Jump to content

VW TouaregR5

Teuton

Postare recomandată

Sunt posesorul unui Touareg R5, cumparat in 2008, dela reprezentanta. Este primul meu SUV; in trecut am avut numai berline si Kombi-uri, si de aceea sunt foarte incintat de ea. Ca dotari are pachetul Adventure: climatronic, faruri bixenon adaptive cu iluminare dinamica in curbe, privay glass..etc. Singurul meu regret este ca nu are suspensie pneumatica.

Cu suspensia de fapt am avut si am probleme: la800Km, mi s-a schimbat un telescop pe spate, dreapta, pentru ca telescoapele lucrau decalat, dar de fapt masina de cind am cumparat-o avea un "cloncanit" pe spate, lucru care se aude si acum. la reprezentanta mi-au spus ca acest lucru este firesc din cauza suspensiilor( bataie in caroserie). Eu nu prea cred asa ceva, bataia in caroserie are alt sunet. Poate a mai patit careva asa ceva :)

Link către comentariu

Sa-l stapanesti sanatos si fara alte probleme. Poti detalia te rog zgomotele care le auzeai pana sa-ti schimbe telescopul de pe spate?

Cat ai consumul acum la inceput?

Link către comentariu
Sa-l stapanesti sanatos! POZE :huh:

Multumesc pentru urari! Si tie iti doresc la fel sa o stapinesti sanatos si fara evenimente!

1. Zgomotul care se aude este asemanator cu cel produs de jocul la bcsele barei stabilizatoare si se aude pe drumuri usor si foarte usor denivelate.

2. La inceput consuma 9-10l la drum,si 13-14 in oras. Acum merge cu 7,5-8,5 si 9-10,5. Depinde de trafic si de greutatea picioruli (acuma masina are 17.000 km

Link către comentariu
adilucaciu1976

Felicitari, o adevarata masina de familie! Si eu am unul identic cu al tau, si iti confirm zgomotele puntii spate. Ele se datoreaza telescoapelor. Desi lucreaza in parametrii (in urma testelor efectuate de cei de la reprezentanta) au o bataie foarte suparatoare la viteze mici cand treci peste denivelari scurte. Explicatia celor de la reprezentanta (a se citi ROBOT Baia Mare), a fost una cel putin puerila: asa bat toate, nu ai ce sa le faci. Dupa ce i-am adus cu picioarele pe pamant, au comandat un set nou de telescoape, care urmeaza sa fie montate in garantie. Mie unul mi-a aparut aceasta bataie cam pe la 5000 de km. Este o defectiune destul de des intalnita la Touaregurile cu suspensie normala (pe arcuri). Una peste alta o masina corecta si confortabila la drum intins. (in oras in schimb este un calvar) Dar cum inca nu s-a inventat masina perfecta, eu zic ca este un compromis reusit pentru un familist.

Link către comentariu

Te rog sa-mi spui si mie cum se comporta masina dupa ce iti schimba telescoapele ca sa stiu si eu cum sa abordez problema;

Multumesc

Link către comentariu
  • 2 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!