Jump to content

tdi-ul meu nervos

clau_j17

Postare recomandată

Eu nu zic sa nu incluzi volant in categoria consumabile.

Dar intr-o exprimare larg acceptata kit-ul de ambreiaj contine placa, disc si rulment. Iar pretul acestor 3 piese e mult mai mic decat 1500 ron. Pe de alta parte, daca punem si volant, in mod cert depasim 1500 ron.

Apoi legat cu chiptuning-ul. Evident, poti sa faci praf un ambreiaj in cativa km, chiar la o masina stock.

Dar, daca cel care scrie softul nu are grija de anumite limitari de cuplu, te asigur ca il vei praji, chiar daca vei adopta un stil de condus defensiv. Asta am patit-o chiar eu, tot pe un tdi 101cp, doar ca era ATD.

Destul cu offtopic-ul, il felicitam pe coleg pentru achizitie si zambesc doar la amintirea demarajului unui 1.9 remapat.

:angry:

Link către comentariu
...Clean look e cel mai civilizat, daca n-ai bani de kit-uri OEM. O masina curata, nemodificata si cu un sticker "vwforum" pe luneta din spate e de 10 ori mai frumoasa decat una cu modificari "personalizate" facute pe genunchi.
mie unul personal imi plac masinile clean,asa cum au iesit de pe linia de productie.

am spus-o si ma repet. Stock , "nemodificata" , "asa cum au iesit de pe linia de productie" NU inseamna Clean !

in ceea ce priveste grila rosie , personal imi place DAR nu pe o masina complet stock.

numai bine

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...

:P salutare! astazi dupa lungi asteptari am reusit sa-mi "tunez" nervoasa cu un stiker alb-argintiu "vwforum".o sa revin cu poze facute cu stikeru-l

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...

Sa o stapanesti multi km fara probleme! :icon_thumright:

Arata f bine masina in poze :coolpics: , dar parca mai bine arata live :icon_cheesygrin:

Aaa si cum reusesti sa ti motorul asa curat? :rolleyes:

Link către comentariu

cu multa munca :icon_cheesygrin: . iti explica maine seara la intalnire cum

Link către comentariu
9000 euro m-a costat masina,123000 km avea la bord,8 airbagu-ri, esp+celalalte sisteme ajutatoare,geamuri electrice fata/spate, aer conditionat,oglinzi electrice cu incalzire,folie autorizata ^_^ .Urmeza in viitorul apropiat 4 jante plus mici cosmetizari fara a iesi in evidenta.Dar totul in timp si cu rabdare

am uitat sa spun culoarea: blackmagic pearl efect.

Frumos golfuletu,dar mi se pare cam mult 9000 de euro,la banii astia iti luai un passat bun bun

Link către comentariu

@arhivistu 9000 euro in 2007.cred ca atunci cam asa erau preturile :P

@ blordc multumesc mult.si golful tau este superb

Link către comentariu

Felicitari arata bine masina ... e frumoasa si intretinuta dar eu am o nelamurire ... care e faza cu ceasurile din bord?? Am vazut k ale tale sunt fara marginea aceea gri-cromata ..si masina e din 2003 ... Cumva depinde de modelul masinii?? Sau de an?? A mea e 2002 si le are cromate ...Stie sa imi spuna cineva?

Link către comentariu
  • 2 months later...
  • 1 month later...

am ajuns la 154.000 km fara nici macar vreo problema.intre timp am facut si o curatare de turbina. merge mai bine pot spune.plus achizitionare suportului de pahare. :D ;)

Link către comentariu
  • 7 years later...

Dupa aproape 10 ani de cind Golful meu 4 m-a dus peste tot cu bine, a venit vremea sa incheiem acest capitol si sa incepem un altul cu noua jucarie :) 

IMG_20170718_190424.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Rog un moderator sa inchida acest topic.

Multumesc

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!