco cu colant alb deocamdata pana faci rost de bani :blah: te costa maxim 20 de lei si daca esti indemanatic o faci chiar tu

Link către comentariu

cred ca ma costa mai mult... sau spui ca ma costa colantul 20 lei?

Link către comentariu

1 m de colant e un jur de 8 -10 lei.fa tu lucrul asta ca e usor :blah:

Modificat de Georgik
Link către comentariu
  • Administrator

Frumoasa masina! ;)

Sunt misto jantele, eu nu as renunta la ele.

Bafta!

Link către comentariu

un photoshop... masina mai lasata... rotile parca tot vreau sa le schimb... sau macar sa le vopsesc albu' :biggrin:

niste BBS-uri pe 15" m-ar aranja bine de tot... :Driver:

post-49081-1248074524_thumb.jpg

post-49081-1248074638_thumb.jpg

Modificat de johnyBOY
Link către comentariu

pe masina am montat un JVC.. CD ce citeste MP3, fata detasabila, 4x50W si iesire de subwoofer...

Il dau la schimb pe un sistem audio original (cass+CD sau cass+magazie CD)... Si ne intelegem ca sa fie toata lumea multumita...

Daca stiti pe cineva interesat...

In alta ordine de idei, azi sau maine imi pun folie pe geamurile laterale spate... Sper sa imi iasa bine, ca o pun singur... Bugetul e subtire de tot si trebuie sa mai feresc putin copilul de soare...

Am pus un filtru de aer sport pe ea, dar nu s-a auzit mare diferenta...

Nu am idee de ce...

Filtrul e foarte bun...

Link către comentariu

am pus si eu folie singur la beetle pe geamurile laterale din spate si e chinuiala mare,da au iesit destul de bine.

folia am gasit-o la pachet 300X50 ,insa ai grija la bule.12,5 RON ma costat

Link către comentariu

nu pun pe toata masina din cauza de motiv de politie...

daca as pune pe toate geamurile, as pune ceva verde cum vine la VW SUV sau Bk din fabrica, sau ceva maro (cafeniu)... Ambele foarte deschise...

Acum vroiam sa pun folie pe spate ca sa imi mai protejez copilul de soarele destul de puternic...

Am luat folie cu 8 lei, am demontat un geam si am pus folia de 3 ori... De tot atatea ori nu s-a pus bine, asa ca am renuntat...

Azi mi-au promis niste colegi mai indemanatici ca ma ajuta...

Sa vedem ce iese...

Masina s-a facut cu un vwforum.ro pe luneta-multumesc colegilor, si cu un cass BETA OEM-multumesc Catalin WNS :)

radio CD-ul cu MP3 JVC pe care il aveam pe ea caut sa il dau la schimb pe o magazie sau radio CD OEM... Eventual si o mica diferenta...

Astea sunt planuri ptr vremurile astea prafuite... Cu buget de austeritate...

Pana in primavara, daca nu se imput vremurile si mai mult, urmeaza un revopsit, suspensia mai lasata cu 40-50mm si jante 15"...

Link către comentariu

hm..niste stopuri din alea gen lexus, eu zic ca s-ar potrivi super.am avut pe SDi si aratau mijto de tot :) [nasol cu pretul..]

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara incidente :lol: Eu unul nu te sfatuiesc sa o faci mai joasa, eu am mers pe drumul de la Ploiesti la Urziceni si la un moment e drumul cu denivelari si sunt si cateva hopuri, si pentru ca nu am fost atent am frecat cu burta un hop dinala, noroc ca nu am lovit ceva pe dedesupt :lol:

Link către comentariu

salut.

DRIVER07XXX - Pai cu masina asta ma deplasez la munca si prin oras... In Craiova drumurile sunt zic eu bune... Sau nu pun probleme unei suspensii ceva mai lasate... Cat despre drumurile din tara, ptr concedii avem masina de familie, una Muuulltttt mai mare, un PEJO 206 :lol:

ALEXIO - Incerc sa las masina ceva mai aproape de original... De asta am si schimbat CD-ul JVC AM (chiar daca citea MP3 si avea iluminarea ca la bord) pe un simplu casetofon BETA (+o magazie cand mai am bani). Daca as schimba triplele, le-as schimba pe unele vazute pe un forum din UK... Se numesc CAMBRIDGE... Sau ceva de genul asta... Diferenta este ca semnalizatorul este alb...

img6456.jpg

Am vazut la cineva pe un LUPO in Craiova si vreau sa il intreb daca e interesat de un schimb...

In alta ordine de idei:

-am revenit la grila originala, cea alba, chiar daca e sparta.

-am debranduit spatele (acum nu mai e decat sigla VW pe hayon si sigla vwforum.ro pe luneta)

-am pus becuri mai albe pe faruri... Se vede ceva mai bine si arata ceva mai bine...

-am pus folie pe geamurile spate, fara luneta... M-au ajutat niste colegi de la munca... Acum nu mai bate soarele asa rau in bebel :icon_thumright:

Modificat de johnyBOY
Link către comentariu

leduri pe pozitii

31072009006.jpgw1600.png

becuri lumina mai alba faza scurta/lunga

31072009008.jpgw1600.png

folie geamurile din spate (fara luneta)

31072009002g.jpgw1600.png

cass-ul OEM BETA (sper sa vina si magazia de CD-uri in curand)

31072009005y.jpgw1600.png

spate "curat"

03082009001.jpgw1600.png

grila initiala

03082009003.jpgw1600.png

scuze ptr calitatea pozelor, sunt facute cu telefonul

Link către comentariu

De ce nu ai ales un Gamma V. Era mai ok zic eu. Cu folia pe geamuri e urat sa ai pe spate dar fara luneta. In viitorul apropiat poate o rezolvi. :)

Link către comentariu

folie am pus asa momentan... sa imi protejez copilul de soare... In planuri este folie mai buna, mai deschisa, alta nuanta...

Gamma V nu stiu ce este... mai bine zis cum arata...

Vroiam ceva original... Si eu oricum nu am boze pe spate si ascult 99% radio...

Link către comentariu

Gamma V este tot casetofon dar mai bun decat Beta. Arata identic doar ca e putin mai performant. Si eu am avut aftermarket si am revenit la aspectul OEM la care voi adauga un DMC :) Bafta in continuare!

Link către comentariu

am dedus ce inseamna AM... Mi s-a explicat ce inseamna OEM...

Acum vreau sa stiu si DMC ce inseamna :)

Mai sunt si alte prescurtari?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!