Jump to content

scirocco GTX

ricky

Postare recomandată

cam asta ar fi noua mea masina sau mai bine zis un vis din copilarie cand masinile astea erau ceva mai noi. mai trebuie investiti ceva bani in ea dar intr.o zi o sa fie asa cum mi.am imaginat.o. merita sa fie scoasa la lumina si sa intoarca cateva priviri

post-48320-1244746897_thumb.jpg

post-48320-1244746920_thumb.jpg

Modificat de ricky
Link către comentariu

Frumoasa culoarea! Sa o stapanesti sanatos si sa o tii cat mai stock posibil pt ca numai asa vei atrage in mod placut atentia.

P.S da-ne si noua detalii despre ea..an fab.,km,istoric,pret,particularitati,etc :D

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

da scuze. fabricatie 1983, 1.6 carburator, 160.000 daca sunt reali ;) ,suspensie spate sport, la varsta ei nu pre are rugina, praguri originale kamei(tre sa mai fac rost de spoiler spate si fata din acest set)dar un pic mai tarziu. si pretul a fost mic tare,sub 1000euro :D

a da am uitat :2 propietari in romania, si mai am inca talonul de germania si ceva brosuri.le.am primit odata cu masina. a fost destul de ingrijita si sper sa ramana asa

Link către comentariu

Arata absolut superb pentru o varsta de peste 25 ani.

Sa o stapanesti sanatos si numai bucurii sa iti aduca.. :D

Link către comentariu
cam asta ar fi noua mea masina sau mai bine zis un vis din copilarie cand masinile astea erau ceva mai noi. mai trebuie investiti ceva bani in ea dar intr.o zi o sa fie asa cum mi.am imaginat.o. merita sa fie scoasa la lumina si sa intoarca cateva priviri

Super masinutza....am avut si eu un GT din 86' si am fost foarte multumit de el.....ce sa spun...bafta in continuare si multi km fara probleme......chiar e de vis masina pentru anul ei:D bafta

Link către comentariu

Chiar arata exceptional la varsta ei. Vopsea, tapiterie.... daca ii completezi kit-ul cu bara fata si bara spate, nu trebuie sa-i mai faci nimic; decat sa ai grija sa se pastreze macar lafel in continuare. :emthup:

Am uitat sa amintesc ca ar arata si mia bine fara ochii de pisica de pe portiere:) Stiu ca nu ai bandouri, dar cu putina atentie nu o sa pateasca nimic.^_^

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Subscriu la ceea ce a zis Circoloco. E superba masinutza si merita lasata cat mai stock. Singurele chestii care le'ai putea pune pe ea ar fi niste jante si poate o folie, dar foarte deschisa. In rest, n'are nevoie de nimic. Multa bafta si ai grija de ea! :lol:

Link către comentariu

chestile alea o sa dispara de pe usi(asa am luat.o),si intradevar cam asta vreau sa.i fac adik niste jante,o folie,sa completez kitul de spoilere si ceva muzica. multumesc de aprecieri. am avut si un mondeo din 2003 care nu era atat de interesant dar vad ca dracovenia asta mica e mult mai iubita decat ma asteptam

Link către comentariu

Daca pui folie, pune varianta cea mai deschisa posibil care sa-i dea doar tenta. Daca o pui 50% sau cea dark o sa devina kitch pe culoarea asta. Legat de jante cauta un model "clasic" si putin mai late, o suspensie sa fie mai joasa putin si mai sportiva si este tot ce are nevoie. Mult succes si asteptam poze odata cu fiecare modificare. Eu chiar sunt interesat cum va evolua masina ta. Tinand cont si de pretul fff mic cu care ai luat-o dupa parerea mea (cred ca si scuterele chinezesti din hipermarket-uri sunt mai scumpe :icon_thumright:) ... merita sa faci 2-3 lucruri de efect dar de bun gust.

Link către comentariu

Pun cateva poze daca nu te deranjeaza ca sa-ti faci o idee pentru viitor...Sunt si cateva modele pe negru dar nu ti-as recomanda :icon_thumright:

post-16307-1244816225_thumb.jpg

post-16307-1244816236_thumb.jpg

post-16307-1244816245_thumb.jpg

post-16307-1244816259_thumb.jpg

post-16307-1244816271_thumb.jpg

post-16307-1244816279_thumb.jpg

Link către comentariu

Superb ! uite in carte cum e.Dungile sexy rosii de pe grila si jantele :icon_thumright:

post-10618-1244817035_thumb.jpg

Link către comentariu

sarumana pt poze.sunt superbe masinutele.am si eu niste poze dupa care mi.am facut o idee.si o poza cu niste scaune retapitate pt ca si ale mele vor trebui refacute.a si volanul asta vreau sa.l caut l.a avut un prieten pe passat si mi.a placut la nebunie,si daca nu ma insel sa folosit destul de des pe vw-uri

post-48320-1244832233_thumb.jpg

post-48320-1244832263_thumb.jpg

post-48320-1244832301_thumb.jpg

post-48320-1244832315_thumb.jpg

Modificat de ricky
Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 1 month later...

As fi optat pentru negru complet. Sau negru crem (o culoare mai apropiata de culoarea masinii). :lol:

Link către comentariu

Salut'

Mama mia,arata super masina asta...cum sa nu iubesti un asa exemplar?sa o stapanestu sanatos si sa te bucuri de ea...e vis :)

Link către comentariu

un "Il Clasico"

Sa ai grija de comoara si sa vb despre ea si peste alti 10 ani in aceeasi stare.

a! si daca incerci ceva modificari...sa fie cu piese OEM asa cred ca ii sta bine.

Link către comentariu

va multumesc pentru pareri si sugestii, o sa am grija de ea,a fost o masina care mi.am dorit.o de mic copil

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

si'aici esti? :lol: mai ai de munca pana s'arate macar ca a mea... :)

imi place ca esti pasionat si sunt sigur ca a ajuns pe maini bune masinuta asta...

spor la treaba, nervi de otel si buzunare luuungi pline cu bani...

ce motor ai tu pe ea de 90 de cai la 1,6? ;)

Link către comentariu

pt retro: da,n.ai scapat de mine. nu sunt 90cp sunt numai 85 in talon dar cu modificarile de la carb si tinand cont ca tobele sunt goale din fata pana.n spate eu zic ca mai am 5cp :(

Link către comentariu
  • 8 months later...

n.am mai postat de mult din lipsa de timp dar am revenit cu noutati. masina a primit o toba sport,o placa spate facuta de mine la culoarea interiorului si pentru ca toata lumea ma certa ca am roti prea mici am luate unele arc 7jx15 et25 care urmeaza sa le vopsesc o nuanta mai inchisa decat masina si buza polisata. si multe alte reparatii printre care un bord nou necrapat,toba intermediara noua(pe cea veche scria 10 1982) si multe alte maruntisuri

post-48320-1278768839_thumb.jpg

post-48320-1278769054_thumb.jpg

post-48320-1278769081_thumb.jpg

Modificat de ricky
Link către comentariu
  • 2 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!