Jump to content

Golf 4 1.6

RomeoD

Postare recomandată

Sunt foarte multumit de masina, de vw in general, dar am intalnit o problema pe care nimeni n-a reusit s-o rezolve. Pana acum. Imi ramane aprins martorul de la ESP. Am fost cu ea la tester si cica nu am nici o eroare. Culmea. Intre timp mi s-a aprins si martorul de la EPC si sper sa fie de la contactul de la pedala de frana. O sa incerc azi sa vad ce se intampla cu EPC-ul.

Va rog frumos sa-mi da-ti si mie alte idei, in caz ca asta nu merge ca m-am saturat sa ma duc la tot felul de service-uri numai cu numele.

Sau daca stiti voi un service mai bun.

Multumesc!

Am uitat sa zic ca sunt din constanta!

post-47064-1244800848_thumb.jpg

Link către comentariu

Nu ma pricep la partea mecanica, insa pe forum e un topic special unde ai putea sa ii intrebi pe baieti de problema ta, iar ei te vor ajuta. In rest, ce pot sa spun...Frumusica masina. Arata chiar bine, nu vad ce ai mai putea sa'i faci. E luata din Bulgaria sau e inmatriculata acolo? Spune'ne si noua niste date despre ea! Bafta! :lol:

Modificat de izmail
Link către comentariu

Masina e luata din germania s inscrisa in bulgaria din cauza taxei foarte mari.

Link către comentariu

Si eu am la fel un Golf 1.6 si toate problemele le'am rezolvat la un service destul de bun de prin zona Palas ( pe langa jandarmerie).

E un electrician foarte prieceput acolo.

Sper sa o rezolvi. Bafta

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
Sunt foarte multumit de masina, de vw in general, dar am intalnit o problema pe care nimeni n-a reusit s-o rezolve. Pana acum. Imi ramane aprins martorul de la ESP. Am fost cu ea la tester si cica nu am nici o eroare. Culmea. Intre timp mi s-a aprins si martorul de la EPC si sper sa fie de la contactul de la pedala de frana. O sa incerc azi sa vad ce se intampla cu EPC-ul.

Va rog frumos sa-mi da-ti si mie alte idei, in caz ca asta nu merge ca m-am saturat sa ma duc la tot felul de service-uri numai cu numele.

Sau daca stiti voi un service mai bun.

Multumesc!

Am uitat sa zic ca sunt din constanta!

post-47064-1247067665_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!