Jump to content

probleme macara electrica dreapta fata


Cata BOSS
 Share

Postare recomandată

salut.

de ceva zile a inceput macaraua dreapta fata sa imi fac figuri un pic mai ciudate decat de obicei,asta insemnand ca nu mi se mai salta geamul dar doar in timp ce masina merge.opresc pe loc ,opresc motorul pun iar contactul si geamul se salta ca si cum nimic nu s-a intamplat.

inainte de faza asta geamul meu din dreapta facea figuri in sensul ca se ridica doar cate 5 cm si trebuia sa iau mana de pe buton si sa apas iar,se mai salta inca 5 cm si tot asa pana il inchideam,dar avea momente si cand cobora si urca pana la cap fara sa se mai opreasca.

ce sa fie oare???are idee careva cum se demonteaza macaraua din usa??

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

intre stalp si usa este un burduf de cauciuc prin care trec firele de la tabloul electric la usa, il scoti si verifica sa nu fie rupta izolatia firelor si sa dea intre ele.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

am verificat izolatiile firelor si am gasit la usa din stanga spate 3 fire cu izolatiile crapate cu posibilitate de a da intre ele...ma mira faptul k este pe USA DIN STANGA SPATE si nu pe cea din DREAPTA FATA ,cea care imi face probleme.

astept acum sa vad daca imi mai face necazuri.

dar cu chestia ca se salta cate 5 cm se opreste si iar trebuie sa apas butonul de n ori pana se ridica ce ar putea fi de vina?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

modulul electronic, vezi ca s-a mai scris =>search

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!