Jump to content

Unde se afla mufa de calculator?

passat92
 Share

Postare recomandată

daca te-ai uita cu o pagina in urma...la ultima postare ai vedea o poza in care e incercuit unde se afla mufa(sub acel capac)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

M-am uitat foarte atent si sincer nu am gasit-o la schimbator masina este din 1990

Link către comentariu

La passatulmeu este in dreapta volanului sub o masca de plastic. Dar al meu e Passat B4

Link către comentariu

• 9 months later...

Mufele alea cu mai multi pini sunt OBD2? Am incercat sa conectez o interfata la mufa si mi-a dat eroare la conectare. De la ce o fi oare?

Link către comentariu

Ce intelegi prin "mai multi pini"?

OBD2-urile sunt alea gen trapezoidale cu 2 randuri de pini, cate 8 pe fiecare rand

Link către comentariu

• 10 months later...

ciao si la multi ani tuturor!!!! nu de mult am achizitionat un passat an 98 motor 1,6 benzinar....rog cine stie sa imi spuna unde se afla mufa pentru diagnoza?va multumesc,o zu buna!

Link către comentariu

la pasaturile dupa 1997 mufa de diagnoza o gasesti sub bord in partea stanga (deasupara pedale de ambreiaj cu aproximatie)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!