Jump to content

Octavia 2 RS TDI

sorin_balan

Postare recomandată

frumos , si mai ales util zic eu. e una din dotarile care imi lipsesc de la fostul bmw.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• sorin_balan

47

• B_U_T

9

• gabriel

6

• octavia 4ever

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Tocmai am terminat de montat subwooferul custom fin fibra de sticla.

Sunt foarte incantat de felul in care arata si de cum se integreaza in linia masinii.

Amplasatea amlificatorului:

230720101379.th.jpg

Amplasarea incintei:

230720101378.th.jpg

Link către comentariu
  • 2 months later...

Am ajuns la ~57.000 km. Ieri am facut si revizia tot cu Motul de care am fost foarte multumit.

Masina nu are absolut nici o problema deocamdata cu exceptia fetei de usa dreapta fata care are un greieras la bass mai puternic.

Link către comentariu

Am vazut-o de cateva ori in trafic cu noul look si arata foarte frumos!! Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara probleme!! ;)

Mi se pare mie sau grila nu are toate liniile acelea verticale la nivel? Parca cele de pe centru sunt mai iesite in afara. :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am o intrebare : cum ai reusit sa tragi cablul de la player la subwoofer ? ( presupun ca ai stream care nu are iesire pentru subwoofer) .

Link către comentariu
  • 2 months later...

pt subwofer cred ca a folosit adaptor hi/low si a luat semnal de undeva de la difuzoarele spate. Dar torusi cablu electric in loc de cablu ecranat?

De bun gust instalarea subwoferului pentru nu ocupa spatiu.

Iar plafoniera imi place ca le-ai facut cu piranhia si acele leduri de "veghe". Cand se aprind? La pozitie?

Modificat de rares v
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

@andrey2003 Multumesc. Da, daca te uiti atent 3 dintre liniile centrale ale grilei au usoare imperfectiuni pentru ca ma saturasem de cat am muncit la ea si n-am mai finisat-o cum trebuie. Daca nu te uiti cu atentie totusi nu cred ca se vede.

@octavia 4ever am luat semnalul de pe firele din spatele stream-ului care duc la boxele spate. Am folosit si un adaptor hi/lo

@dogy_10 Da eu am facut-o. Am folosit LED-uri de 12v pentru a nu mai pune si rezistori pe ele.

@rares v Am folosit LED-uri flux. Se aprind pe contact. Mi-a fost mai usor sa le leg asa decat la centrala.

Cablurile de alimentare ale amplificatorului sunt intr-adevar cabluri electrice si sunt groase. AM preferat sa folosesc ce aveam pe-acasa decat sa dau o gramada de bani pe niste cabluri care aveau mai mult izolatie decat cupru in componenta lor. Cablurile de alimentare trec prin stanga masinii si cele de semnal prin dreapta.

De cand am postat ultima oara masina a mai primit:

-LED-uri ambientale in manerele interioare de la usile fata (pe spate nu am reusit sa le scot si nici nu ma mai obosesc sa incerc pana nu incepe caldura)

-Colant negru mat pe stalpii usilor (intre geamuri). O sa-l dau jos si o sa pun negru lucios cand se mai incalzeste.

-Captusirea portbagajului cu vatelina, aranjarea tuturor cablurilor prin portbagaj si montarea a 4 noi inele pe mochetele laterale si a inca unei placute cu LED-uri deasupra amplificatorului :)

-Vopsirea jantelor de tabla pentru iarna in negru lucios :)

-Montarea statiei CB permanent in panoul central si tragerea cablului antenei din coltul stang al plafonului in asa fel incat sa nu se vada pana la statie.

post-12745-0-59592700-1295878659_thumb.j

Link către comentariu

Excelenta treaba ai facut cu incinta custom..sub-ul este de 140RMS din cate am inteles..isi face simtita prezenta?

Abia astept sa-mi colantez si eu stalpii :wub:

Drum bun si sa te bucuri de ea!

Link către comentariu

Parca de 14o e. Nu mai tin minte sincer sa fiu. Oricum trebuie sa-l schimb pentru ca are 2 bobine de 4 ohmni care nu se pupa cu statia ca si legaturi. Acum scoate 80w si tot isi face simtita prezenta.

Link către comentariu

Super poze :P ai cauciucuri bune daca ai avut curaj sa te bagi in zapada aia :))

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina si frumoase pozele!

Locul e foarte frumos,am fost de multe ori pe acolo,in special seara.Stai prin zona?

Sa te bucuri de Skodita! :icon_thumright:

Modificat de Adrian_S
Link către comentariu

Arata excelent xenonul galben..tot cochetez si eu cu ideea sa-mi pun asa ceva dar nu pot sa ma decid.. e superba masinuta in zapada.

Link către comentariu

@Adrian_S

Stau in Militari. Am fost acolo special pentru poze. Am crezut ca nu mai ajung pe drumuri umblabile la ce sleauri erau pe-acolo :)

Chiar e o locatie frumoasa. O sa merg si cand o fi mai cald desi am inteles ca e plin de pet-uri in mod normal acolo.

Modificat de sorin_balan
Link către comentariu

Da,vara trecuta obisnuiam sa merg pe acolo,odata la 2 saptamani,sau cand aveam ocazia,seara e o priveliste faina(nu se vad pet-urile :lol: )

Bafta cu masinuta!

Modificat de Adrian_S
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!