Jump to content

Zgomot intre 1700-2000rpm la ALH

rares 1.9 tdi
 Share

Postare recomandată

rares 1.9 tdi

Cum a venit vara a inceput sa se auda un zgomot si sa se simta o usoara vibratie intre 1700-2000rpm. Zgomotul se aude din interior in partea stanga si e ca si cum ar vibra un plastic. Am verificat tot ce poate sa vibreze si nu am gasit nimic. E ceva pe langa filtrul de aer. Aveti vreo parere?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

stiu de la ce provine sunetul insa nu stiu sa-ti spun exact cum se cheama. este vorba despre aparatoarea aceea de plastic de la roata, ceape care o vezi cand te uiti sub aripa; toata bucata aceea. se atinge ciudat de aripa inspre balamalele usii. nu stiu cum sa explic mai bine. sunt convins ca asta este si la tine de la masina cumnatului. fix aceleasi simptome le avea. trebuie data jos curatata de tonele de pamant de pe acolo si fixata cumva mai bine.

Link către comentariu

rares 1.9 tdi

Am verificat si aparatoarea de plastic de la roata era. Multumesc! :D

Link către comentariu

cu placere! initial noi ne-am gandit ca poate au atins baietii masina prin parcul auto inainte de a o cumpara. dar daca mai exista si la altii problema asta inseamna ca intra la " asa face domne toate".

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!