Jump to content

My new car - Artista mea

Hylander

Postare recomandată

volnick1986

oho... in legatura cu furatul.. :) va zic eu ca se fura.... la greu.

1. la o prietena de-a mea din Alba Iulia io luat o BORA Sport ( 1.9 TDI 116 cai, neagra, jante 17 orig, scaune sport, f faina masina) anul trecut in octombrie din fata scarii blocului. seara o parcat-o dimineata nu mai era. noroc ca avea asigurare casco inca 2 luni (ca din decembrie vroia sa renunte),cheile si actele . io dat ceva bani dupa multe multe batalii si amenintari cu cei de la asigurari. cei de la asigurari asa au niste clauze de nu va vine sa credeti. daca nu ai cele 2 chei, daca nu ai cartea de identitate a masinii, daca ti-o fura in ucrania, bulagira rusia, moldova etc iti iei adio de la bani!

2. la 200 m de Bora aceea inate cu 2 sapt s-o furat un Audi A6

3. in fata la bloc un prieten de-al meu din Cluj io luat la unu 2 Sprintere si un A6 Nou

Modificat de volnick1986
Link către comentariu
  • Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Hylander

25

• volnick1986

9

• izmail

4

• TIBI_84

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

oho... in legatura cu furatul.. :( va zic eu ca se fura.... la greu.

Mamaaaaa, jale mare ce se fura pe acolo... Da asa este... daca e sa ai ghinion si e sa ti se intample nu scapi cu sau fara chip!

Sa speram ca nu e cazul si la noi!

Link către comentariu
volnick1986

banuiesc ca si pe la voi in sud se fura. de ce o intrat Gigi la inchisoare oare? :icon_thumright:

Link către comentariu
banuiesc ca si pe la voi in sud se fura. de ce o intrat Gigi la inchisoare oare? :lol:

Ei da... iti dai seama ca se fura peste tot... doar ca am zis la voi acolo ca oarecum m-am mirat... eu am luat acest golf chiar din Cluj si na... oamenii care mi-au dat-o au zis ca orasul e f linistit... oamenii sunt de treaba si nu se pune pb de furat sau alte alea... dar uite ca hoti nu fac exceptii pe nicaieri!

Link către comentariu

...legat de jante

Poti sa pui linistit pe 17 dar gumele sa fie 205/45 ...diferenta nu o sa fie ,ma refer la demaraj ....in schimb o sa te zgaltie putin

...eu am si arcuri sport ...- 3cm

post-14197-1243323460_thumb.jpg

Link către comentariu
...legat de jante

Poti sa pui linistit pe 17 dar gumele sa fie 205/45 ...diferenta nu o sa fie ,ma refer la demaraj ....in schimb o sa te zgaltie putin

...eu am si arcuri sport ...- 3cm

Ok, am prins ideea, dar pana la urma cum e corect?

225/45/17 sau 205/45/17? sa de ce nu 215?

Intreb si eu....

Plus de asta chiar incap fara probleme cauciucuri atat de late la un golf 4? ma refer pe fatza... la viraje nu incurca?

Link către comentariu
volnick1986

pai 205, 215 sau 225 este latimea. depinde si de jante ce iti iei ca poate un 205 pe un santa monica de exemplu nu ar arata bine.. nu stiu ce sa zic.

Link către comentariu
pai 205, 215 sau 225 este latimea. depinde si de jante ce iti iei ca poate un 205 pe un santa monica de exemplu nu ar arata bine.. nu stiu ce sa zic.

Bravo!

Pai stiu si eu ca e latimea :)

Intrebam doar daca un 205 incape la fel de bine ca si un 225 pe un golf 4 si daca diferenta este numai de design? ori daca este mai mare e posibil sa si atinga la viraje?

In concluzie e vorba numai de look sau si incurca la viraje, eventual trage mai greu, incurca la servo? Nu de alta... dar daca nu incurca prefer sa imi pun ceva mult mai lat decat mai subtire, ca sa stiu macar ca am stabilitate... plus de alta de mic eram mort dupa masinile cu ditamai cauciucurile!

Link către comentariu
volnick1986

depinde si de jante mult. ce stiu ce iti zic ca pe cele originale de golf, bora sau passat de 17 se pun cauciucuri 225/45. acuma e clar ca la 225 ar trebui sa ai o stabilitate mai buna. eu vad asta cand trec de la vara la iarna de la 225/45 ZR17 la 195/65 R15 tabla. cu cele ce 15 e varza pe curbe. oricum... iarna nu se circula tare! :D

Link către comentariu
Frumoasa masinatza, interiorul ca la mine :D

sa ai grija de ea

Merci mult. O sa am grija, iti dai seama... e ca si copilul meu!

depinde si de jante mult. ce stiu ce iti zic ca pe cele originale de golf, bora sau passat de 17 se pun cauciucuri 225/45. acuma e clar ca la 225 ar trebui sa ai o stabilitate mai buna. eu vad asta cand trec de la vara la iarna de la 225/45 ZR17 la 195/65 R15 tabla. cu cele ce 15 e varza pe curbe. oricum... iarna nu se circula tare! :angry:

Ok dl. director, atunci o sa caut cand va veni vremea: 225 pe 45 cu 17.

Cat despre stabilitate eu tocmai ce am venit cu masina de la Cluj si era noapte drum necunoscut, serpentine si mergeam in medie cu 100 la ora... Pai daca lam curbele alea cu 100 si masina puteam sa jur ca e lipita de asfalt... si asta cu 175 cu 65 pe 14... Ma credeti sau nu e adevarat... e pe bune!

Link către comentariu
volnick1986

:D cu 14 lipit de asfalt? sa vezi tu atunci cum merge cu 17 pe curbe! chiar ieri am mers cu 180 asa lejer pe linie dreapta si cu vreo 130-140 pe curbe. cu cele de iarna de 15 nu-mas incumeta. :angry: cu 17 e superioara stabilitatea in curbe desi am avut o patanie odata si cu cele de 17. de eram pe 15 paote ca nu mai eram...

acuma depinde si cu ce te obisnuiesti la drum. daca ai avut dacie 1300 un golf 1.4 ti se pare avion, daca ai avut audi A6 un golf 1.4 ti se pare caruta, daca ai un Glf 5 GTI si te urci intr-un M3, GTI-ul ti se va parea caruta! totul e relativ!

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

Intre timp am schimbat la ea mai toate consumabilele!

Nu stiu daca era neaparat nevoie, dar stiu ca asa se face la o masina noua; e mai sigur asa!

Asadar am schimbat:

- Uleiul si filtrul de ulei;

- Lichidul de servodirectie;

- Filtrul de aer;

- Filtrul de polen;

- Filtrul de benzina;

Si evident am facut din nou plinul! Ca pana acum am bagat un plin ca sa zic asa dar pe din doua!

Asadar acum va pot spune sigur ca am un super consum la masinuta... in sensul ca am bagat full (55 de litri) si mi-a consumat cam 8 litri si am mers 140 de km.

Plus de asta am mers cam jumate din drum si cu aerul conditionat si am dat si 140 pe bucati destul de mari de drum!

Astfel pot spune ca mi-a scos un consum de 5,71... ce sa mai... sa zicem 6 litri la suta de kilometri!

(40 au fost facuti in oras si 100 in afara)

Eu unul sunt super multumit!

Acum o sa fac consumul numai urban sa vedem cat ia!

Bafta si numai bine!

Povestim...

Link către comentariu

frumoasa masina si interiorul ei

cat mai multi km si drum intins

Link către comentariu
Publicat (modificat)
frumoasa masina si interiorul ei

cat mai multi km si drum intins

Multumesc frumos. La fel si tie!

Probabil ca sa o fac destul de multi km cu ea si in conditii sigure si fara incidente, iti dai seama ca asta iti doreste oricine, dar pana acolo dai peste alte probeleme!

Ma oftica bulangii astia de vecini din drumul taberei, mai concret de pe Valea Argesului - Aleea Baiut care incep mereu cu tot felul de amenintari ba ca:

"stii noi nu avem nimic cu tine, dar pe aici se zgarie masini, se mai fac pene, adica nu ca am face noi asa ceva, dar sunt oameni care stim ca fac; si ti-am zis ca sa stii sa nu zici ca nu ai fost avertizat!"

De parca nu era de ajuns faptul ca azi spal masina si e luna, arata ca noua si a doua zi a varza de la porcaria aia care curge din copaci de zici ca e gelatina, clei, mama dracu' ce o fi de iti face masina praf... mai vin si retarzii astia cu tot felul de amenintari asa ca sa se afle in treaba.. Macar de era parcare platita mai ziceam!

Azi am primit insa cireasa de pe tort:

"Domne e prima si ultima data cand iti spun, nu mai parca aici ca dam telefon si vi se va ridica masina! Costa 8 milioane sa o recuperati + 3 puncte de amenda!"

(Culmea e ca de fiecare data parchez in locuri diferite tocmai ca sa nu stau mereu la discutii! Sa nu zica lumea, ba asta e chiar nesimtit! Dar degeaba, ca tot apare in alt loc cate unul care nu are ce face!

Insa desi stiam ca e vrajeala si ca intre blocuri nu se ridica masini (decat alea vechi abandonate, desi la noi sunt vreo 3 si pe alea nu le mai ia nimeni) am sunat la politie sa ma asigur. Au zis oamenii ca daca e parcare fara plata si e pe principiil primul venit primul servit nu are ce sa imi face nimeni si ca eventual daca mai am trepadusi din astia care se iau aiurea de mine sa fac plangere; si a zis ca nu imi va ridica nimeni masina dintre blocuri!

Scuze daca am fost :) dar aveam o dimineata super misto si mi-ai stricat-o "retarzii" astia si m-am gandit sa va spun si voua in caz ca patiti la fel!

Apropos am vazut spre uimirea mea ca am un vecin cu numar de ARGES care are o masina identica cu a mea, acelasi model, aceeasi culoare si probabil stam si in acelasi bloc! Daca e cumva pe forum si vede acest mesaj sa dea un semn. Mi-ar placea sa discutam mai multe!

Succese nebanuite si numai bine la toata lumea!

Modificat de Hylander
Link către comentariu

de oameni de genu asta nu vom scapa niciodata,din pacate.

si eu sunt patit...asa e cand stai la bloc

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Tocmai mi-am pus asa ceva pe masina. Da super bine pe ea, insa intre timp mi-am dat seama ca trebuie sa il vand ca nu mai mai ajung cu banii... am tot cheltuit continuu in ultima vreme cu masina si cu ce am mai investit in ea asa ca deocamdata nu ma pot bucura prea mult de aceasta noua achizitie!

Il dau insa cu gandul ca atunci cand imi revin cu banii sa pun altul la loc!

http://www.okazii.ro/catalog/26267240/Vand-DVD-AUTO-BOSS-BV9450-DIN-Ultra-PERFORMANT-NOU.html

E nou si abia l-am pus la vanzare... cine e interesat sa nu ezite sa ma contacteze, ori daca stie pe cineva care vrea asa ceva sa dea mai departe...

Multumesc anticipat!

P.S. Mi-ar fi placut sa il pot pune in sectiunea vanzari dar probabil conform regulamentului sunt prea nou pe forum ca sa pot scrie ceva pe acolo sau sa pot posta un anunt personal la vanzare!

eventula daca ma poate ajuta cineva sa il puna in sectiunea aceea, ok... daca nu asta e!

Astept oferte!

post-38695-1244411715_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 7 months later...

Dragilor a trecut ceva vreme de cand nu am mai postat, dar nu prea am mai avut nici prea mult timp!

Oricum de data asta am venit sa va spun ca desi nu imi place sunt nevoit (cel putin pentru moment) sa vand "masinutza mea preferata" pentru ca am urgent nevoie de bani sa rezolv o datorie cu statul!

Asadar pentru cei care sunt interesati:

VAND VW GOLF 4 impecabil atat functional cat si ca aspect

Motor 1.4 - 16V de 55 KW, respectiv 75 CP, culoare alba

Dotari:

- Aer Conditionat;

- Faruri reglabile electric;

- Inchidere centralizata;

- Geamuri electrice;

- Oglinzi electrice;

- ABS, ESP, ASR;

- 4 Airgab-uri (2 airbag-uri frontale si 2 laterale in scaune);

- Cotiera spate;

- Scaune reglabil pe inaltime si adancime;

- Volan reglabil pe inaltime si adancime;

- Discuri de frana atat pe fatza cat si pe spate;

Am schimbat:

- Uleiul si filtrul de ulei;

- Lichidul de servodirectie;

- Filtrul de aer;

- Filtrul de polen;

- Filtrul de benzina;

- Casetofonul original cu un DVD auto cu camera pt marsarier, televizor, auxiliar, cititor de card SD etc.

Se afla in continuare in perfecta stare, atat tehnic, cat mai ales estetic. Arata ca noua atat interior cat si exterior!

Fotografii aveti chiar in primele pagini ale acestui post!

Pretul este undeva la 5000 de euro!

Merci anticipat!

Link către comentariu

cel mai bine fa-i un anunt in aria dedicata,copy/paste la text si urci cateva poze

nu de alta,dar sa nu-i superi pe domnii moderatori :icon_thumright: ;)

Link către comentariu
cel mai bine fa-i un anunt in aria dedicata,copy/paste la text si urci cateva poze

nu de alta,dar sa nu-i superi pe domnii moderatori :P :(

Mda merci de sfat... Dar sincer atata timp cat nu s-au sesizat ei, si te-ai sesizat tu nu prea ma ajuti cu nimic... ca deja faptul e consumat! E buna ideea de posta anuntul in sectiunea de vanzari, numai ca pe acest forum nu mi se permite deocamdata asa ceva! E cam aiurea, fata de alte forumuri de masini, dar respect asta si o iau ca atare! Am vorbit mai de mult despre asta si chiar am propus cateva chestii unui moderator, dar deocamdata nu s-a schimbat nimic!

Pana la urma este postul meu si sper ca nu am suparat pe nimeni!

Stii cum e... prima data deschizi un post si zici... wow...mi-am luat masina... si cand te pregatesti sa il inchizi (cu sau fara voia ta) zici... wow... tre sa imi vad masina ca nu mai am bani! Oferta valabila deci! Asta e!

O zi buna!

Ciao!

Link către comentariu
  • 1 month later...

UP! Anunt valabil! Pret pentru masina 4800 Euro!

Si se mai adauga GPS GO CLEVER 4366, nou, tipla, garantie 24 de luni!

Modelul 4366 deschide noua solutie de navigare oferita de MEDIATEK. Noul lor procesor, cu viteza de 468MHz, iti va permite redarea de fisiere complexe multimedia si totodata veti observa imbunatatiri in meniul de navigare!

Produsele au un nou design, carcasa slim, display-ul fiind asemanator ramelor foto sau a telefoanelor cu touch screen.

Ele au un nou design, carcasa slim, display-ul fiind asemanator ramelor foto sau a telefoanelor cu touch screen.

* Temperatura de functionare: de la -10 la +60 grade Celsius

* Sistem de operare: Windows CE 5.0

* Receptor GPS: Mstar

* Procesor principal: Media Tek 468 MHz

* Memorie RAM: 64 MB

* Memorie incorporata (ROM memory): 2G

* Iesire audio: mufa 2,5

* Ecran tactil: Ecran color tactil 4,3 inch inch, TFT LCD ( (480 x 272 pixeli , 64.000 culori )

* Capacitatea maxima a cardului suportat: 4 GB

* Acumulator: Acumulator incorporat Litium Ion( timp de functionare 2,5 ore )

* Pachetul vine la cutie, complet cu manuale, husa, incarcator auto, incarcator USB pentru conectare la PC, suport de prindere pentru bord si pentru parbriz, garantie valabila 24 de luni!

* Inca are tipla pe el pentru ca este nou, dupa cum deja am spus si in titlu!

Multumesc anticipat!

Pret: 500 Ron

1833204.jpg

Link către comentariu

..ce mai ai de vanzare?....pune tot aici, :icon_thumright:

Modificat de 66 JOK
Link către comentariu
  • 10 months later...

Vad ca esti pus pe glume, dar daca tot ai deschis vorba ok!

In afara de GPS-ul GO CLEVER 4366 care inca e la vanzare pentru cine doreste, mai adaug si un suport de pahar pentru GOLF 4. Nu de alta dar stiu ca se cauta foarte mult si poate in felul asta ajut pe cineva!

Asadar pentru cine este interesat, vand suport de pahare, pentru Golf 4, intrucat dau masina si vreau sa mai scot niste bani separat pe anumite accesorii pe care cumparatorul oricum nu le ia in calcul la pretul masinii.

Functioneaza ok!

Pretul este: 150 RON

Date de contact: 0721429125 / YM: djalinnicolescu

Astept sa ma contactati!

Multumesc anticipat!

post-38695-0-78813500-1296546389_thumb.j - post-38695-0-05380400-1296546399_thumb.j

Modificat de Hylander
Link către comentariu

S-a dat suportul de pahare!

Merci mult pt intelegere si pentru sustinere!

Update de pret la GPS-ul GOCLEVER 4366 Wide: 480 RON!

O zi frumoasa tuturor!

Modificat de Hylander
Link către comentariu
  • 2 years later...

Salutare natiune!
Se pare ca dupa "milenii si lupte seculare" revin din nou pe acest forum. Sunt din nou posesor de golf!
Ma rog am mai avut vreo 2 in ultimii ani, dar luate pentru prieteni. 
Dar asta este al meu. 
(Deocamdata, daca nu s-o indragosti altcineva si mai tare de el incat sa ma convinga sa i-l dau)
Ideea este ca pe vremea cand aveam golful alb, cel din 2009 cu frumusetea aia de interior tot ziceam eu de jante si de alte "nebunii".

Ei bine acesta deja la are. 
Inclusiv o toba "nebuna nebuna de tot". Jante 205/55/16. Dar ca veni vorba. Daca sunt amatori interesati  de toba sa striga intrucat oricat de bine ar da pe ea, eu nu sunt obisnuit cu asa ceva. Eu prefer masina silentioasa. Fiecare cu gusturile lui!

Este un Golf 4 hatchback - EDITION cu elemente de tuning de bun gust cu motor 1.4 - 16V de 55 KW, respectiv 75 CP - impecabil atat functional cat si ca aspect. 

Dotari:
- Full carte service
- Culoare: neagra
- Aer Conditionat manual
- Full electric: 
-Geamuri electrice, 
- Trapa electrica cu 2 pozitii, 
- Oglinzi electrice heliomate incalzite, 
- Faruri reglabile electric
- Inchidere centralizata
- ABS, ESP (control electronic al stabilitatii), ASR
- 4 Airgab-uri (2 airbag-uri frontale si 2 laterale in scaune)
- Cotiera spate;
- Scaun reglabil pe inaltime si adancime
- Volan reglabil pe inaltime
- Discuri de frana atat pe fatza cat si pe spate
- Grila din fata fara emblema
- Super jante din aliaj pe 16 cu cauciucuri de iarna foarte bune
- Carte service- 180000 km
- Consum 6% in afara 7 - 7.5% in oras.

Mie personal imi place! 

Sa va las si cateva poze!
post-38695-0-49093200-1360889839_thumb.jpost-38695-0-82679100-1360889852_thumb.jpost-38695-0-51381600-1360889877_thumb.jpost-38695-0-15289400-1360889889_thumb.jpost-38695-0-36693900-1360889895_thumb.j

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!