Jump to content

Usa dreapta lovita

adrg
 Share

Postare recomandată

In urma vijeliei de aseara niste bucati de acoperis au interceptat in traiectul lor portiera dreapta de la Passat-ul meu. Acum este o infundatura destul de urata sub oglinda. Pozele le voi pune mai tarziu.

Probleme: se gaseste pe undeva numai fata de usa (nu toata usa cu schelet cu tot)? Ca toata usa este cam scumpa pentru bugetul meu.

Mersi,

dragos

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai o vei gasi cu tot cu rama, dar fara kitul de macara(cu tot cu tabla zincata) si broasca. Evident ca in aceasta "echipare" o vei gasi la dezmembrari.

Restul "maruntisurilor" sant mai scumpe si mai cautate decat panoul usii.

Link către comentariu

Cel mai potrivit e sa te duci la dezmembrari si sa cauti o portiera de aceeasi culoare cu masina ta. Dai portiera ta la schimb si o iei pe cealta cu o diferenta. Faci schimbul eventual de pe una pe alta doar cu fata de portiera din interior daca nu se potriveste.

Am un prieten cu un logan care si-a vopsit portiera, evident se cunostea ca a fost revopsita si dupa ceva timp a inceput sa se si cojeasca vopseaua. A mers la dezmembrari a luat una vopsita din fabrica a pus-o si arata perfect, fara nici o diferenta si mai ales ca este e vorba de culoarea rosie care este foarte pretentioasa.

Link către comentariu

Xeo, inseamna ca prietenul tau a vopsit usa la nea gica in garaj. daca o vopsea ca la carte nu se vedea nimic si nici nu se cojea vopseaua.

Link către comentariu

la dezmembrari gasesti sigur, si potrivesti si vopseaua :D scapi de bataile de cap cu vopsirea , polisarea daca ai cumpara una noua

Link către comentariu

Probabil ca asta o sa fac, mai ales ca gri-ul masinii o face usor de asortat. Am doar strangerea de inima cu cine o sa o monteze, sa puna tot ce trebuie inapoi. O fi greu de facut chestia asta?

Link către comentariu

Greu NU.

Trebuie doar rabdare. Si eventual supravegheat meseriasul ce o face. :icon_thumright:

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Mersi Cosmin. Osa stau cu pistolul cu apa la capul lui.

acum intrebarea de baraj (cine poate sa imi raspunda): s-or potrivi usile de la B5.5 la B5? Nu de alta, dar e cam complicat cu cele B5 (parca nu s-ar fi cumparat in draci, doar ca nu le dezmembreaza nimeni). De asemenea, usile fata s-or potrivi de la sedan la break?

thanks again.

Modificat de adrg
Link către comentariu

Totusi nu stie nimeni daca se potrivesc usile fata intre Passat B5 - B5.5 sau intre sedan si break. Banuiesc ca pentru unii este usor sa gaseasca aceasta informatie. Pentru mine in momentul de fata insa nu.

Multumesc

dragos

Link către comentariu

Usile din fata la sedan si variant sunt la fel, ma refer la modelul B5.5. De compatibilitatea intre B5 si B5.5 nu stiu ce sa zic, asa la prima vedere se potriveste dar verifica pozitia balamalelor, gaurilor pt cabluri, prinderea panoului de usa cu macara, a fetei de usa...

99% ca cei de la dezmembrari stiu sau daca nu se potriveste il iau inapoi.

Bafta

Modificat de msanyix
Link către comentariu

Cred ca cel mai important e verificarea lungimii usii. In rest n-o sa fie probleme.

Link către comentariu

Ce sa zic, am avut ceva probleme cu geamul fata la Golf 5 Variant. Toti au zis ca este de G5 dar el este defapt de Jetta.

O sa mai intreb si prin alte parti.

Nu stiu cata incredere sa am in cei de la dezmembrari in BUC....

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!