Jump to content

sonorizare passat b4 ..idei

passat19tdi
 Share

Postare recomandată

Ciprian Caraba

salutare fratilor...la passatu meu, berlina, nu stiu cu ce sonorizare a venit din fabrica...dar nu am locase de boxe decat doar 2 in bord, atat!!! eventual daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi...am tot cautat prin toata masina....in alte locuri nu am unde sa pun boxe...eventual in spate sunt ceva locase ascunse pe care nu le-am gasit?? daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi.....ms!!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu am Phonocar pe fata (se aud ca PIXU), iar pe Spate, LG! Problema: nu merge bass-ul cum trebuie, daca dau balans 0 stanga-dreapta, fata-spate, adica, sa se auda la fel in taote 4, baraie, daca le las doar alea de pe spate, eh, cat de cat! Daca las una singura de pe spate, si dau BASS maxim, merge SUPER!

Link către comentariu

locasele din spate nu sunt aerisiri

sunt locuri pentru boxe ovale

unele passaturi mai dotate au boxe acolo in spate

chiar zilele astea am fost la un shrot si aveau un passat care avea acele boxe in dotare

cipriane ori cauti la dezmembrari fete de usi care au loc pentru boxe ori dai gauri in fetele de usi

Link către comentariu

salutare fratilor...la passatu meu, berlina, nu stiu cu ce sonorizare a venit din fabrica...dar nu am locase de boxe decat doar 2 in bord, atat!!! eventual daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi...am tot cautat prin toata masina....in alte locuri nu am unde sa pun boxe...eventual in spate sunt ceva locase ascunse pe care nu le-am gasit?? daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi.....ms!!!

Salut, un vecin si-a luat de curand un passat din 96 1.8 cl si tot aceeiasi problema o are, ce e mai interesant are rca-uri trase in spate :D, poti sa decupezi din usi pui ce difuzoare doresti si s-a rezolvat problema.

Link către comentariu

Salut, un vecin si-a luat de curand un passat din 96 1.8 cl si tot aceeiasi problema o are, ce e mai interesant are rca-uri trase in spate :(, poti sa decupezi din usi pui ce difuzoare doresti si s-a rezolvat problema.

Yo unu sfat prietenesc... incearca sa cauti la dezmembrari fete de portiera originale si baga ceva boxe mai profi sub fetele alea ... da bine ca aspect si credema o sa ai un sunet... criminal. bine ca mai trebuie sa ajuti putin si cu inaltele... oricum portierele ajuta ca si incinta de difuzgomot... respect fratilor

Link către comentariu

Ciprian Caraba

problema mea e....sunt sofer...si am umblat cam prin toata tara....dar credeti-ma nu am gasit nicaieri la dezmembrari passat b4(35i), caci sincer mi-ar cam trebuii mai multe....ca de ex. un catalizator, stopuri fumurii, fetze de usi cu difuzoare, proiectoare de ceatza, o cotiera....:D

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Salut , se pare ca nu sunt singurul cu o sonorizare proasta in masina . Am si eu un Passat 1.9 tdi GL si am boxe doar in bord , ceea ce mi se pare o nedreptate, avand in vedere ca are atatea dotari.

Link către comentariu

In legatura cu sonorizarea am facut si eu niste mici modificari fiind un impatimit al muzicii.Am montat un amplificator de 300 WATTS 150x2 si 2 boxe.Deci acum am cele 4 boxe din portiere(cele din spate au fost puse de mine)si cele 2 twitere din bord impreuna cu twierele din manerele din usile spate.

post-66201-1278964055_thumb.jpg

Modificat de Andrei VW95
Link către comentariu

SIncer?fara sa te superi pe mine dar cam inestetic ce ai acolo.Ai putea sa-ti facci sau sa mergi la cineva din bacau care se ocupa cu incinte si sa-ti faci o incinta pentru difuzoarele din boxe.Pe incinta poti prinde si statia ,si-ti garantez ca o sa arate perfect :P

Link către comentariu

• 5 months later...

eu am si in fata, pe bord, si in portierele fata, si in portbagaj!

nah, nu mai stiu exact, dar din cate stiam si din cate am citit aici:

-bord: diametrul: 10cm

-portiere : 16 cm

-portbagaj?!

astea merg in portiere deci!

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/West_Coast_Customs/WCC-650cx/

mai trebuie amplificator, sau doar inlocuiesc difuzoarele vechi?!

Modificat de Balta
Link către comentariu

la modelu la care ai pus linku nu mai trebuie daca casetofonu are iesire de 45 - 50w la iesire

Link către comentariu

45w-50w pe un player ,real inseamna 20w-22w .Eu pe fata am pus helix 52.1 dark blue,amplificate si sincer,fara o antifonare a portierei eu tot nu sunt multumit .Acuma depinde si de pretentii.

In portbagaj gasesti asa http://cgi.ebay.de/MAC-AUDIO-Lautsprecher-VW-Passat-35i-35-i-B3-B4-Variant-/250648556750?pt=CE_Auto_Hi_Fi_Autolautsprecher&hash=item3a5bd174ce#ht_1682wt_988

Modificat de mabial
Link către comentariu

daca vrei o sonaorizare facuta calumea te mai costa cel putin cat ai dat pe masina .... si posibil ca nici atunci sa nu poti multumi toate gusturile

Link către comentariu

nah, nu mai stiu exact, dar din cate stiam si din cate am citit aici:

-bord: diametrul: 10cm

-portiere : 16 cm

-portbagaj?!

uite aici un site Marius...

pe care ti l-am mai dat de cateva ori sau daca nu sigur ti-am zis care sunt dimensiunile difuzoarelor :D

Speaker Sizes

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Eu ma refeream la locul acela de langa geam spate unde intra difuzoarele mici ovale !Despre alea credeam ca intreaba ,cand a zis de portbagaj ! Alt loc de fabrica in spate nu ai unde pune !

Link către comentariu

pai locasul ala de langa geam este trecut in tabel ca si Far Rear... ;)

post-46846-0-34829000-1295382227_thumb.j

Link către comentariu

dap, exact! alea le aruncam la gunoi!...Leg difuzoarele bord+portiere pe un singur canal! Si in spate, pe amplificator pun doua difuzoare de bass!

Ustensile necesare:

-1x VW Gamma 5 (4X20W)

-1x amplificator

-2x difuri de bass de 100W fiecare (are cineva de aruncat pe ceva banuti astfel de difuzoare?)

Link către comentariu

suna interesant...

amplificatorul parca ziceai ca l-ai gasit...nu?

Link către comentariu

da! amplificatorul il astept pe 28 luna asta! :D caut in continuare un gamma 5 si doua difuzoare de bass de maxim 100W bucata!

Link către comentariu

cautal pe Armando...ca el sigur trebuie sa aiba sa ceva...

asta daca nu gasesti in alta parte la un pret mai bun...

Link către comentariu

am discutat cu el, are ceva pioneer de 350W, si ceva mai slab zice el, de 20cm....sa vedem! :D

Link către comentariu

• 4 weeks later...

salut ... am un b4 si nu pot scoate casetofonul ,in stanga are o clema care se desface dar in dreapta nu stiu cum sa o desfac ..daca are cineva un sfat..

Link către comentariu

de obicei trebuie doar tras!...stiu un prieten care a avut o problema similara, iar solutia a fost o surubelnita+forta=scos casetofon! dar nu e prea ortodoxa metoda! fa o poza sa vedem! :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!