Jump to content

VW Passat Comfortline

FFA

Postare recomandată

Salut baieti,

A venit vremea sa-mi prezint si eu masina si anume: un VW Passat an fab 2003 1.9 tdi 5 trepte.

Masina am cumparat-o anul trecut de la un amic, cunoscand-o am acceptat ca are 174.000 km. in momentul de fata a sarit de 200.000. la 2 saptamani dupa ce am cumparat-o a picat turbina, am achizitionat una noua de la Volksman, iar in decembrie am schimbat si tot kitul de ambreiaj, la 188.000 km.

Masina are dotari acceptabile: climatronic, 4xairbag, incalzire in scaune, tapiserie plus gri, geamuri electrice integral, oglinzi electrice incalzite.

Momentan este in service, lasata chiar azi cu niste zgomote suspecte in cutie/ambreiaj.

Singurele probleme sunt cela de ordin estetic, care vor fi in curand rezolvate printr-o vopsire integrala si cateva artificii de design.

Pe viitor: suspensie reglabila, jante 18", intercooler + tubulatura inlocuite si poate un upgrade la turbo. Momentan masina are in jur de 165 cp, fiind resoftata de Voinea de catre fostul proprietar.

post-12239-1243415662_thumb.jpg

post-12239-1243415685_thumb.jpg

Link către comentariu

hehehe

sa-l stapanesti sanatos , e geamnul pasatului meu :)

daca-l vopsesti integral sa-ti vopsesti si bandourile in culoarea caroseriei !!!

hai noroc

Link către comentariu

Frumusel passatul si aceleasi recomandare ca si colegul de mai sus referitor la bandouri.

Ca si fost posesor de Passat B5.5 din 2001 numai ca un AVF de 131Cp si negru, in rest cam aceleasi dotari ca si tine ti-as recomanda sa stai cuminte cu jantele pe 18 ca la drumurile noastre si la suspensia multilink de pe passat o sa te saturi de schimbat brate si articulatii si care nu sunt tocmai ieftine, eu i-as pune 16 si atat, nici 17 si nici 18.

Cam nasol sa iti pice si turbina si ambreiaj la masina luata de la un ''amic''.

In rest ce sa zic ar mai merge un kit xenon pe scurta ca si asa farurile la modelul asta de passat bat foarte slab, un set de pleoape si cam atat, eventual poti sa te uiti la mine in semnatura la fosta masina B5.5 poate te inspira cate ceva de pe acolo.

Link către comentariu

o data cu suspensia reglabila si jante va fi montat si un kit complet de brate fata, bielete, capete bara, bucse la puntea spate si bucse la amortizoare, toate din poliuretan. la cumpararea ma asteptam la turbina(eram in cunostinta de cauza), iar ambreajul a cedat la 20000 de km dupa schimbare si a fost inlocuit in garantie. :)

Ploapele mi se par ceva de prost gust. un bad boy look va fi sigur, farurile vor fi bixenon OEM, iar bandourile vor disparea de tot.

in legatura cu jantele stiu k sunt greu de intretinut in romania la o asemenea dimensiune, dar asta e, rabda baba la frumusete. oricum am avut clio inainte cu suspensie sport H&R fixa si jante pe 16 cu cauciucuri 205/40/16 si stiu ce inseamna. :D

dati-mi idei pentru o culare frumoasa.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si sa nu-ti mai faca probleme ca sa-ti poti indrepta finante spre realizarea planurilor. Culorile mele preferate la o masina sunt albastrul de la RS4 si gri "sobolan". Aceasta din urma cred ca s-ar potrivi de minune la Passatul tau. Este o culoare care se potriveste atat la o masina sport, cat si la una eleganta si nu mi se pare foarte des intalnita. Succes :icon_thumright:

Link către comentariu

Daca as fi nevoit sa vopsesc vreodata masina personala indiferent care ar fi aceasta as alege din 2 culori si anume: Alb perlat sau negru mat. Nu cred ca i-ar sta bine passatului in albastru de Rs4 si faza cu gri sobolan nu-mi inspira mare lucru si vad ca sunt foarte multe masini aceasta culoare.

Link către comentariu

alb perlat e o culoare frumoasa dar e deja pe foarte multe masini. toata lumea isi ia alb perlat. negru mat e chiar ceva special dar este foarte foarte greu de intretinut. am avut la fosta masina plafonul capota si portbagajul negru mat si era jale!. orice se vedea, se pata, chiar nu e culoare pt praful de bucuresti.

Link către comentariu

Nu vreau sa intru in polemica cu Auras dar intr-adevar albul este "la moda acum". Culoarea de RS 4 nu o recomandam pt masina ta, am spus ca e una din culorile preferate alaturi de acel gri-sobolan. Vad ca te intereseaza o culoare mai putin pretentioasa si astea ar fi "gri-urile". Gri metalizat nu cred ca vrei pt ca si alea sunt o groaza si nu va avea nimic special. Si a mea e gri metalziat dar stii cum e... e a mea si gata :(. Chiar sunt curios pentru ce o sa optezi, pentru ca nu e foarte usor cand vrei sa schimb culoarea. Succes !

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Am nevoie de un ajutor. Am nevoie de un suport GSM, cel care se monteaza pe bord, langa torpedo. nu ma intereseaza cablaje si alte chestii. Vreau codul lui pe culoarea gri. Multumesc

Am luat ieri masina de la service. volant care am montat-o in decembrie, Sachs, scuipase toata vaselina din ea. de aceea scotea zgomotele alea ciudate. Momentan am montat vechea volant, care o pastrasem, la indemnele mecanicului, si acum masina merge snur. volant noua o voi da inapoi la furnizorul de piese pentru a o schimba in garantie, si probabil voi opta pt noile kituri de la valeo cu volant Single mass. daca nu gasesc o sa-mi iau alta volant normala noua. ce recomandati LUK, Sachs sau Valeo?

post-12239-1243785536_thumb.jpg

Modificat de FFA
Link către comentariu

masina a iesit la vanzare 7500 de euro. sau schimb cu octavia 1.8t 4x4/RS, golf/bora/passat 1.8t v5 v6, leon fr/cuprar/v6 sau ceva sportiv peste 170 de cp(alfa, ford etc) tel 0765268609

Modificat de FFA
Link către comentariu
  • 1 month later...

era o dezordine necesara. am schimbat uleiul filtrele am etansat senzorul de pe baia de ulei si am curatat egr si toata instalatia de admisie. de asemenea am etansat toate racordurile de la admisie care prinsesera joc si sigur rasuflau. dupa aceasta interventie s-a schimbat mersul masinii mult in bine. urmeaza distributia. momentan adun piese, deoarece trebuie schimbat si vascocuplajul de la ventilator si intinzotoarele de la accesorii si ac. numai bine.

Link către comentariu
  • 5 months later...

Am inceput sa achizitionez piese pentru masinuta mea.

Am inceput cu:

- Kit distributie complet cu pompa de apa curea si role de accesorii - s-a si montat.

- o vopsire integrala; inca nu e gata. au mai ramas de facut barile, bandourile de pe usi

- un kit xenon pentru faza scurta

- o suspensie Wietec -50MM ;) . Abia astept sa o testez.

- un Woofer Phase micut (va fi montat in masina) nu m-am hotarat inca unde.

- un Hu JVC KD AWX44

-ploapa luneta Rieger

De asemenea am comandat un kit Parktronik OEM, o fusta spate de passat W8 (cu decupari pentru evacuare) cu gauri de senzori (este cea de Variant).

Ma gandesc la fusta fata, care parca as lua alt ceva decat OEM. Inca nu m-am hotarat la nimic.

Urmatoarea investitie sunt Jantele. Vor fi ceva 18 sau 19".

Numai de bine!

Link către comentariu

Va veni si evacuare dubla cu tipsuri W8? :vaidecapulmeu:

Cred ca arata demential, abia astept sa pui poze.. Bafta!

Link către comentariu

asteptam poze cu modificariele

numa' bine

:icon_cool:

:blah_:

:blah:

:Driver:

:icon_cool:

:vaidecapulmeu:

Link către comentariu

momentan masina este trasa pe dreapta. ma impiedica sa lucrez la ea sesiunea si licenta si pe deasupra si munca.

Link către comentariu

Frumoase Planuri ai pentru ea. Imi spui si mie te rog, ce cod are fusta de w8 variant, ca am cautat de mi-am pierdut mintile. Spor la treaba, asteptam cu nerabdare poze cu evolutia proiectului. ;)

Link către comentariu

interesante idei ai pt passat

iti doresc sa le duci la bun sfarsit.

albul il prinde bine :Driver:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

am mai adunat din piese. O sa enumar modificarile care vor fi aduse la maina pana cel tarziu pe 15-20 martie, cand va iesi si pe strada.

- Turbo upgrade + evacuare cu 2 iesiri laterale duble ( W8 style) in 2 weeks

- suspensie Weitec -50 mm completa achizitionata

- Jante 18 19 inch in jur de 1 martie

- bara fata custom clean look (e in service)

- bara spate custom clean look cu spolier inferior de W8 Variant cu gauri pentru senzori OEM (e in service)

- praguri laterale vopsite (sunt in service)

- bandouri cromline laterale (sunt la service)

- pleoapa luneta (e in service)

- antena shark comandata (astept sa soseasca la midocar)

- Kit cruise control (astept sa soseasca la midocar)

- port ochelari OEM (astept sa soseasca la midocar)

- volan Sport 3 spite piele OEM montat

- senzori parcare OEM

- HU JVC KDAWX 40

- Boxe F+S DLS C6

- Woofer Phase 10" montaj custom la picioarele pasagerului

- statie inca nu am dar vine in curand

- UN GPS simplut cu IGO montat pe bord fix in locul pentru carkit

- Kit Xenon faza scurta

- Suport pahare OEM bassat B5

Sigur mai sunt si altele dar le-am uitat pe toate.

Singurul lucru care ma impiedica sa o termin acuma sunt examenele si licenta care o sa o am in luna februarie.

Numai de bine!

-

Modificat de FFA
Link către comentariu

Dar stiu ca te-ai pus serios pe modificari. Spor la treaba si abia astept sa vad pozele......

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!