Jump to content

tdi-ul meu nervos

clau_j17

Postare recomandată

Salutare la toti. A sosit vremea sa-mi prezint si eu masinuta mea, vw golf iv AXR 2003,130cp(softat in germania).Dupa lungi cautari am ajuns sa-mi achizitionez acest golf.A fost pot spune dragoste la prima vedere :) . Masina este varianta Champ,cu dotari suficiente si corecte pt o masina.

post-42654-1244113475_thumb.jpg

post-42654-1244113524_thumb.jpg

post-42654-1244113870_thumb.jpg

Link către comentariu

Original a avut 101cp(74KW)?

Nu ai probleme cu ambreiajul? La motorizarea asta cam aptineaza dupa tuning.

Link către comentariu

pina acum nu, merg suficient de tare( in limitele legale) :)

singura problema sa zic asa pe care am avut-o in cei peste 18 000 km de cind o am , a fost schimbarea pompei de motorina(din prostia mea recunosc) :) .am bagat motorina "la galeata" cum se spune,fiind constient ca tdi pd-urile sunt destul de pretentioase

post-42654-1244114979_thumb.jpg

Link către comentariu

frumos "nervosu" :) mai da niste detalii...km,dotari,pret... :) ...km multi fara probleme :) :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

9000 euro m-a costat masina,123000 km avea la bord,8 airbagu-ri, esp+celalalte sisteme ajutatoare,geamuri electrice fata/spate, aer conditionat,oglinzi electrice cu incalzire,folie autorizata :vaidecapulmeu: .Urmeza in viitorul apropiat 4 jante plus mici cosmetizari fara a iesi in evidenta.Dar totul in timp si cu rabdare

am uitat sa spun culoarea: blackmagic pearl efect.

Link către comentariu

multumesc la fel.

:vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Sa o folosesti sanatos. Si eu am pe ea aceeasi echipare. Am vrut si eu sa fac un tuning usor dar mi-e frica de ambreiaj, deja l-am schimbat o data :) si parca nu e chiar ieftin. La multi kilometrii ! :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

in principiu daca nu este fortata la greu masina nu are ce sa se intample.Kitul de ambreiaj ajunge la 1500 ron.Dar daca masina a venit gata"preparata" , o sa vad cit ma tine ambreiajul :Driver:

inca 1 poza :icon_thumright:

post-42654-1244121390_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 1 month later...

si eu am aceasi motorizare la masina mea si are 130 cp si nu am probleme nici cu ambreaju nici cu turbina

frumoasa masina si cati mai multi km fara probleme

Link către comentariu

Daca o sa-i pui niste jante pe minim 16" o sa fie si mai frumoasa, o sa fie cauciucurile mai late, o sa-ti schimbe aspectul total, si privit din spate mai ales. Parca ar arata mai "fioroasa" cu niste cauciucuri mai late, in rest ai un motor super si dotari pe masura. Sa o folosesti sanatos :banghead:

Link către comentariu

Arata super super

Sa stapanesti sanatos CHAMP-ul,multi kilometri fara probleme.

Si eu tot CHAMP dar la 2 usi.

Sunt foarte multumit de dotari si succes la accesorizari

.....praguri...

Link către comentariu

simpatica masina :)

sa ai parte de ea sanatos ;)

p.s. mi se pare inaltata de spate ? sau ma insel ?

Modificat de tracto
Link către comentariu

VA MULTUMESC PT APRECIERI. jantele O SA APARA IN VIITORUL APROPIAT. SPATELE NU ESTE RIDICAT, ESTE DOAR O IMPRESIE

Modificat de WNS
Te rog renunță la majuscule, nu e necesar să țipi la noi.
Link către comentariu

Felicitari pentru masina, s-o stapanesti sanatos :angry: Dar sunt curios de ce ai platit un pret asa mare? In momentul asta la 9.000 cred ca iti puteai lua linisitit un Golf V sau un Audi A4...Passat...

Link către comentariu

IN 2007 CIND AM LUAT EU MASINA CRED CA ASA ERAU PRETURILE. MIE NU MI S-A PARUT MARE LA MOMENTUL ACELA. :mad:

Modificat de WNS
Te rog renunță la majuscule, nu e necesar să țipi la noi.
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

:D Revin cu poze noi si cu pareri despre grila radiatorului, pe care nu stiu daca da bine facuta ca in poza.

post-42654-1250236784_thumb.jpg

post-42654-1250236837_thumb.jpg

post-42654-1250236849_thumb.jpg

post-42654-1250236857_thumb.jpg

Link către comentariu

Eu zic s-o lasi asa cum e, din doua motive:

1) nu mai este nimic altceva rosu pe masina si grila rosie nu e defel potrivita cu restul exteriorului;

2) nu te hazarda la "vopsituri" efectuate in garajul unui prieten care "se pricepe, fiind de meserie" si nici la benzi lucioase de 3 lei, luate la metru din piata, ca sa dea senzatia de crom. Reuseste cel mult sa arate tiganeste.

Clean look e cel mai civilizat, daca n-ai bani de kit-uri OEM. O masina curata, nemodificata si cu un sticker "vwforum" pe luneta din spate e de 10 ori mai frumoasa decat una cu modificari "personalizate" facute pe genunchi.

Zic eu.

Link către comentariu

cineva mi-a dat ideea cu grila rosie.mie unul personal imi plac masinile clean,asa cum au iesit de pe linia de productie.Deocamdata nu se pune problema de body kit din cauza crizei :D .Pe viitor o sa fac ceva in privinta asta.Multumesc pt sfat

prioritatea mea acum este fetita mea.Masina merge si asa,si chiar merge super :)

Link către comentariu
in principiu daca nu este fortata la greu masina nu are ce sa se intample.Kitul de ambreiaj ajunge la 1500 ron.Dar daca masina a venit gata"preparata" , o sa vad cit ma tine ambreiajul :)

kit de ambreiaj 1500 ? il iei direct de touareg ??

cat despre ambreiaj, atentie la cuplu pana la 2000-2200 rpm. bine, asta softistu, ca sa zic asa.

:D

Link către comentariu

Acesta este pretul pt un chit.Cel putin asa am gasit.poate o fi mai ieftin,dar eu nu am gasit :D

Link către comentariu

Salut,

Ai un Golf 4 foarte frumos. Iti spun si eu opinia mea despre ce s-a discutat aici:

1. In 2007 un Golf 4 care arata bine ajungea la 11500 euro ( incluzand si vestita taxa)

2. Cu chiptuning discutia e mai complexa. In sensul ca o anumita piesa poate sa cedeze dupa un anumit numar de km, indiferent daca masina are sa nu chip tuning.

3. Legat de pretul kit-ului de ambreiaj si acesta este cel corect. Eu includ ambreiajul sau volantul in categoria "consumabile". Nu conteaza daca masina are sau nu remapare atunci cand ambreiajul cedeaza, din pacate. Conteaza mult mai mult modul de exploatare al masinii.

4. Legat de elementele de folie de pe grila radiatorului si eu zic ca nu merge combinatia cu rosu chiar daca eu am facut ceva asemanator de curand pe masina mea si am primit numeroase critici, dar si aprecieri in acelasi timp.

P.S Daca modificarile pe care le vei face iti vor place tie, atunci va fi "ok" indiferent de ce vor spune ceilalti. :D

P.S 2 No offence, dar am observat ca in toate pozele puse de tine numarul de inmatriculare nu este vizibil integral. Crezi ca ar fi vreo problema, daca s-ar vedea tot numarul?! :)

Modificat de Cily
Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!