Jump to content

Upgrade interior piele

passat26
 Share

Postare recomandată

Scaunele fata si fetele de usi fata merg de la Sedan la Variant si invers.

La spate si fete de usi spate sunt mici diferente. Se pot adapta, dar recomand sa iti cauti tot de Variant, daca asa este masina ta

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 11 months later...

Va salut!

Am si eu un b5.5 berlina cu scaunele textile cu incalzire si airbag in ele. Masina este in familie de noua si am decis sa bag niste bani in ea avand o baza buna.

As vrea sa ii cumpar scaunele de piele cu alcantara pe mijloc sau full piele (nu stiu care e mai aproape de confortul celor textile de acum, cele cu patrate pe ele) + as vrea daca se poate sa fie full electrice + memorii. Tot caut pe net si nu gasesc mai nimic.. Nici macar scaune vai de capul lor:)). Chiar asa a disparut tot?

Link către comentariu

În genere, nu mai sunt profitabile pt cei de la dezmembrari. Cauta prin Bulgaria, pe la dezmembrari, olx.bg, etc....ai șanse mai mari sa gasesti

Link către comentariu

On 1/3/2025 at 4:03 PM, dorurad95 said:

Va salut!

Am si eu un b5.5 berlina cu scaunele textile cu incalzire si airbag in ele. Masina este in familie de noua si am decis sa bag niste bani in ea avand o baza buna.

As vrea sa ii cumpar scaunele de piele cu alcantara pe mijloc sau full piele (nu stiu care e mai aproape de confortul celor textile de acum, cele cu patrate pe ele) + as vrea daca se poate sa fie full electrice + memorii. Tot caut pe net si nu gasesc mai nimic.. Nici macar scaune vai de capul lor:)). Chiar asa a disparut tot?

Scaune compatibile cu Passat B5.5 sunt cele de Audi C5 A6, dar cum spune si @F l o r i n nu mai e rentabil financiar in dezmembrari,etc sa le vanda/comercializeze din motiv ca au o varsta si nu mai sunt in stare buna.etc

Sunt suficiente ateliere unde se pot reconditiona, atat partea de burete cat si material.

Ca si sfat personal, stiu ca cele de piele sunt mai placute la ochi, personal nu le-as recomanda.Iarna mai scapi cu incalzire in scaune fie OEM sau AM dar vara daca sunt negre o sa le simti.

Link către comentariu

Am inteles.

Da, n-are sens sa ma apuc sa iau scaune de audi A6, prea mult de bagat in ea... asta e, o las asa si o tin pana moare:)). Sau pana baga taxe peste euro3 si mai bine o dau la rabla

Modificat de R_a_z_v_a_n
Renunta la QUOTE pentru postul anterior.
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!