Jump to content

99+ de la Shell

wabbit
 Share

Postare recomandată

Ati incercat? Am auzit ca se simte o diferenta zdravana :scratch: Eu as pune pentru Brasov :censur:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu am avut 1 data un plin 99 Optimax, dar nu pot sa zic ca am simtit ceva... o sa incerc la primul plin sa bag iar... revin cu impresii (mai ales ca masina mea "cere" Super Plus 98 )

Radu

Link către comentariu

AutoBild a testat benzina asta (in Germania se numeste V-Power si are 100 octani). Testul a fost unul serios cu tot tacamul, bancuri dyno, goliri de rezervor, ture cu instrumente de masura pe masini...

Rezultatul - o crestere nesemnificativa a puterii la Golf FSI - cca 3% - (comparatia a fost facuta intre benz de 95 si V-Power), dar FSI oricum este facut pt benzina de 98. La celelalte masini cu motoare pe injectie clasice diferentele au fost infime. :scratch: Ma uit deseara in revista si revin maine cu amanunte.

Concluzia a fost: factorul subiectiv este foarte puternic :colors: (vezi: masina proaspat spalata trage mai bine) si "marketingul lucreaza".

Bog

Link către comentariu

Subscriu la ce zice BogMW, eu am facut o parte Romania-Germ cu un rezervor de Optimax si restul cu Aral Super Plus... nici o diferenta.. nci ila putere si nici la zgomot motor sau consum sau altceva...

Link către comentariu

Hello, revin cu informatiile promise:

BMW 316i (E46), VW Passat 1,6 (model 1995), Golf IV FSI

BMW:

95 octan - 84/114,2 kw/cp

100 octan - 87,4/118,9 kw/cp

Passat:

95 octan - 69,8/94,9 kw/cp

100 octan - 69/93,8 kw/cp :shock:

Golf FSI:

95 octan - 76,7/104,3 kw/cp

100 octan - 81/110,2 kw/cp

mai exista date de elasticitate/acceleratii, dar mi-e cam lene sa scriu :12: , asa ca .... doar la cererea publicului.

Bog

Link către comentariu

Publicu' cere, daca ai timp si-ti trece lenea pune-l te rog, ca as fii curios sa vad ce zic, cu toate ca nu stiu daca, calitatea se pastreaza din Germania pana in Romania.

Link către comentariu

E vreun topic despre tipul de benzina pe care-l agreati? Eu nu l-am vazut ... daca nu e ... hai sa vedem ce parere aveti despre calitatea diverselor benzine de pe la noi!

Link către comentariu

E vreun topic despre tipul de benzina pe care-l agreati? Eu nu l-am vazut ... daca nu e ... hai sa vedem ce parere aveti despre calitatea diverselor benzine de pe la noi!

.... pai aveti onoarea sa deschideti un topic nou, domnu' alex.

:ok:

Bog

Link către comentariu

Am incercat benzina de la shell in acest week-end. Diferenta de pret nu este justificata... parerea mea.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!