Jump to content

Tuning Audi A3 2.0 Tdi DSG

ANdi B.
 Share

57 voturi

1. 1. Ce tuner sa aleg pentru soft custom:

• Superchips
      21
    • Revotechnik
      8
    • TCM Turbo
      27
    • Dimsport
      6

Postare recomandată

Johnny Bravo: ce detalii despre cutie doresti sa stii, iti pot spune de acum dsg-ul tine pana la 460+NM iar eu o sa am cuplu limitat la 380 de la 2000rpm pana la 4300-4400 plaja :icon_thumright:. Daca doresti sa aflii mai multe nu ezita sa ma itnrebi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ANdi B.

30

• Johnny Bravo

7

• Bluey

6

• voinea

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cand o sa vina momentul, o sa te plictisesc :D

Multumesc!

Link către comentariu

Am alfat ceva foarte interesant: un coleg de pe audi-sport.net care si-a modat masina lui un A3 2.0Tdi 140cp quattro de a ajuns undeva la 320cp :icon_thumright: mi-a recomandat sa pun intercolerul de pe S3 care este exact fit, voi ce ziceti merita ma ajuta la ceva? Investitia ar fi de 400euro.

Multumesc

Link către comentariu

iti pot spune de acum dsg-ul tine pana la 460+NM

ANdi B te rog frumos sa-mi spui si mie de unde ai aflat aceasta valoare?

Link către comentariu

Salut Vixen,

Aceasta valoarea am gasit-o prin diferite articole citite pe vwvortex si pe audi-sport.net. De asemenea si HPA motorsport mentioneaza o fvaloarea similara cu aceasta intr-un articol lansat de ei despre dsg softare upgrade. De asemenea aceasta valoare a fost confirmata de HPA motorsport, superchips and GIAC. Daca tu ai alte informatii te rog impartaseste-le pe forum ca intreaga comunita sa beneficieze de ele.

Multumesc

Link către comentariu

Din pacate nu am alte informatii, as vrea eu. In orice caz, este o veste buna ce ai aflat tu si util in viitor pentru altii. Daca ai posibilitatea sa pui un link ar fi super. Ai motorul de 170 CP versiunea PD sau CR?

Link către comentariu

Masina mea fiind din 2006 am motorul PD, cel cu rampa comuna a fost lansat o data cu modelul 2009.

Link către comentariu

Are cineva idee de unde pot cumpara un radiator de ulei mai mare? Eventual stie cineva daca se potriveste cel de pe 3.0Tdi ?

Link către comentariu

Am alfat ceva foarte interesant: un coleg de pe audi-sport.net care si-a modat masina lui un A3 2.0Tdi 140cp quattro de a ajuns undeva la 320cp :icon_thumright: mi-a recomandat sa pun intercolerul de pe S3 care este exact fit, voi ce ziceti merita ma ajuta la ceva? Investitia ar fi de 400euro.

Multumesc

banuiesc ca un intercooler mai mare sigur iti trebuie. nu stiu daca se potriveste cel de S3 (trebuie sa te uiti la intrare/ieisre si la prinderi, daca marimea lui e la fel)

daca merge cel de s3 , cauta ca FORGE are un twincooler pt S3 :sick: deci si mai mare..si dublu. din cate stiu, ala de S3 e la fel ca dimensiune, dar doar mai gros ca cel de GTI si sunt pers care le-au dat jos cele de GTI..sa puna de S3 sau twincoolerul de la Forge, deci poate il gasesti si mai ieftin pe forum.

Link către comentariu

Multumesc Bogdan o sa caut :)

Link către comentariu

Si ar mai fi o diferenta: IC-ul de GTI are marginile de plastic, spre deosebire de cel de S3 care este integral din aluminiu si ofera o racire mai eficienta.

Link către comentariu

pai da..dar ma indoiesc ca la el conteaza asa mult :huh:

Link către comentariu

Iarna nu vor fi totusi probleme?

Link către comentariu

M-am hotarat o sa cumpar fmic de pe S3 :) Se potriveste perfect o sa vb cu G T O sa mi-l monteze el :D. De asemenea sunt in cautari de radiator ulei care este un must have dupa spusele lui Aicutz - superchips.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

In sfarsit am montat si turbina celor de la Turbo Dynamics, a fost plug and play, operatiunea a durat 4H, totusi cam mult. Primele impresii dupa montatul turbinei:

- masina are alt sunet, acum turbina se aude mai proeminent parca ar as avea sunt capota un avion cu reactie

- reprizele sunt fix aceleasi cu o mica mentionare ca intre 3200-4400 maisna trage mai bine ca inainte, ma gandesc ca face asta deaoarece turbina poate tine o presiune mai mare.

Acum urmeaza sa montez FMIC-ul de S3 care este deja comandat si ar trebui sa vina, de asemenea inca studiez problema cu radiatorul de ulei, dupa ce voi monta si aceste doua piese ma voi prezenta la superchips / revo pentru soft. :coffee_lol:

Inca visez noaptea ce sa aleg: Superchips sau Revo, ce-i drept la revo imi place mai mult stickerul :lol:

Link către comentariu

Sa ne arati si noua un grafic cu ce ai scos din masina dupa ce faci softul.

Si poate ne vedem si noi ca de la A3 la A3. :(

Link către comentariu

Sper eu sa am posibilitatea sa pun mai multe grafice de la diferite dynouri dupa ce fac si softul dar softul nu il voi face pana nu:

- montez fmic de S3

- montare radiator ulei

- frane de S3 cca 1000eur.

Numai bine

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!